София - кв. Младост (2)

• 20 431
  • 269
  •   1
Отговори
# 180
много ни е потънала темичката...дай аз като съвестен жител на квартала..до я поизбутам...

# 181
   ами при това хубаво време...
Ако не трябваше да лежа и аз щях да съм навън  smile3521

# 182
  • София, Младост 3
айде пак за педиатъра - Др.Ивайло Димитров от 27 поликлиника - писах за него по-напред в темата...много съм доволна, ама не ми се  обяснява отново..виж по-нагоре

# 183
Здравейте,мамчета от младост1 Grinning.Със сигурност сме се виждали по улиците,но не се познаваме,а ще ми е много приятно,ако се запозная с вас и вашите бебоци Party.Ако се събирате другата седмица за кафе и разходки,пишете ми(ако не ви притеснявам,естествено Blush),за да се присъединя към дружинката Mr. Green
За сега приятен(пък било то и мрачен)ден от мен smile3525

# 184
Мамчета, има ли някоя, която се разхожда в парка при Патиланци? Ние вече всеки ден сме там с малката и ще се радвам да се видим Grinning

# 185
  • София/Сливен
Здравейте, аз съм се представила някъде в началото на първата тема още и много отдавна не съм писала. Иначе чета отвреме навреме какво пишете, но за съжаление срещите ви са повече в Младост1. Наесен извеждах децата в градинката до Патиланци, после на големия му намерихме място в детска градина. Сега с малката ходим в една градинка по близо до нас - май е до блок 409 (ние сме в 419). Изобщо не познавам квартала, ако трябва да отида някъде, първо отварям картата и си правя маршрут  Laughing  .
Та сега съм се засилила да ви питам къде мога да намеря нотариус да ми завери едно пълномощно, че май пак на бързане станаха нещата, отгоре на всичкото големия 3 дни вдига до 40 градуса температура, тъкмо му премина, гледам малката по-топла от нормалното (ужас - още една седмица тормоз). Та затова колкото по-близо е нотариуса, толкова по-добре. Мисля си, че не може само в центъра да има нотариуси.

# 186
hameleonka , Добре дошла в нашите редици Hug Как ще ни притесняваш, винаги сме отворени за нови попълнения. Peace Ти в кой блок си? Ако искаш ще ти пратя телефони на лични, та като решиш да се обадиш да се уговорим кога , как и къде. Ще се радвам да се запозная и с теб Laughing

# 187
Помогнете ми - като опитам да отида някъде другаде по форума, ми дава това съобщение: Грешка с базата данни
Моля, опитайте отново. Ако тази грешка възникне отново, уведомете администраторите.

Как да ги уведомя, навсякъде където опитам да вляза, и Грешка. Много моля, някой който има възможност, да уведоми администраторите. Разрешава ми да пиша тук, макар че преди малко написах това и исках да публикувам и получих съобщение, че вече съм публикувала постинга (което не е така), не се появи, да видим сега дали ще имам късмет. Предварително благодаря.

# 188
Здравейте майчета, времето се оправи срещи ще правим ли?

# 189
Zdraveite na vsuchki!!!

Izvinete me za latinicata,no pisha ot klub

Nie sme v Plovdiv ot petak.Ako reshite mijete da ni predvidite za sreshti chak ot sredata na juni

Iska li niakoi kuponi za kuhnia ot 1 do 9 juni?!

# 190
  • София
Ето ни и нас отново Hug
Защо темичката ни е все най-отзад.Нещо хич ни няма с писането тук Wink

Какво стана със срещите?Така и не направихме някоя по-голяма младостка среща.
Иначе ние с Вени си излизаме често следобед.Днес пак ще сме на Лучано след 16.30.Някой ако реши да заповяда Grinning

Хайде,ако караме в този дух,след 2 месеца ще пиша пак  Joy Joy Joy

# 191
  • на тавана в кошницата
Здравейте. Ако може и нас с Яна  да приемете във вашата компания. Аз съм в блок 206. Пишете кога ще направите едно събиране, ако мога да се видим.

# 192
  • София
Здравейте, мами. Ние сме от Младост 3, така че ще се радвам да се видим навън на разходка, като се оправи времето. Първата ни разходка беше още на деветия ден, но тия дни като е студено и духа вятър, не смея да извеждам малкия навън. Обикновено обикаляме из квартала и в градинката на Патиланци.
Искам да ви питам как стоят нещата с яслите в Младост 3 - кога се подават документи, дали има места и много ли се чака, тъй като след определено време ще ми се наложи да се върна на работа? newsm78
Поздрави!

# 193
Привет майчета, Grinning

Виждам, че никак не сме активни от доста време насам. Аз лично нямам време да пиша защото дъщерята ревнува от компютъра и се сърди и реве като седна на него.
Ками, видях ви снимките много сте хубави, бих искала да те попитам от къде сте         поръчали тортата много ми хареса. На нас тепърва ни предстои празнуването на 1 годинка.
Вивиан  , аз също живея в Мл2 и се разхождам в големия парк.
Bubble , за яслите важи правилото който превари той ще свари или иначе казано трябва доста рано да запишеш детето на яслата. Така че отиваи да се запишете в яслата където искаш да ходи детето, там ще ти дадат да попълниш молба по образец и ви остава да чакате
   Чао засега от нас Grinning

# 194
  • София
Смайли,тортата е от  Неделя .Да ти кажа,на живо изглежда много по-добре,отколкото в каталога Wink

Общи условия

Активация на акаунт