Съпруги на военнослужещи - 12

• 56 058
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, мноооого пишете, едва смогвам да ви изчета. Вчера ви написах едно голямо писъмце, но при публикуването нещо стана и след това не си го видях. За първи път ми се случва.
Ще бъда кратка:
Моля, болните да оздравяват и да не се налагат никакви оперативни намеси.
Никито, имам подозрения , че се познаваме. Аз бях във ВУ в Шумен от 2007 до 2009, а ти си випуск 2008 (може би април, нали така - ММ завърши тогава).
Пате, честити обувки!
И аз съм на мнение, че семейството трябва да е заедно, не зависимо къде. Шумен не ми е много любим град, да не кажа, че въобще не го харесвам. НО щом си с любимия човек....

Ей, мацки, вие там в Пицарията, НАЗДРАВЕ  cheers

# 331
Дани,като бебе личната каза че най-вероятно ще го цепнем но да изчакаме до 7 месец.На 7 месеца каза че няма нужда,но малката говори думи само със самата челюст без да използва езика.Казва мама,кака,папа,гага за гайда и кики вместо Криси или Хриси и до там.Думи като да,не айде не казва а ако я напъна или се смее или плаче.Днес хирурга каза че няма нужда но ме посъветва да я водя на друг детски лекар.Сега от своя страна се чудя защо ако няма нищо трябва да ходя при друг педиатър.Приемам всякакви критики съвети абе всичко.Даже и езика не иска да покаже,ако я питам къде и е го сочи с пръстче но не иска да се изплези.ММ.съм объркана

# 332
Ей, писах, писах, видях си грешка и уж с бекспейс да го изтрия, а то ми даде бек на цялата страница и ми се затри написаното  Whistling
Радинка, на логопед ходили ли сте? От кой град си, че не помня? В София мога да препоръчам център за работа с деца с проблеми с чуването, с говоренето и т.н., изпитан е от моето семейство  Peace

Срещата мина в сладки приказки, аз присъствах благодарение на Патенцето, която ме взе от нас  Flutter После ММ ме взе и ходихме до Икеа. Беше много приятно, защото нямаше никакви хора, както е обикновено събота-неделя.

Фло, как си? Прегръщам те  Hug

# 333

Добро утро, момичета!
Колко е хубаво да е петък и да очакваш уикенда. Поздравления за детенцето на ДУНДИ! Все пак това е голямо изпитание за един седмокласник. И като прегледах тестовете ми се сториха доста по-трудни от матурата за 12 клас.  newsm78
Ще очаквам с нетърпение и сватбата на Патенцето и отсега съм приготвила чаши за виртуалните наздравици. newsm24
А вие момичета разкажете как мина срещата.
Хубав ден от мен и много кураж на всички момичета!

# 334
  • Ямбол
Добро утро и от мен! Мерси за кафенцето.. bowuu
Радинка, мисля че задължително трябва да отидете при друг лекар но специалист. Логопед може би ще изясни ситуацията.....и не се бави, няма смисъл да се измъчвате и да отлагате. Най вероятно ще се оправят нещата, но не оставяйте това да стане от самосебе си. Добре че не сте го клъцнали детенцето за няма и нищо.
ЕЕЕЕ момичета, много ли окъсняхте че никой не пише как мина снощи срещата...ХАЙДЕ и кафенце има така че надигайте се  Wink

# 335
Добро утро момичета Simple Smile
Срещата мина в много сладки приказки и интересни случки. Бяхме аз, Патенцето, Сети Бети и Кативита. След свадбата на Патенцето ще се ораганизираме пак момичета.
Да Стеф, завърших април 2008 и аз май се сещам, за теб Simple Smile
Хубав Ден и незабравяйте, че днес е петък - ден на майстора. Не си давайте много зор Simple Smile

# 336
Добро утро!
Лунно цветенце, мерси за кафето! Минавам само да ви нагледам кой какво прави, иначе нищо интересно покрай мен. Много се радвам на срещата на момичетата от София! Най-сериозни излязохте, браво, но и там сте най-много. Ние във Филибето сме май само двете с Дунди  Simple Smile Ако има някоя майничка под прикритие, да се разконспирира, моля!  Laughing
Хубав и усмихнат ден от мен! И призовавам да последваме съвета на Ni_kito да не си даваме много зор в Деня на майстора  Laughing

# 337
  • София
Добро утро, военни красавици.
Аз вчера се разминах със срещата, но здраве да е, да се класирам за следващата.

ЦВЕТЕ ЛУННО, ранобудно, тенкю за кафенцето. Simple Smile

NI_KITO, пиши ме и мен при майсторите.

SAD_WOMAN, какво ви пречи да се срещате само с ДУНДИ? Току виж сме ви изненадали и ние от София.

РАДИНКА, ако притеснението ти е, че мъничето не говори, не се тревожи. Внукът ми до 3 години почти нищо не казваше, но ние не спирахме да му говорим и обясняваме. Виждахме, че ни разбира, но не искаше да говори. Когато реши, тогава започна. Сега не можем да го спрем. Направете още една консултация, но тя е важна не толкова като бройка, а да попаднете на подходящ лекар. На мен не ми е ясно какво ви кара да мислите, че трябва да се оперира френулума. newsm78

ДАНИТИ, на тръстиката ли си? Внимавай да не се преумориш... В темата на готините баби една " мацка "- ИХА  ( и тя е военна булка ), е дала препоръки как да изкараме почивните дни...Включила ни е в програмата и секс rotfImao rotfImbo Това не са пози от Кама Сутра, а смееще се човечета. Тъй де, да не си помислиш друго Joy

СЕТИ_БЕТИ, толкова ми се искаше да те видя... Следващият път.  Hug

СТЕФИ, как е вашето юначе? Става все по-забавен, нали?

ДУНДИ, още ли поливаш успеха на дъщеричката?  Drunk

Ей, чаровници, напускам ви, че трябва все пак да се готви... Ще се правя на Мастер шеф  chef

# 338
  • Пловдив
Добро утро ... то добър ден

Фло, няма още поливане. Вчера беше на изпит по рисуване, днес е стегнала багажа за екскурзия.
А аз между другото трябваше да мина през зъболекарката да ми сложи щифта и да вземе мярка за коронка, да минем през лекарката на дзвера за медицинско, че ще й трябва за кандидатстване, да намерим ново джи-пи за ММ, нали смени града и да си свърша работата
Скрит текст:
един текст за отглеждане на твърда пшеница ми взима здравето в момента

Та ей такива работи. Ама са хубави де. То ваканцията и у нас започна.  Grinning

# 339
Добро утро и от мен Simple Smile Лунно цветенце, благодаря ти за кафето, станала си толкова рано , че и кафе си имала време да направиш. Срещата наистина беше мн приятна, отново бях мн положително заредена и след тази среща. Фло, мн ни липсваше  Hug Hug Hug Сети Бети, харесахте ли си нещо в Икея Simple Smile SAD_WOMAN, в София за сега аз познавам 4 от момичетата със мен 5 , точно една кола, ей го къде е Пловдив току виж сме си направили една групова екскурзийка, а можете следващия път и вие да ни изненадате Simple Smile

# 340
Добър ден, благодаря за кафето. Ама с тия снимки на кафе, наистина ми се допива такова. Пия, обикновено само 2 на ден - сутрин като стана и следобед (имаме почивка в 15 часа в работата). А сега започнах и на предиобедната почивка (10 ч) да пия кафе Laughing. Радвам се, че срещата е преминала успешно.

# 341
SAD_WOMAN, в София за сега аз познавам 4 от момичетата със мен 5 , точно една кола, ей го къде е Пловдив току виж сме си направили една групова екскурзийка, а можете следващия път и вие да ни изненадате Simple Smile

Може аз да ви возя  hahaha
Кативита, по въпроса от снощи за курсовете - в образователни технологии  Peace Мога да ти дам телефона или имейла директно на моята позната и да си обсъждате с нея  Peace
Днес времето е пер-фект-но! Искам да живея някъде, където цяло лято температурите да са като днешните. Уговорих си една среща в съседния квартал в чест на хубавото време!
И като казах време се сетих, че щях да проверявам дали на сватбата на Патето ще вали. /ей сега....... Такаааа - 24 градуса, иконата е ярко слънце, с мъъъъничко превалявания.  Аз тук гледам http://www.accuweather.com/
dafinov list, дано да се разминеш с операцията  Hug
Поздрав:

# 342
Супер, много ще е хубаво да ни дойдете на гости! Сигурна съм, че с Дунди ще ви посрещнем подобаващо  welcome Фло, и бейлисче може да има  Hug Я кажи какви са препоръките на готината баба за уикенда? Аз пък за малко да си помисля, че това не са смеещи се човечета, а пози от Кама сутра! И се притесних, че съм изостанала с мат"риЯла Embarassed Тъъъкмо почнах да замислям инквизиция на милото за довечера, че да си наваксам, и се  усетих  Joy  Joy  Joy Късмет извади, щях да го изтормозя без нужда, горкичкия ми той!  hahaha

# 343
Сети Бети, скачай в колата и започвай да тренираш, преди да се е родило бебчето Simple Smile А част от тренировката може да е и екскурзийката, ние ще ти се доверим  Grinning. Мн благодаря за успокоението за времето Hug Hug Hug, надявам се мъничкото превалявания да не са точно над нашите глави  Joy Joy Joy

# 344
  • София
Любознателната ми тя, SAD_WOMAN, да не изостане с матРиала hahaha Joy Ами за изоставащите се дават допълнителни уроци и се явяват на поправителни изпити. Прочети в КГБ-то на 40 стр. последния пост и на 41 стр. третия. Ще ти стане ясно Wink

ДУНДИ, за какво ти е тази твърда пшеница? Да не би фермерка да ставаш newsm78. Когато започнете да " поливате", свирни, та и ние да се включим. То ще са тостове, то ще са наздравици, като на грузинско тържество cheers beer Drunk Wine Glass и не говори за зъболекарката си в минало време. Ходом марш към кабинета...да ти армират зъба.

СЕТИ_БЕТИ, като те гледам каква си слънчева, а и името ти такова, как пък точно това време да ти харесва? Ама щом ти е добре - така да бъде! Подарявам ти го. Simple Smile

ПАТЕНЦЕ мило, късметлия си ти Hug. На сватбата - слънчице и мааааалко дъжд-да ви върви по вода, да ви е на плодородие и берекет.

АЛБЕНА, едно време и аз пиех по 1 кофа кафе, но втора цедка, дълго... Joy Joy Joy Сега си мога и без него. С нашите " кафета " да не те развалим ;

Започнах да пиша какво съм сготвила, но го изтрих. Да не би да ѝ се дояде на Сети_Бети. Не че няма да наслагам в кутии и да скокна да ѝ занеса, но все пак... Едно време, като забременях за пръв път, мама ме научи така: Когато ти се дояде нещо, близни си дланта... Бабини деветини са това навярно, но съм го прилагала.

Пак отлитам, но ще ви наглеждам. Времето е само за спане  sleepuu

Общи условия

Активация на акаунт