Отговори
# 585
Добро утро
Или. Мен малко би ме било шубе, че не им знам колко е стабилна материята да не си я направя в по-други цветове Grinning мисля да пера с бебешки прах на 30-40гр..

# 586
Здравейте мами! Искам да попитам Варненските мами в коя болница са се насочили да раждат, и с избор на лекар ли са или без? Hug Хубав и усмихнат ден на всички.  bouquet

# 587
Здравейте мили коремчета как сте?
Времето на вън е много хубаво. Нито е топло нито студено само за разходки.

До сега не съм ползвала дезифектант за дрехи та не знам колко е одачен за колички. Ако имате парочистачки няма ли да е по добре с нея? Аз скоро смятам да си закупя една и мислех с нея да мина матрачето и количката.  newsm78

# 588
Здравейте мами! Искам да попитам Варненските мами в коя болница са се насочили да раждат, и с избор на лекар ли са или без? Hug Хубав и усмихнат ден на всички.  bouquet

Привет,

Аз съм се насочила живот и здраве към Майчин дом при Максим Яков.

# 589
Здравейте мамчета, аз влизам само за малко да се похваля, че днес официално влизам в 8-мия месец.
Хоуп какво става с теб и мъжа ти?  Лек ден от мен!

# 590
Не мисля, че дезинфектантите ще променят цвета на количката, но парочистачката използва много висока температура и това може да е проблем, ако под плата на количката има примерно дунапрен или нещо подобно, защото може да се разтопи или деформира. Защо обаче ще дезинфекцирате количка? Тя няма да се вози на стерилни места, нито пък бебето ще бъде стерилно. Ще повръща, ще се напикава, нааква, ще текат лиги и т.н. Аз иначе с препарати за почистване на дамаски съм чистила количките си, само частите, позволяващи пускане в пералня, с бебешки перилни препарати.

# 591
По повод дезинфектантите, мислите ли, че могат да се използват при пране на перящите се части на количката?

Не мисля, че ще е проблем да се използва. На мен ми казаха, че перящата част си се пере в пералнята.

...Ако имате парочистачки няма ли да е по добре с нея? Аз скоро смятам да си закупя една и мислех с нея да мина матрачето и количката.  newsm78

Ей, това вече може да е проблем - колко висока температура ще понесат преди да се разпаднат? В крайна сметка, за да стане водата на пара тя се загрява до 100 градуса. Не ми се струва като удачен вариант.

Пък и няма как да перем и дезинфекцираме количката след всяко излизане. За матрака да не говорим (освен ако нямаме няколко матрака).

Окръжна със сигурност. Май ще съм без екип. Не мисля, че трябва да давам пари за нещо, за което на лекарите така или иначе им се плаща. Пък и като слушам повечето си познати лекарите се вясват само за малко, от време на време (ако въобще се появят). По-добре, ако ще плащам, да е за акушерка.

# 592
Любомира, ние с бебо сме добре. ММ също е по-добре (има болки, но не така остри и постоянни), за съжаление не изкара камъчето ... Явно се е наместило някъде. Моля се другия път като реши, че ще излиза да е поне след 2 месеца. Дано ми влезе в положение ... Пие хапчетата и слуша милия. Вече не смее и да се оплаче след моите контракции.
На теб честит 8-ми месец !  baloni

Утре ще изкажа мнение по темите, които сте обсъждали. Желая ви хубав ден!

# 593
  • Варна, кв. Аспарухово

В АГ с избор на екип, следящата ме д-р Мирчева.

За количката: при малчовците, които само лежат не са ли в чаршафчета в количката и в такъв случай защо да я пера  newsm78 освен ако не е втора употреба или много прашасала в магазина. Ако може нещо да се пусне през пералнята предполагам, че ще го направя ама иначе нямам намерение. Когато почне да я цапа ще му мисля.

И днес влязох в 35та гестационна, само как си ги броя ден по ден тези седмици  Crazy

# 594
Попринцип се слага някаква пеленка под бебока в количката, но мисля, че е по-добре вътрешната част да се изпере. Все пак, при самото производство е търкаляна къде ли не, минала е през 1000 ръце докато бъде опакована. За мен е като с дрехите - не си обличам нищо преди да съм го изпрала, без значение дали е купено ново или от магазин ВУ.

# 595
Любомира, ние с бебо сме добре. ММ също е по-добре (има болки, но не така остри и постоянни), за съжаление не изкара камъчето ... Явно се е наместило някъде. Моля се другия път като реши, че ще излиза да е поне след 2 месеца. Дано ми влезе в положение ... Пие хапчетата и слуша милия. Вече не смее и да се оплаче след моите контракции.
На теб честит 8-ми месец !  baloni

Утре ще изкажа мнение по темите, които сте обсъждали. Желая ви хубав ден!

Радвам се, че сте по-добре, почивай сега повечко, на ТМ му пожелавам по-бързо да се оправи, че и аз съм имала проблеми с бъбреците и знам какви болки са, на теб ти пожелавам до финала вече никакви проблеми, още малко остана, дано всичко е ок.

# 596
  • до едно тепе
На нашата количка и се сваля само една подложка, на която лежи бебето. Затова я вкарвам цялата в банята под душа и с четка и бебешки препарат за миене на съдове я изпирам. Цялата работа ми отнема 10 мин и един ден на терасата да изсъхне, ако е топло. Но и количката е комбинирана и няма кошове и тем подобни Whistling
Тези дни трябва да изпера и кошницата за колата. Имаме си от баткото, но е прашасала яко от стоенето. Трудно се сваля тапицерията и ми е по-лесно и нея така да изтъркам под душа Laughing Въпроса е след това как да я опазя от набезите на баткото- на 100% съм сигурна, че ще иска да си навре вътре кльощавото дупе. Чак се учудих, че не изяви желание да се изкъпе във ваничката  hahaha

# 597
Здравейте коремчета
Нямаше ме 2 дни, защото реших да направя едно кратко пътуване. ходих на гости на сестра ми в Пловдив. Отрази ми се много добре. Исках да напазарувам някои неща, но не остана време за обиколки и ходихме само до вис виталис... беше разочароващо. Видя ми се доста по-скъпо. Единственото което ми хареса там, че имаше многообразие и можеш да сравняваш.

Момичета някоя от вас да е ползвала количка чиполино пуки травъл. Гледам че е намалена с 50 %, което ще рече от 500 на 250. Доста е примамваща, но ми се иска мнение за количката

Нелито, когато аз избирах количка в хиполенд имаше една двойка, която я разглеждаше подробно. За мен има повече недостатъци, отколкото положителни качества. Първо аз не й обърнах внимание, защото искам количка с цяла дръжка. Второ, което направо ме стресира - коша за новородено се слага върху летния кош /след като го съблечеш/ и за персонала на магазина се оказа доста трудна задача. И като ги чух да казват, че веднъж се слага и после само го ползваш се втрещих. Нали при всяко пътуване ще трябва да сгънеш количката и да я прибереш в колата. Та за мен този модел не е приемлив. Най-добре иди в някой магазин където я има в наличност и виж на живо.

# 598
  • Телиш/Плевен
Момичета някоя от вас да е ползвала количка чиполино пуки травъл. Гледам че е намалена с 50 %, което ще рече от 500 на 250. Доста е примамваща, но ми се иска мнение за количката
Здравей! Hug
Аз съм с Чиполино Пуки (но не травъл) вече почти една година и съм много доволна. На травъл модела не ми хареса това, че кошът за новородено е отделно (на моята е един кош, който се трансформира). Към самата количка нямам никакви забележки, лека и маневрена ми е и дъщеря ми много обича разходките с нея. Peace

Ето клипче как се слагат различните кошове. Не изглежда трудно, но на мен лично не ми харесва и затова исках да е с един кош.
А ето и трансформиращ се кош като на моята количка. Peace

# 599
  • София
Добро утро и Честит ден на детето,на всички които са запазили детското в себе си,на малките ни вече попораснали дечица и на неродените бебчета ,пожелавам един ден изпълнен само с хубави емоции ,много усмивки и радост newsm51  ura
kaffeetrmker_2 аз още пия кафенце,но след малко отивам да водя дребчо на ясла,дано вече не боледува че му останаха 2 седмици да ходи само. Аз обаче нещо се разболявам,боли ме леко гърло и накашлям,а и едното ми око сълзи ,абе картинка. Днес обаче съм щастлива защото съм на преглед от 14 и 30ч и се надявам да си видя малкото мишле и да си взема най-накрая болничния и документите че да ми е по-спокойно,ще си пусна и изследвания ,моля се да няма нищо притеснително че от последните е минало доста време вече. Хубав ден от мен ,после ако имам инфо за бебче пак ще се включа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт