Горещо лято бърза и напира, бременните от ИБ тука се събират-тема 26

• 44 459
  • 602
  •   1
Отговори
# 195
Честит да е Богомил на мама Шинзоу! Нека расте здрав, много обичан и под щастлива звезда!

Данаека, аз се бях настроила съвсем сериозно, та късно е! Simple Smile Сега съм настроена на мъжка вълна вече.

# 196
  • Северозапада
Да е жив и здрав Богомил! Щастливо и безоблачно детство!

# 197
  • до едно тепе
Жив и здрав да е Богомил и да носи много радост на мама и тате    bouquet

# 198
  • shumen
Жив и здрав да е Богомил на мама Шинзоу.На мама-бързо възстановяване,а на тати-наздраве.

# 199
  • Сливен
Да е жив и здрав Богомил, ама вярно се е родил голям    Hug

# 200
  • София
Жив и здрав да е Богомил, прекрасно име за такъв голям мъж. Бързо възстановяване на мама и ако може да разкаже как се ражда 4-килограмово бебе. Mr. Green
Есенче, според мен пак ще трябва да се пренастройваш. Simple Smile

# 201
  • София
Здравейте момичета, да докладвам и тук, че минахме и 2-та ФМ, всичко е наред с нашия юнак и цял следобед му зяпам снимките, въобще не  мога да работя, толкова хубаво беше да го разглеждам. Иска ми се поне през седмица да си го гледам така на 4Д. Много съм щастлива, че го видяхме днес и е един хубав, хубав... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Praynig

# 202
  • до едно тепе
Браво на юнака. Син щъркел да ти сложа а Mr. Green
Диана забравих да пиша преди. Добре дошла. Да те сложа ли в списъка на първа страница Flutter

# 203
  • София
Браво на юнака. Син щъркел да ти сложа а Mr. Green
Диана забравих да пиша преди. Добре дошла. Да те сложа ли в списъка на първа страница Flutter

Слагай! Mr. Green

# 204
  • София
Тиата, честити сини гащи! Hug

# 205
  • NE
Тиата Добре дошла в клуба на мъжките мами. Hug

# 206
  • В къщурката на хълма на феите
свекървищенца златни Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 207
  • NE
А Меци и ти си за отбора. Peace Mr. Green

# 208
  • до едно тепе
Аууу октомври сте се наредили само мъжки мами Laughing
Днес ме ядосаха яко.
Скрит текст:
Бях си дала количката да ми сменят колелата. Сменили са ми само задните и то все едно аз съм си ги сменила сама и това за 60лв smile3515. Са количката ми мяза на циганска каруца. Казах на мъжо, че ще си купя нова. Още повече, че той не им е направил рекламацията на ремонта като е отишъл да я вземе. И понеже тая тъпотия я направиха в сервиза на Чиполино техните модели изобщо няма да ги погледна Crossing Arms

# 209
Ани, мъжкар ще е, потвърдено от днес. За всеки случай, ще пазарувам унисекс, мъжки унисекс. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт