Отговори
# 570
  • Варна, кв. Аспарухово
Здравейте и от мен.
За изписването все си мисля, че ще сме с дълъг ръкав, но пък да е тънко.
Иначе имам боди с дълъг ръкав (подарък), комплектче от ританки и камизолка с дълъг ръкав и все пак за застраховка боди с късо ръкавче. Така че ще е едно от тези неща и отгоре пелена или едно много фино плетено одеалце от мен Simple Smile
Другият вторник съм на последния УЗД (ако няма проблеми). После в 36 седмица АГ каза , че ще ме провери за разкритие и скъсяване на шийката (досега не ми е казвала нищо за нея). И ме успокои, че твърдо е за естествено раждане и ще ме чака няма да ходи в отпуска.

Скрит текст:
Направо ще се побъркам как пък баш накрая си докарах тази инфекция на влагалището. Дано да минат до седмица тези стрептококи   Praynig. Досега никога съм нямала нищо подобно. Сега през 10 мин съм в банята и само се чудя как да си третирам бельото, въпреки че съм сигурна, че не е от хигиената. Мрън. Дано и малко се успокоя, че сега се притеснявам да не предам нервността си и на бебо. 

# 571
След курса на антибиотика изпери всичкото бельо, хавлии и чаршафи на теб и ТМ с дезинфектант на 50-60 градуса  Peace Забрави за ежедневни превръзки, прашки и непамучно бельо до раждането и с един курс антибиотик всичко би трябвало да се оправи. И задължително нещо антимикотично, че да не се обзаведеш пък с гъбички  Peace

# 572
Момичета, да ви се оплача - вече близо 40 мин. бебето не спира да щурее. Вкъщи всичко живо спи, а аз се превърнах на сомнамбул. Какво иска това дете, не знам. Галя си корема, да му говоря не смея, че да не събудя другите(майка ми ми е на гости за няколко дни - веднага ще скочи притеснена какво ми е ). Ако ще е така до края, не знам как ще изкарвам. Извинете ме, но трябваше да си споделя с някого в този среднощен час!

# 573
  • Варна, кв. Аспарухово
Кристалин благодаря за съветите   bouquet
Nadianiki съчувствам макар и да не ме ритат има по 1-2 часа на нощ, които просто ги пролежавам до мъжа и се чудя какво да правя.
Още един ден и май свършва Simple Smile Тези дни са ми прекалено дълги, но още малко остана. Имам гости, на мъжа приятели, и като си затръгнат мисля да почна да се занимавам с бебешки дрешки, за да минава времето.
Приятен и слънчев ден на всички и дано от днес да си е такова слънчевичко и за разходки ( е да не стига до 100 градуса на сянка нали)  sun

# 574
  • София
Добро утро и от мен,вече закусвала и пия кафето Simple Smile
Ох тези бактерии и гъби и мен много ме притесняват за накрая ,дано ми няма нищо че само това ми липсва,поне снощи успях да стана само 3 пъти ида се понаспя дето се вика. Моето мъниче също много хълца или ритка нощно време и често ме буди ,ама няма какво да се направи и по- тежко ще ми става точно сега трупа кила  и става и по-топло навън, дано мине бързо и неусетно времето до срещата Simple Smile
Сега чакам майка ми да дойде към 10ти юли и да почвам да чистя и пера,че нищо не се знае.

# 575
Добро утро  Hug
Моята беба и тя започна да бошува нощем. Преди или не я усещах или си мируваше. Сега като много почне да ме ръчка слагам ръката на баща й на корема ми и тя се кротва, а мойте ръце не й правят впечатление и си бута с крачета и ръчички. Явно усеща нещо непознато и мирува малката шушулка.
Аз съм на 9 на преглед да видим как са резолтатите и да пуснем МБ, да видим бебка колко е пораснала и обратното броене започва.

# 576
Добро утро.
Аз, на фона на предишните 3 вечери, снощи може да се каже, че поспах Simple Smile .
Направих закуска, сега ще правя обяд.
Дано дъщеря ми не се превърне един ден и тя в слугиня Praynig

# 577
Добро утро и от мен с кафенце Simple Smile
Моята бебка започна да се буди в 9 и по нежно ме поздравява което хем ме радва хем ме притеснява понякога...
Дано дъщеря ми не се превърне един ден и тя в слугиня Praynig
  Peace
Скрит текст:
Ще стане такава каквато я научиш да бъде... Мама правеше всичко в нас и много й тежеше но беше възпитана явно, че жената ТРЯБВА да прави всичко това сама!! Но мен научи че не е точно така.. и моите разбирания сега са че жената трябва да се глези... т.е ММ става отива за закуски или прави някаква + кафе.... после готвим заедно, или само той зависи.... няма само женска или мъжка работа!! Но е до възпитание...
Дезинфектант за пералня какъв използвате? Иска ми се да купя и аз да си го използвам профилактично.

# 578
Дезинфектант за пералня какъв използвате? Иска ми се да купя и аз да си го използвам профилактично.

Аз взимам на Импресан, намирам го само в Халите. Подходящ е и за бебешки дрешки. Не го ползвам редовно, но от време на време наливам при чорапи, бельо, чаршафи.

# 579
И при нас действа като мърда много и баща и си сложи ръката на корема-спира хитрушата. Иначе и мен ме почва късно вечер,само да реша да легна. Аз също будувам,всички спят,ама като се изтегна да лежа и ме задушава. Към сутринта вече заспивам от изтощение просто.

# 580
  • София
Добър ден и от мен мами! newsm51

Аз съм на кафе...  food010 kaffeetrmker_2 Coffee

Благодаря Ви за съветите! smile3525

Мишолина, и аз от както се помня съм с едно течение, с което проблем не съм имала - всичко ми е било чисто. Преди известно време обаче то се засили и буквално си ходих много намокрена. Гинеколожката ми изписа Полижинакс /6 глобули/ и оттогава нямам проблеми. Горе долу две седмици преди термина ще изкарам отново курса профилактично - за всеки случай. newsm10

Препоръчайте ми хубава марка готварска печка. newsm12

# 581
Аз си нося от Гърция на Детол течен, че тука не съм виждала. И като цяло не бях виждала никакви дезинфектанти, а онзи ден в Лили видях на Хейтман и съм много щастлива  Crazy Сега като гледам този на Импресан, за който е писала Хейли, е в същата опаковка като на Хейтман, та може и да са едно и също.

# 582
И аз ползвам Импресан, особено за бельо и спалнята, много съм доволна. Купувам го от Била, скоро имаше и промоция. За дребният съм взела на Бамбино мио, но основно заради многократните пелени, ще мина първото пране на всичко с него и прах Сано Максима Бейби. И двете са концентрати и въпреки високата цена не излиза скъпо за брой пранета. Simple Smile

# 583
Хей, коремчета, днес всички се загубихме. Събота следобед и хубаво време, май всички са навън  wavey Ние пък викаме за "Левски"(пред телевизора) и дори бебчо здраво подкрепя татко си  Joy Joy Joy , та освен главата да ме боли и корема  hahaha

# 584
Добро утро.

По повод дезинфектантите, мислите ли, че могат да се използват при пране на перящите се части на количката?

Общи условия

Активация на акаунт