София - кв. Младост (2)

• 20 444
  • 269
  •   1
Отговори
# 165
  • София - Младост 1А
Ммммммм да, всички са щипнали по селца, паланки и градинки.
То и ние така. Пътувахме на гости на наши приятели, после аз се разболях... лоша работа. Хремава съм и много ми е зле. Дано не заразя малчото.
Снощи щях да пукна направо. Все едно слон ми беше седнал на главата. Пък и Пепино беше много нервен и се буди 5-6 пъти, ту да яде, ту да го гушна... Използвах буденето му да си капя капки в носа и горе-долу изкарах нощта. Ама най гадното беше като го взема да суче при мен. Слагам маската и задрямвам. После се стряскам че някой ме души и едвам си поемам въздух. Как не се уморих с тая маска не знам. Ама нали ме е шубе да не го заразя мънечкио...
Освен това пробвах една рецепта от здравния форум. Капя си разреден сок от лук в носа. Адски е гадно, но днес като че ли ми е по добре цифката. Сега ще ида да си направя още една доза.

Веселка страшно се извинявам че не ти се обадих. Ама такава хремава не съм за срещи. Бурканчетата си седят тука и надявам се до два-три дни да се оправя и ще ти звънна да ти ги дам.

Хайде хубав ден мамита (въпреки че тук пръска дъжд)!

# 166
Здравейте

Ади, стискам ти палци бързо да оздравяваш и дано малкия не се разболее. Пращаме ви много целувки с Вики.
Дали няма и други болнички та са ни оредяли редиците ама то това време аман вече........кога ще бъде лято?
Момичета записах детето за кухнята но ми казаха че бурканчетат на Ганчев не ставали само АМ-АМ, защото са със стабилни капачки а не едноктратни. Веселка тогава защо събира на Ганчев не зная......
Хаиде до скоро

# 167
Здравейте и от нас, ние също сме болнички, на Жорето(малкия ми син) му текат такива секрети от носа, че не е за разправяне,УНГ рече , че ако продължи още два-три дни и минава на антибиотик, защото секрецията е гнойна.
Drina бързо да оздравяваш и най-после да се видим, поздрави и на останалите мами!

# 168
  • София - Младост 1А
Smily те бурканчетата не са ли еднакви? Само капачките май са различни. Де да знам де. Мойте са от сестра ми.

# 169
  • София
 Ние понеже вече сме на кухня, та да кажа за бурканчетата: значи за кухнята в Младост ви трябват 30 бурканчета и 60 капачки. Става дума за старите бурканчета на Ганчев, които са точно като сегашните на Ам-ам, от тези по 190гр. Или като плодовите пюрета Hello.Идеята е капачката да е на винт, не като тези на новите бурканчета - на Hipp напр. или Ганчев. Дали ме разбрахте, че те всички капачки са на винт  Thinking Ако не - пак ще обясня   bouquet

# 170
  • София - Младост 1А
Моите са от старите на Ганчев - едни със зелени капачки. Новите не ги знам какви са.

# 171
Здравейте,момичета!!!
Пиша ви от клуб и набързичко....Хайде оздравявайте да се видим,че пак има почивни дни и този път ще забегнем надалече Laughing

# 172
   Здравейте, мамчета! Мен ме изписаха от Шейново, но не ми дават да ствам от леглото! Така че скоро няма да мога лично да се запозная с вас, за съжаление! Надявам се обаче проблемите да отминат постепенно и скоро да ми разрешат да ставам и да се разхождам!
   Това време е много лошо и аз съм болна за капак на всичко! Пожелавам скорошно оздравяване на всички болни и повече разходки! Дано пустото време се оправи най - после!
    Целувки на всички мами и на хубавите има бебчета! Hug

# 173
benighted стискам палци всичко да е на ред и най-важното да завърши успешно, за срещите има време!

# 174
  • София
 nbirthday Честит Рожден Ден на Калоян, на мама Ками!  bigdance2

Да ти е жив и здрав, послушен и много щастлив!  ura

# 175
bdbaloni bdbaloni bdbaloni   На Калоян на Ками!
               Нека да расте жив и здрав, весел и усмихнат, за щастие на  мама и тати. И нека това да е най- щастлвият му ден и приятно изкарване на празника.
 newsm38  Gift newsm38 Gift Gift newsm38  Gift Gift

# 176
Здравейте ,майки от младост 2 .Аз съм от 1 година жител на София, никого не познавам седя си в къщи ,на 30 май чакам и аз да стана майка за пръв път.Разбрах ,че трябва предварително да си избера педиатър за бебчо.Надявам се да ми кажете ,някои добър такъв, да се отзовава на повиквания по всяко време ако се наложи не дай боже.Също искам да попитам кога се записват децата на кухня ,знам че е рано но от интерес питам,къде и как и кога става това? БЛАГАДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА СЪВЕТИТЕ!! Дано скоро да стана част от вас и да се запознаем ! Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: нд, 14 май 2006, 16:42 от ti -ti

# 177
Здравейте, мами Grinning

Аз също се позагубих, но нещо не ми остава време за много форуми.

Ти-ти, аз за сега съм доволна от нашата педиатърка, но пък и ние не сме имали още много време да я "изпробваме" Grinning Тя е от 25-о ДКЦ - д-р Ранева. Ако искаш ще ти пратя и данни. Ох, като се сетя на мен как ми беше преди 2 месеца...Стискам палци всичко да бъде наред и скоро да се похвалиш с един сладък бебчо. Тамън ще има още едно малко бебе в младоската темичка, че Маги си има само батковци и каки тук Grinning

Мами от Мл1, вчера гледах по новините за някаква градинка, която искали да я правят на паркинг. От репортажа ми изглеждаше много приятна за разходки, къде по-точно се намира и правите ли си срещи там? Ако скоро има среща някъде може и аз да дойда. Ние вече сме почти на АМ, ката че не е проблем да се храним навън и може да поизлезем за повече време. Така, че няма да ми е проблем да стигна до някоя друга част на Младост Grinning

# 178
Здравейте и от нас,
добре дошла на ti-ti, минала съм по твоя път и си представям как се чувстваш, но вече имаш приятели, пък било то и виртуално(можем и да се виждаме, но лично аз съм малко трудна за разходки с двамата ми сина).Чакаме вести за леко раждане и здраво бебче.
veselina_s_p,тази градинка е в Младост 1,зад пазара.

# 179
  • София - Младост 1А
Привет майки-зайки,
гледам пак съм пропуснала и рожденни дни и нови мамчета...
Пожелавам на всички да сте здрави!
В тази връзка оз уж вървях към оправяне и хоп... от вчера температура и гърло... кофти работа...
Айде всички да оздравяваме и времето да се оправя и да се меткаме на градинките.

Ти-ти ние сме при д-р Катя Иванова пак от 25 ДКЦ. И аз нямам много впечатления. До сега колкото пъти се е наложило се е отзовавала, идвала е в къщи, давала ми е консултация по телефона, викала ни е при нея, но за всеки доктор и добро и лошо ще чуеш. На мен ми я препоръча една мама от форума. Ако си фен на дългото кърмене и късното захранване и споделиш с нея, ще те подкрепи. Иначе си кара по старата методика. До колкото знам за нея не бърза да дава антибиотици.
Иначе има няколко мамита дето са при някакъв мъж в 27-ма поликлиника. И казват че са доволни.
Можеш да пуснеш в търсачката на форума "педиатър в Младост" и да изчетеш кой и какво е писал по въпроса.

Веселка, не съм те забравила. Вече толкова виновна се чувствам. Ама съм приговила бурканчетата и само да се пооправя и ще се видим. Ама много вече ми е виновно.

Общи условия

Активация на акаунт