София - кв. Младост (2)

• 20 464
  • 269
  •   1
Отговори
# 150
здравейте...Младостки мами.... аз съм от вече пристигналите...

като гледам колко е потънала темичката ни ..... май добре сме попътували...всички...а дано утре повечето да сте на линия... Hug

# 151
  • София - Младост 1А
ние сме си тук ама без вас ни е скучно...
на обяд ще ходим към Младост 3 да си платим нета и ще се помотваме в градинката на Патиланци.

Veselka събрала съм ти 10-тина бурканчета. Пиши на лични как да се видим да ти ги дам.

# 152

Благодаря ти,Дрина!
Ако често идвате към парка може  да се видим иначе за бурканчетата не ми е проблем и аз да дойда към Младост 2

# 153
къде се поизгубихте мили момичета... май слънцето ви привлече и само скиторите...

# 154
     Здравейте!   
          Да се представя: казвам се Ирена и съм на 26 от Младост 2!
   Току що видях, че има и тема за майките от Младост! Аз за 8 години съм обиколила почти всички Младости! Сега вече сме за постоянно в Мл.2 срещу ХИТ - от година и половина. Гледам, че се срещате честичко и си правите разходки  Simple Smile, което е чудесно! Аз все още почти не познавам мами от тук. Синът ми е ученик, а второто още не се е появило, така че не съм подходящата мама за вашата компания, но ще се радвам ако някой път се видим и запознаем.
   Ако ми позволите, аз ще се оплача: в Мл. 1А и в Мл. 3 познавах доста мами с деца на възрастта на синчето, но те останаха там, а и всички работят. Тук познавам майките на няколко деца от класа на сина ми, но и те работят, а аз съм в къщи, в болничен, защото полежах за задържане в МД! Сега ми дават да се разхождам по малко, но като не познавам някой с когото да мотам си стоя в къщи пред компа или спя  Laughing
     Ами т'ва е! Ако приемате нови попълнения в компанията ще съм много щастлива!  Hug

Цунки от мен и много, много да ви слушкат и радват бебчетата!  smile3541

# 155
Добре дошла!
Ще се радвам някой ден да пием кафе-я в Неделя,я в Патиланци,я някъде другаде......

# 156
Здравейте мамчета от Младост!
Да ви се представя, казвам се Ива и живея в Младост2, блок227. Може би с някоя от вас сме се виждали но не се познаваме. Моята бебочка е на 8месеца и почти всеки ден сме в парка до блока.
Евичка ние с теб така и не се видяхме.
Аз пиша във форума на мамите от август, но в този не бях влизала. Ще се радвам да се запозная с вас ако и вие имате желание.
 Майчета искам да ви питам освен детската кухня в 19 ОДЗ в Младост2 има ли друга в този район, и при записването каквви документи ми трябват?
Ако на някоя от вас и трябват бурканчета на Ганчев мога да дам, имам и много други видове не само на Ганчев!
Чао засега от мен и моята бебка Виктория! Grinning

# 157
Здравей,Smily!!!Добре дошла!!!  bouquet
Ти в кой парк ходиш?-в големия на Младост 2 ли?
Ще се радвам да се запознаем!!!

За кухнята трябва ти : 1. копие от акта за раждане 2. бележка от личния лекар,че детето няма алергии. Чака се около месец,два....Кухната,където се подават документите, се намира в Младост 1 в сградата на данъчното.

за бурканчетата събирам на Ганчев и Ам-Ам + капачките-все още събирам

# 158
  • София - Младост 1А
Привет майки зайки.
Здравейте нови мамчета! Дабре сте дошли във веселата ни компания.

Smily аз също се подмотвам по градинките, та може да сме се виждали. Ще се радвам да се запознаем. Малко по нагоре бях пуснала една моя снимка, та да ни разпознаеш ако ни мернеш из парка. Днес сигурно късничко ще излезнем че имам работа в банката и не знам колко ще ме мотаят. Но за малко ще се разходим де.

Веселка, аз днес няма да смогна но утре ако е хубаво времето може да се разберем да се видим и да ти дам бурканчетата.

# 159
Drina,мнаго благодаря!
При хубаво време да пишеш на лични кога и къде ти е удобно да се видим.

# 160
  • София - Младост 1А
Ехо привет,
ние днес се видяхме с Ива (Smily) и да знаете каква сладка бузанка си има. Само дето като понечих да я нащипя и тя се разплака.

Веселка, утре сутринта трябва да ида до центъра, че ми е изтекла дебитната карта и голям срам брах в магазина. Не зная колко ще ме бавят, но като се върна ще ти пиша.

Хайде лека нощ от нас! 

# 161
Здравейте мами, ние се завърнахме и чакаме хубаво време за разходки.

Да кажа и аз добре дошли на benighted и Smily, компанията в Младост 2 се увеличава newsm10!

Veselka само да е хубаво времето и ще се видим!

Целувки на всички от нас!

# 162
Здравейте момичета Grinning
Не пиша често , че малкото човече не ми дава възможност и като пусна кмпютъра започва да се сърди и нарежда на бебешки език, иска да и обръщам внимание.
Веселка в големия парк на Младост2 се разхождам и съм там всеки ден стига да не вали дъжд или вее страшен вятър.
Благодаря за информацията за детската кухня, тези дни ще я запиша и моята щерка, не се знае дали ще й хареса храната но ще пробвам. Тя е много капризна и не яде всичко. Попара не харесва, мляко с бисквити също както и кисел не яде. Закусва само каша и то само някои видове на Милупа. А на обяд сме на купешки пурета на Сънвал, Овко и Бебивита.
Веселка видях ти тел на лични и ще ти звънна тези дни да се видим. С Ади вече се видяхме, познах ч от снимките които беше пратила, трябва и аз да пусна някои снимки та като ме видите да се обаждате Grinning
Приятен ден от мен и до скоро

# 163
Добро утро момичета,

Виждам че никой не е писал след мен от 2 дни, явно всички празнувате. Ние също се почерпихме по случай именния ден на съпруга ми Георги с гергьовско агне и винце. Само дето беба не можа да си хапне от агънцето Weary
Хайде разказвайте и вие как прекарахте, до скоро!
 Поздрави от мен и Вики

# 164
среднощен поздрав и от мене.... Hug

като гледам , колко сме активни напоследък....май е от времето и празниците...

хайде да поизбутам малко темичката...пък утре пак....

Общи условия

Активация на акаунт