Съпруги на военнослужещи - 12

• 54 743
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Аааа, съвсем си побъркахме децата...
Първата им смислена дума и на двамата беше "Па" - за пушка... Не мама, не тата, а Па...
Миналата седмица в неделя, дойдоха в спалнята със строева крачка и бодро пеещи "Ние сме войници" по бельо hahaha
Малката пък сега взела една мокра кърпичка, седнала на земята и си я увива около крака вместо партенка newsm78 Joy
Скрит текст:

# 241
 Joy Joy Joy sweet_maniche, мн се посмях с глас на снимката и писмото ти, дежурна съм в момента и се надявам да не са ме чули мн хора и вече да ме мислят за луда. Малката е мн сладка, а и като гледам връзването на партенки и се получава по-добре от колкото на мен:-)  трябва да дойда да ме научи  Joy  Joy Joy

# 242
  • Пловдив
sweet_maniche, голямо сладурче  Grinning
Започвай да проверяваш как се влиза в някое военно училище, то се е видяло накъде духа вятърът.

# 243
  • Пловдив
Благодаря ви Joy
Тя крушата не пада под сливата : hahaha
За военното училище - изкара 2 години в Академията с мен hahaha Даже на един изпит класния предложи, да отмени таткото и са я гледа, пък той да пие кафе в лафката hahaha

# 244
Мъниче, голям образ е малката  hahaha
Аз отивам да се глася, че довечера съм на симфония  Crazy

# 245
  • Пловдив
Добро утро. Искам да ви сервирам неделното кафе, но съм на чужд комп и гледам да не свалям и качвам разни работи без разрешение.   food002    food010
Изпратих ММ наряд и след малко ще се чисти.  Tired

приятен слънчев ден на всички.

# 246
  • Пловдив
айде, да сервирам кафето, на път за работа Mr. Green

Ще се трудим с Дунди днес Simple Smile Пък вие си почивайте Simple Smile

# 247
Здравейте-дали е късно за карти за почивка,никога не сме се възползвали с ММ,пък се оказа ,че тази година ще мога да ползвам лятото почивка Praynig 

# 248
Че е късно, късно е, но това не пречи утре да звъннеш в агенцията и да провериш за нещо изостанало или върнато.

# 249
  • София
Здравейте момичета. Прибрахме се от село. Два дни мръзнахме, два дни беше топло. Много сте изписали, четох по диагонал, но обещавам, че ще ви изчета подробно.

ПАТЕНЦЕ, млада си, а мъдро говориш Hug Не питай старило, а питай патило...

МЪНИЧЕ, ти твоята малка кукличка ме накарахте да се усмихна, след толкова дни на тъга...

СЕТИ_БЕТИ, как ми се иска всичко да върви гладко и безпроблемно. Гушкам ви. ( за теб вече ще говоря в множествено число )

СГГ, дано и при твоето мъниче нещата да са наред. Много, много положителна енергия ти изпращам Hug

ДУНДИ, за вторият изпит на твоето момиче, не ме брой в тези, които са стискали палци Sad Затова пък, сега компенсирам. Чакам с надежда, на 3.06. да се похвалиш с успех.

SAD_WOMAN, поздравления за това, че научи още нещо. Я какво хубаво кафе си ни сервирала. Аз имам една много любима приказка: Едни се учат докато умрат, а други умират, докато се научат. Дай Боже да сме от първите.

Момичета, лека нощ. Утре пак ще си говорим.

# 250

Добро утро!
Честит празник на всички малки и пораснали деца! Да имат много енергия за приключения, да четат и най-вече да се забавляват. А ние да бъдем винаги на тяхната вълна!
Успешна нова седмица ...!

# 251
  • Пловдив
Добро утро и честит празник на всички деца - настоящи и вече пораснали.   ura
Всяка сутрин минавам покрай един Мак Доналдс - днес украсено с балони, празнично настроение. Добра политика да си продават боклучавата храна на децата.

Фло, дано си си починала малко извън града. И аз чакам вече с нетърпение 3.06 и да става, каквото ще. Поне да знам за какво има шанс девойката. Така съм в пълно неведение. А в другата тема всички са едни отчаяни и само смут всяват.  Confused

При мен на работата се очертава една скучна седмица. Мразя да нямам нищо за вършене, времето едва едва пълзи.

Дано при вас не е така.
Весел и усмихнат ден на дечицата и родителите им.   party006   baloni

# 252
  • София
Добро утро, момичета. Ето ме и мен в челната тройка.

ЛУННО ЦВЕТЕ, теб как те мисля, сама не знаеш... Радвам се на появата ти Hug, взимам си от твоето кафе, изпивам го на спокойствие и после - по задачи...

ДУНДИ, проява на мъдрост е в трудни ситуации не да се всява смут и напрежение, а да се мисли и действа разумно. Аз мисля, че можеш да си спокойна. Детето и ти се трудихте много. Не може да няма добри резултати. Е, изпита е изпит все пак. На кой не му е парило под лъжичката и не са му омеквали коленете преди изпит. Само докато завърша стоматология, има няма 40 пъти... Какъвто и да е резултата, детето да е живо и здраво! А аз силно вярвам, че на 3.06. ще имаме повод да се радваме всички в нашата къщичка. Остави ги ония от другата тема да се скумросват и самонавиват. Те си нямат тема като нашата. Стой си при нас. Я какви сме позитивни - дружно стискахме палци, после дружно ще се радваме.

На децата - малки и големи, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Да са живи и здрави, да са весели и палави, да растат умни и разумни! Ние пък да им се радваме, понякога да участваме в техните лудории, да се гордеем с тях!

Хубав ден на всички!

# 253
Добро утро и от мен! То вече на добър ден отиде, но докато стигна дотук мина време. Честит празник на нашите слънчица, малки и пораснали! Да са ни живи и здрави, и много, много щастливи!
Фло, добре дошла отново! Прегръщам те силно и да знаеш, че мислих за теб тези дни!  Heart Eyes
Лунно цветенце, благодаря за кафенцето! Ти къде се изгуби напоследък? Или аз съм се забляла и бъркам нещо?  Simple Smile
Мъниче, от сърце се смях на твоите съкровища! Да са ти живи и здрави и много да те радват!  Heart Eyes
Дунди, не остана, дръжте здраво!
Аз да ви се похваля какъв релакс изкарах този уикенд! Момченцето е при баба и дядо и мама се разби от сън! Чак вчера като се излюпих от леглото ми беше едно такова замаяно.... После с ММ си направихме една чудесна разходка само двамата. Чак вечерта дойде време за чистене, но се метнахме заедно и бързо-бързо овършахме къщата. Сега си чакам отпуската, че да си видя малкото слънчице, вече ми липсва!  Heart Eyes
бг-надежда, успех с намирането на карта! Пиши дали си успяла.
Това е засега от мен! Отивам на тръстиката. Хубав ден и успешна нова седмица на всички!  Hug

# 254
Привет и от мен, момичета! Да е честит празникът на дечицата ни и на всички деца по света Tada - да са живи и здрави, и нека детството им е изпълнено с усмивки и лудории (какво детство имахме ние, ех... дали ще имат такова и децата ни?)

Напоследък не съм влизала много в темата, научихме разни лоши неща за здравето на мъжа ми и в момента сме в период на адаптация към това... Не е лесно, обстановката вкъщи е напрегната, Фло е права, че в критични ситуации мъдрост е да действаш спокойно и разумно - и на двамата с мъжа ми нещо не ни се удава това в момента. И двамата сме все водни зодии (аз съм Риби, той е Рак) и определено в трудните моменти ставаме прекалено емоционални. Но както и да е - и това ще мине.

Иначе и ние вчера се опитахме малко да си починем - излязохме до близкия парк и беше страхотно. Нямаше никакви хора, имахме една голяяяма поляна само за нас - пускахме хвърчила, големият ми син се скъса от игри, малкият се попрепече на слънце и доволни се прибрахме. Вътрешно си бяхме притеснени с ММ, но се опитахме поне за малко да се отвлечем от лошите мисли и да доставим удоволствие на детето. Хубаво, хубаво, обаче от това тичане вчера днес съм с мускулна треска Crazy

Между другото, да се похваля май и ние ще стигнем до морето тази година, пък ако ще и без карта (така се получи) - резервирахме един апартамент в Созопол, близичко до плажа, че с тези две бебета е адски уморително да трамбоваш (като се замисля, само докато ги приготвя и двамата за излизане, и се изморявам Simple Smile)). Дано е хубаво и дано времето е с нас (в средата на м. юли ще сме).

Това от мен засега! Успех на всички тази седмица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт