Съпруги на военнослужещи - 12

• 56 016
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Да точно под езичето ще го резнат,и съм бясна на личната защото от половин година искам да я погледне и тя все ми казва че няма нищо и сега има проблем.Тя говори само думи с челюстта.Иначе да попитам на ММ са му казали че отговаря за сержант но трябва да учи на негови си разноски,та какво ще рече това армията нищо ли не поема

А той какъв чин има в момента? И какво да учи на собствени разноски ?

# 316
В момента е редник.Преглеждали са им атестациите и са му казали че ако иска може да отиде да учи в Велико Търново за сержант но на негови разноски.Бил годен или отговарял да стане не ми е мн.ясно

# 317
 afwitch прочетох през ред, през два няколко поста /ще чета почивните дни/.
Днес е 7-я ден на Светли без Еутирокс и остават 3 седмици до следващото изследване на хормоните.
 newsm78  Как ще проработи щит. жлеза след като 2г. е мързелувала?
dundi73  smile3501 на ученичката.
Радинка fingerscrossed
Здраве за всички.

# 318
  • Ямбол
Добро утро, май пак аз съм най ранобудна тук...но то е по принуда, вече съм на тръстиката и хич не ми се захваща работата и реших да ви изчета....та ето и кафенцето ...

СГГ, все ще стане номера , тя е малка и би трябвало да се възстанови, имай търпение и железни нерви... newsm10
Dafinov list, явно съм пропуснала нещо какви са тия страхотии, да лягаш под ножа????
Албена, мисля си обаче , че дилемата ти не е чак толкова страшна, но ти трябва твърдо да вземеш решение. Голямата ти дъщеря все пак е много млада и в тази възраст децата лесно се приспособяват а и като гледам моят мъж(те доста са се местили) това много му е помогнало, сега е много уверен и контактен и изобщо...все хубави неща. Та дали това няма да й помогне все пак накрая и тя да стане по отворена и общителна. Щом има подходящо училище в Шумен и за нея, събирай си семейството и се радвайте заедно на живота. Това си е мое мнение де, аз винаги съм държала семейството да е заедно та дори и на луната ако трябва ....
Патенце, ох с теб се развълнувах и аз, то големи емоции бяха голямо нещо, и все хубави, дано останеш спокойна......че да усетиш хубавото преживяване...
Ми то много дълго стана писането ми....ще поработя вече май...  bouquet

# 319
Добро утро!
danity_79 благодаря за кафето и любимите ми бисквитки. Благодаря и за съвета, това май е най-правилното решение - децата, както казват всички, по-бързо и лесно се адаптират към нова среда. Но в нашето семейство зачитаме мнението на децата си (е в рамките на допустимото), затова ще се съобразя с това, че дъщерята иска сегашното си училище. Това да живее без мама и тати, също ще й помогне да промени характера си.
dafinov list радвам се, че има някой тук от Шумен. За в бъдеще ще се възползвам да питам нещо, засега нищо конкретно, в момента проучвам детските градини. Успех на детето ти на бригадата, дано се върне доволен. Студент ли е? Каква операция ти предстои?
СГГ стискам палци здравето на детето ти да е добро и да заработи щитовидната жлеза, да не се налага вече да пие лекарства.

# 320
Добро утро!
danity_79, благодаря за кафенцето! Вероятно тази сутрин съм станала преди всички вас-в 4,45  Shocked Но ми беше абсолютно невъзможно да сервирам кафето. Силиците ми стигнаха да изпратя момчето на работа и да се върна пак да си доспя час-час и нещо  Simple Smile Приятелките ми все ме питат защо си причинявам това-да ставам по тъмно, за да го изпращам на работа. Ами-защото ми е приятно, въпреки, че се гледаме с половин око сутрин  Laughing
Дафиново листче, сещам се, че споменаваше за лекари, но сигурно съм пропуснала-защо да се налага да лягаш под ножа? Оффф, дано ти се размине!  Praynig А детето ти пристигнало ли е благополучно?
СГГ, без да те познавам, често мисля за теб и твоето момченце. Прегръщам ви и двамата и се моля да оздравее!
Радинка, как е детенце? Кога е манипулацията?
Тичам на тръстиката. Хубав и успешен ден на всички!

# 321
Благодаря за подкрепата Hug.
Все още не знам дали ще ме оперират и звучи по-страшно отколкото е. Гинекологични проблеми /гадни полипи, които се появяват постоянно/, само главоболия ми създават. Сега пия хапчета и ако не се оправя, тогава. Ама през 2 години под упойка - писна ми.
albena30, добре сте дошли /ако решите/. Синът ми е студент.

# 322
  • София
Добро утро, момичета  bouquet Привет от тръстиката wavey Някои все още не са започнали, а аз извадих един зъб, направих две пломби, Изчистих няколко кариеса и им сложих лекарство ( от онова, гадното, дето мирише на зъболекар Simple Smile ) и циментирах един мост - бижутерска изработка - без да пиля носещите зъби, само на две Г образни задръжки към тях. Стана много добре.

ДУНДИИИ, е това е новина. От хубава, по-хубава! Така се радвам Simple Smile Поздравления за умното ти дете и за упоритата му майка Wink Късмета си го има детенцето ти Wink ( щом такава майка му се е паднала ), от мен пожелания за успех! Да е жива и здрава, да се гордеете с нея.

СГГ, дано при Светли всичко да е наред. Аз стискам палци и изпращам положителна енергия. Simple Smile

РАДИНКА, не се тревожи, ще оправят мъничето. После ще говори, та устата му няма да можете да затворите Simple Smile Ще му срежат френулума ( юздичката ) под езичето. Понякога тази връзка е къса в областта на предните горни резци и те стоят раздалечени. И там така се оправя. Правила съм я като стажант лекар. Не се бой. Не упреквай лекарката. На съвсем малки деца не се прави тази операция. Пиши как е минало.

ДАФИНОВО ЛИСТЧЕ, кое е по-добре за теб? Ако е по-добре да лягаш под ножа - лягай, да те оправят и после '' Хей живот, здравей, здравей...", ако пък може да ти се размине, пожелавам ти го от сърце. стискам палци и те гушкам Hug

АЛБЕНА, малко заплетене ситуация при вас, но не е страшно. Голямата кака така и така не е с вас. Събирайте се вие тримата, а тя ще идва да ви вижда, където и да сте. Важното е, че катунът ще е на едно място Simple Smile

SAD_WOMAN, без да гледам никнеймът ти, вече те разпознавам по жизнерадостните ти и позитивни постове. Припомних си, как и аз ставах по нощите, правех кифлички-сладки и солени, термос с кафе и така изпращах гаджето на учение. И под сурдинка - някакво мезе и бутилка водка. Имаше една готина баба ( тогава за моите 30 години така ми се е виждала тази жена на 55 Simple Smile ), завеждаше секретна секция и все казваше: Брей, ст. л-т Николов е най-обичаният мъж, щом жена му така се грижи за него. Миличка, и аз като теб съм ставала да го изпращам, и ризите, и якетата му с любов съм гладила... И до сега е все така newsm76 Радвам ти се Hug

ДАНИТИ, и теб започвам да те разпознавам, по начина на писане. Допадаш ми Hug

КАТИВИТА, Hug с теб до следобяд Simple Smile

Хайде стига за сега. Затварям кепенците, Наработих се за днес.

На тези, които отсъстват, ще изпратя прегръдки, на присъстващите-целувки.
МАМАКЪТИ, къде пропадна, момиче?

# 323
Добро утро и от мен Simple Smile danity_79, благодаря за кафето Simple Smile и за споделените емоции за сега се държа, но предполагам, че последните дни ще стане лудница, но аз в последните години съм се отдала на усъвършенстване на самоконтрола. Следващата седмица , ще видя какво съм постигнала Simple Smile в тази посока, защото по принцип съм доста емоционална.

# 324
Пате, няма нищо лошо човек да се отдава на емоциите си, особено когато са положителни. А на теб ти предстои нещо прекрасно!  Heart Eyes Единственото, което ще си позволя да те посъветвам, е да се опиташ да не се поддаваш на предстартова треска, истерии някакви около теб ако има /ама това още трябва да се свърши, ама какво стана с онова, ама как ще мине..../ Използвай уменията си за самоконтрол, за да се дистанцираш от подобни ситуации, ако ги има. Наслаждавай се на Твоя ден, вземи максимума положителни емоции, за да можеш след време да си спомняш само с хубаво за него. Голяма прегръдка от мен!  Hug
Фло, това с приготвянето на провизии по нощите го минахме и ние  Simple Smile Имаше един такъв период, когато си носеха храната и кафето всеки ден на работа /е, "твърдо" не съм слагала, ама доколкото съм чувала на ушенце, на наряд все някой е носил нещичко за загрявка и са си правили общи софри кой каквото носи  Joy/. Та съм ставала в 4-4,30 да пържа мекици, баници да правя, кафенце... Сега вече е по-цивилизовано, хранят се на стол, и то много вкусно на прилични цени. Но пак си остана навикът да стана с него, дори да е в 5 сутринта, да пием две глътки кафе заедно, да си го изпратя с целувка и с пожелание за приятен ден...Пък после ежедневните задачки-дете, работа и т.н. Глезя си го, какво да го правя  Heart Eyes И получавам същото насреща  Simple Smile

# 325
  • Ямбол
Хехех, Фло, караш ме да се усмихна понякога...разпознаваш ме значи..това е хубаво надявам се...само да не съм досадила чееее.... Flutter
А как ви завиждам за тази среща, имам нужда и аз да се събера така на кафенце с приятелки, но тук в този малък град все не остава време или по принцип става ама все съм с малкото...та кафето не ми е най спокойно прекараното време...но няма как докато порастне малкото зверче  Whistling
А да не говорим че съм на километри от София. Не съм ви разказвала , но миналата седмица бях на едно обучение в София за два дни. Имах време само единия ден да се поразходя малко. Бяхме близо до Мол Парадайз и до Южния парк. Та след като обиколих Мола и накупих за децата разни нещица, решихме с колегите да се разходим в парка и "О,ужас" изгубихме се....колко обикаляхме докато се измъкнем от там, голям майтап беше...та така с моето пребиваване в СФ.... hahaha

# 326
Flo 51 Hug. Караш ме да се усмихвам винаги, когато чета постовете ти.
Първо ще изпия хаповете /гадни са/ и след това преглед и ще стане ясно.

# 327
sad_woman, благодаря ти за съвета, ще се възползвам Simple Smile че като знам мама как се побърква около важни събития Simple Smile но аз съм с настройка, че всичко ще е ок , подготвила съм си нещата, а пък ако стане нещо непредвидено-здраве- няма да се впрягам, то пък не може без някое изненадка Simple Smile А за това, че ставаш да си изпратиш момчето, мн ти се радвам и ние сме така, които си е у дома изпраща другия до вратата. Малките жестове са мн важни , надявам се да ги съхраните( ние също), защото няма по- важно от това да показваш на човека до теб , че е най-важния- всеки ден Simple Smile

# 328
Момичета не ни го цепнаха,според хирурга няма нужда и не е това проблема че не иска да говори.Съвсем се обарках вече.

# 329
  • Ямбол
Радинка, как решихте че трябва да се цепне? Личната ли така каза или? И как така не говори, не иска или не може? Има разлика ....И щом хирургът така е казал, вярвай му, иначе на него му е лесно да го цепне леко и да ви вземе парите. Може би Фло може по компетентно да се изкаже по въпроса, Фло??

Общи условия

Активация на акаунт