София - кв. Младост (2)

• 20 425
  • 269
  •   1
Отговори
# 195
Smily, кой е големия парк на Младост 2  newsm78?

# 196
  • София
А-а,темата ни е пак най-отзад Crossing Arms Да я избутам малко напред Wink

Хайде,здравейте Laughing

В събота бяхме на прощъпулник на Емджи на Вени.Малкия пешеходец хвана макарата-ще се излюпи някой голям дизайнер Wink
Днес излизахме с Вени и с hameleonka.Много хубаво си прекарахме.

Времето е супер.Пожелаваме ви приятни разходки Hug

# 197
ще се излюпи някой голям дизайнер Wink
Днес излизахме с Вени и с hameleonka.Много хубаво си прекарахме.

Ками, мерси за пожеланието.Дано да стане такъв, на мен това ми беше мечта някога дано той я осъществи  Laughing
Наистина си изкарахме чудесно. Peace
Само се чудя къде се изгубиха всички останали като odry, evichka77, небесна, Drina и т.н. newsm78 Всички се изгубиха,почти никой вече непише в темичката ни и винаги е най- отзад.......Sad
 Хайде Младостки мами да си спретнем една срещичка като всички останали. Какво ще кажете?

# 198
  • София
[Само се чудя къде се изгубиха всички останали като odry, evichka77, небесна, Drina и т.н. newsm78 Всички се изгубиха,почти никой вече непише в темичката ни и винаги е най- отзад.......Sad

Да,и аз това се чудя newsm78.

# 199
Здравейте мили майчета,
Организираме протест за увеличение на МАЙЧИНСТВОТО и ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ
Присъединете се към нас в опита ни да променим живота на децата
Повече информация за градовете,протеста и исканията тук:
http://www.visx-develop.info/first_july/protest.html
http://www.visx-develop.info/first_july/
Ако не можете да присъствате лично, а искате да ни подкрепите, може да качите ваша снимка/ако сте бременна/ или снимка на детето си на линка горе.

Ако искате да изкажете мнение :
Нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108840.0
Предпоследна тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106880.0

Анкета : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108859.0

Ако искате да поразходите децата си по жълтите павета в София
Надали ще имате друга такава възможност
Заповядайте на 01.07.2006г. в 10:00 на Фонтана на Президентството
Да се запознаем и да се поразходим заедно

# 200
Здравейте мили мамита!Радвам се,че си имаме темичка и се надявам да мога да се присъединя.Засега целувки ,че се разсърдихме.
 Hug Heart Eyes  bouquet

# 201
Ей момичета не ни ли щете в отбора Sad newsm17 smile3518 Weary no
Моля ви включете ни и дайте да си напра`им една срещичка някъде,а? smile3521 newsm51  love001

# 202
   Не се отчайвай - просто всички са навън с децата или са на почивка някъде из БГ! Само проблемните като мен стоят в къщи през лятото  Tired! Ако разгледаш темата назад ще видиш, че се събират в градинката до Патиланци! 

# 203
   Не се отчайвай - просто всички са навън с децата или са на почивка някъде из БГ! Само проблемните като мен стоят в къщи през лятото  Tired! Ако разгледаш темата назад ще видиш, че се събират в градинката до Патиланци! 

benighted, не се събираме само в градинката до Патиланци, и зад Ниланата и на Лучано.
dimihinkova, добре дошла в отбора на Младостките мами Hug  bouquet.  Ще се радвам да се запознаем. Laughing

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 13:37 от Linet

# 204
benighted, не се събираме само в градинката до Патиланци, и зад Ниланата и на Лучано.
dimihinkova, добре дошла в отбора на Младостките мами Hug  bouquet. Ти в  коя част на Младост си? Ще се радвам да се запознаем. Laughing
  Сега като го казваш се сещам,  Thinking но нали си мислех ако съм по добре да изляза в някоя градинка близо до нас, та за това се сетих за тази до Патиланци! Иначе така и не стигнах до сбирка с някоя от вас заради гадните контракции  Tired! Живот и здраве, като се роди бебо ще имаме много време за обикаляне по градинките  Peace!

# 205
Момичета, една приятелка с 5 годишно дете и 3 месечно бебе я молят да си напусне квартирата спешно. Можете ли да помогнете? Изискванията й са: едно- или двустаен до 300 лв., ТЕЦ, необзаведен, дългосрочно. В досегашната им квартира са живели 6 години и са изключително коректи хора. Пишете ми на лични, за да й предам телефоните. Ще съм ви много благодарна!   bouquet

# 206
Хей, момичета  Ками и Коко се завърнаха Hug
Хайде Ками разказвай как мина кръщенето, как изкарахте отпуската и т.н. Искаме и снимки....... Party
За всички  желаещи утре 20.07 се събираме към 10.30ч. на Лучано  хем да се видим и да ги посрещнем. Laughing

# 207
Moмичета,позволявам си да се бъркам във вашата темичка,защото ми трябжа спешно помощ.Брат ми си търси обзаведена гарсониера под наем в "младост"4 или 2,до 280лв.Моля ако някой може да помогне нека да ми пише на лични.
Благодаря ви много.  bouquet

# 208
Ми нас още ни няма - ама как да ни има като  не сме писали,че сме от Младост четворката.Ние си растем,растем-радваме мама и тати,бърборим си и пак не спим.Ама какво да се прави както си реши маймунчето.Как сте давали яйце момичета?Знам ,че първо се дава по малко и само жълтък.Някой може ли да ме ориентира по тоз` въпрос?БЛАГОДАРСКО!  bouquet Peace newsm10  love001

# 209

Общи условия

Активация на акаунт