Горещо лято бърза и напира, бременните от ИБ тука се събират-тема 26

• 44 459
  • 602
  •   1
Отговори
# 345
  • В къщурката на хълма на феите
Поспалане, че коя степен ти е калцирала плацентата .. аз предния път бях с 2ра степен калцификация още в края на 7мия месец и според двама доктори не беше чак пък толкова притеснително ..

# 346
  • Сливен
Хайде да се разпиша и аз - остават ми цели три месеца, обаче ми тежи вече ужасно много. Снощи почти нищо не съм вечеряла, а ми беше едно тежко на стомаха, може би бебето нещо притискаше, а и към 12,30-1ч. такова ритане и шаване му удари, че едва заспах. Определено вечер е по-активен моя бебеок.
Другата седмица вероятно ще отидем в Плевен при свекървата, а на 16-ти планът е да тръгнем на море, направо от там - аз отивам само за подкрепа на ММ за децата, иначе не ми се ходи много-много, нямам намерение и да се къпя, ама ще видим как ще е.

# 347
  • до едно тепе
Мецко не знам, не ми каза докторката. Предполагам обаче не е било много щом си ме оставиха да си изкарам поне още седмица. Мен лично повече ме притесни факта,че за 2 седмици малката беше качила само 100гр, но пък може и да не я е измерила съвсем точно, че кълката доста време я търси Laughing
Рокси как те разбирам за среднощните бебешки подвизи. Снощи в 1 така ме блъскаше, че имах чувството, че ще ми пукне току що изпразнения мехур. Слав никога не ми е скачал толкова много, че и по нощите. Половин час се намества и чак мъжо се пулеше как ми подскача корема Rolling Eyes

# 348
И моят малък мъж беше мн активен по нощите. От 12 до 2 задължително си правеше среднощна гимнастика.

# 349
  • София
Шушулче, как сте с Милен?
Поспалане, дано тръгне сама девойката и мине бързо и леко. Аз много разчитам, че второто раждане е по-бързо. Simple Smile Колко голяма е девойката, име измислихте ли?
Леле Рокси как ти е мръднала лентичката и на Сандрето така възкликнах  Shocked. Айде Меца всеки ден я мяркам. Laughing Да си изкарате добре на морето.
Ани Банани 4 кг.бебе се ражда с много търпение и пълно разкритие  Mr. Green
Скрит текст:
макар че не ми беше лесно.цяла нощ контракции,сутринта вече с пълно разритие дето не можах да спя нямах сили да напъвам че ми сложиха епидурална упойка с 3 мой напъна и с изтласкванията на израждащият за 15 минути изрева малкият-голям лакомник
Само така не ме бяха наричали. Joy

# 350
  • до едно тепе
Ани 3,100 я измери доки, но имам чувството, че е по-голяма с тия къчове дето удря. Laughing
Имената засега са 2 в списъка. Колкото и да предлагах мъжо все измисля някакви кусури, а каквото той предложи пък на мен не ми харесва та вероятно по стара и незабравена традиция ще решим по пътя към болницата. Само дето сега пътя ни е на 1/4 по-къс та ще мислим бързо hahaha

# 351
  • Северозапада
Може направо като попълвате документите след раждането  Wink На мен ми е било интересно като чуя някоя майка да казва "Като я/го видях, разбрах че това е нейното/ неговото име". На София хич не и беше изписано името на челото като се роди.

# 352
  • NE
Ние макар да имахме избрано името и да означава стрела, както се и роди, пак отначало не ми изглеждаше да му приляга. Всъщност като отидохме да го записваме с баща му, той предложи да го кръстим Бебе. Щяло много яко да звучи като го пращал за бира - Бебе, отиди за бира. Crazy

# 353
  • до едно тепе
Слав беше Бонбончо  hahaha Дълго време си му виках Бонбони след раждането Laughing Бебка е бубулечката Crazy
 Тук записването ще си е в болницата и там ще си попълнят документите и ще си ги придвижат до съответните служби, а  таткото само ще отиде да се подпише, че детето е негово. Та вероятно мен ще питат първо за името Laughing

# 354
Поспалане че предния път не беше ли пак така?! Shocked

# 355
  • NE
При мен не беше така и трябваше да се подпиша и аз, но пък бях толкова щастлива, че ме пускат от родилното за час. С онези шевове обикалях цял километър. Ние нямаме брак и затова.

# 356
  • Северозапада
И при нас в болницата попълниха документите, но си мисля, че или беше след обяд, или на другия ден, т.е. имахме доста време да обсъдим дали това е окончателния вариант. Но и ММ беше на раждането и първите часове след него бяхме заедно. И ние нямаме брак. ММ донесе декларация, заверена от нотаруис, и подписа останалото в болницата. Все пак в тази болница пускат бащите в стаята, не е като държавните, през прозореца.

# 357
  • до едно тепе
Мецко записването ли? Така беше, но мисля, че Фейчето разправяше, че тях са ги пращали да вадят някакви документи, защото нямат сключен брак. Ние нали не сме бракувани, та аз не мога да запиша детето с бащиното и фамилното име на мъжо, ако не отиде лично да се подпише, че е съгласен. Или да ми даде нотариално заверена декларация, че детето е негово.  Тук обикновено в болниците си имат лице, което отговаря за това и мъжа просто отива лично да се подпише. А ако имат сключен брак може само майката да даде копие от ЛК  на таткото.

# 358
ние като имаме брак, таткото пак го докараха в АГ-то да се подпише, че детето е негово .. абе дет се вика да се подписват мъжОвете, па другото здраве Mr. Green

# 359
Ani, благодаря, че попита. На 24 ни изписаха и сега се гледаме вкъщи. "Миечо" е голям глезан, но е спокоен засега.  Вчера бяхме на първата разходка до Пловдив. Бебо я проспа, каката буташе количката, бе, идилия.
Ако съм предполагала, че толкова мн ще го обичам...
Таткото беше с мен в родилното и той каза как ще се казва бебето. Имаме брак, та, ни подпис, ни ЛК са му искали.
П. П. Как да си сложа още 1 подпис? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт