Съпруги на военнослужещи - 12

• 56 100
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
СЕТИ_БЕТИ  Hug. Стискам ти палци, всичко да е безпроблемно.

# 346
Flo 51 няма страшно с кафетата, аз си ги пия дълги, пък и кръвното ми е ниско и те са ми в помощ. Simple Smile. А това за близването на дланта и аз го правя, месестата част под палеца и голям майтап, ама наистина имаш усещането, че си ял това което ти се е приискало. Всичко си е от главата ни, нали Laughing.

# 347
  • на правилното място, в точното време
Аууу, какви палавници сте били.  Embarassed И кой пак инициатор? Фло!!! УНИКАЛНА СИ! Завиждам ви за срещата. Дано някога се доредя за среща.  
Относно цепването на езичето: Причината е къса подезична връзка /анкилоглосия/ или друго? Моят съвет е първо да се потърсят причините -  психологически, логопедични и накрая медицински причини за неправилното изговаряне на звукове. Смея да твърдя, че личните не си дават много зор за откриване на причините. Ако сте имали проблем още в първите месеци, при кърменето търси специалист - ортодонт или логопед. Ако е факт т.нар. къса юзда, те са хората, които да препоръчат цепването.  Цвети също може да даде повече подробности.
SAD_WOMAN , и аз ставам в 4 сутрин, за да изпратя любимия. Понякога след това лягам, но в повечето случаи използвам тишината, за да работя. Кафе не пием, но ми е хубаво да го изпратя сутринта, после на другата сутрин ходя до гарата да си го взема, да не вземе да обърка пътя към друга къща  Mr. Green
Писах сто часа тоя пост, поствам го, преди някой друг да ми е попречил. Довечера ще ви чета.

П.с.
Цитат
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
  Laughing

# 348
  • Ямбол
Какво спане , Фло, тая тръстика днес ми спря тока. Тоооо няма такъв гаден петък. Сякаш работим като за цяла седмица.....направо ми иде да хвана някой баир. И Фло най накрая за да разтоваря всичката тази енергия, ще взема все пак да спретна един изморяващ уикенд на моичкия, ама този път няма да е с екскурзия... Embarassed... то срамота уж сме млади а бабите от КГБ са по напред от нас, не може така...
Ама , то голямо писане ...докато се набутам с тоя пост гледай колко ме изпревяариха. Но петък е време е да запразняваме....нали така ?! newsm78 И как да стане като имам още един куп гадости за вършене... #2gunfire

# 349
danity_79, спокооо, вижда му се края на работния ден! То и аз като съм се разработила в петък следобед, сякаш работата ще избяга през уикенда  hahaha Ама така е, като ме хваща трудовия ентусиазъм по никое време! Дълбоко те подкрепям за разтоварващия маратон!  luvbed Ми така де, КГБ-то да ни бие по точки, няма да се даваме, нали, момичета?  Joy Смело в атака, трябва да покажем на нашите момчета колко са желани! И утре сутрин с блеснали очи някоя баница да завъртим /нали така правели доволните булки  Embarassed/ Опс, размечтах се, тичам на тръстиката!

# 350
  • Пловдив
Ами добре сте дошли в Пловдив, места за срещи само да искате.  Laughing
Фло, няма да садя, само превеждам една брошура. Аз съм градско чедо, не можеш да ме закараш на къра.  Laughing

а за армировката на зъба - в сряда, то не става изведнъж. Сутринта дзверчо ще отиде да я прегледат, че все отлагахме, след работа аз отивам да ме довършат.

На мен ми се очертава работен уикенд. ММ е наряд, а аз ще пиша.

Приятен завършек на деня. В другия край на града се извалял хубав дъжд, тук даже и не капна, но поне не е жега. 

# 351
  • Ямбол
Sad Woman...АТАКАААА давам старт на ползотворния уикенд, кой както може и иска ама да е ползотворен  Joy Joy
Довършвам тука екшъна на работа и изчезвам....дим да ме няма....то тиквен медал ще ни дадат накрая за това бачкане ама карай...
Дунди, и аз трябва да продължа с мъките по зъболекари, още не съм си записала час ама другата седмица ща не ща ще се предам че да минава и това...че и Фло сега ще ни засили .. Naughty
Айде момичета успешен уйкенд....пак ще ви наглеждам , че ще взема да изтърва нещо  Wink Значи определено изпуших...че си и личи Simple Smile

# 352
# 353
Сети Бети много ти благодаря за информацията , ако е удобно прати ми на ЛС телефон/мейл ще ми е полезно(е ,друго си  е сега като свързвам даден ник с определен човек Simple Smile).

Радинка, не съм забравила за мъжа ти , като разбера как стоят нещата ще ти пиша ,ама така било сега -една година се учи. А за детето моят съвет е за детски невролог (не помня от къде си ,че само в най - големите градове има
такива),н о той най - добре ще прецени отговаря ли психомоторното развитие на възрастта на детето  и вече ако има нужда той ще те насочи на друг специалист-логопед ,хирург  ,зъболекар и т.н.
 И при мен вече започва уикенда, който се очертава наситен с футболни емоции..

# 354
Добро утро и от мен Simple Smile Лунно цветенце, благодаря ти за кафето, станала си толкова рано , че и кафе си имала време да направиш. Срещата наистина беше мн приятна, отново бях мн положително заредена и след тази среща. Фло, мн ни липсваше  Hug Hug Hug Сети Бети, харесахте ли си нещо в Икея Simple Smile SAD_WOMAN, в София за сега аз познавам 4 от момичетата със мен 5 , точно една кола, ей го къде е Пловдив току виж сме си направили една групова екскурзийка, а можете следващия път и вие да ни изненадате Simple Smile

Хей Патенце както си го казала, така се качваме в колата и газ към Пловдив Simple Smile Ще си направим една страхотна ескурзия до там Simple Smile

# 355
  • на правилното място, в точното време
Свирнере, като тръгнете за Пловдив  Laughing

# 356
  • Пловдив
ох, тази седмица ми спряха тока...Трябваше един извънреден наряд да взема, и за 6 дни ги дадох 3 Crazy За капак - мм е в дните, между моите и общо взето тази седмица се виждаме на КПП-то само Sad Зор е в поделението и едно кафе не можем да пием заедно Sad
Поне тази сутрин колегата каза, че ще остане след наряда, за да може аз да се прибера и тогава да тръгне мм, че логистиката на децата в почивните дни е сложна Rolling Eyes

За срещата в София само Ви завиждам Heart Eyes ...И доколкото разбирам - и за Пловдив се гласи такава Mr. Green Броъте ме и мен Simple Smile Стига да не съм наряд (или мм, съответно) Simple Smile
От Пловдив съм и аз Simple Smile

Дунди, много се радвам за отличничката Hug Стискам палци да я приемат в желаното учлище!

Ставам, че домочадието се е сторило на масата и вдига врява до небесата hahaha След малко като ги сложа по леглата, ще намина пак Simple Smile

# 357
Момичета, спинкате ли вече?
Ние нещо сме болни или ни никне зъб. Днес малкия ме изненада с Т 39 градуса. Чакам да стане 00:30 ч да дам отново Панадол и залягвам да си почивам и аз.
Гледам за среща за Пловдив се говори. Ако се навиете , може да се опитам и аз да отскоча. Само на 100-110 км ми е, така че стига да мога ще дойда с най-голямо удоволствие.
Хайде, оставям ви да спинкате. Лека нощ  Hug

# 358
  bouquet за подкрепата.
stef87 как сте днес? Т?
Радинка И според мен най-добре детски невролог /Светли сме го водили на възратс 1г. при проф. д-р Иван Литвиненко - МЦ "Детско здраве" София/.
danity_79 страхотна екскурзия с красиви места.
Шехина  fingerscrossed от мен.
 Praynig и се надявам проблема с очите да го преодолеем. Светли от 10 дни е с очила и закриваме за по 2 часа едното око, дано не се стигне до операция.
Сега чакам да се събуди от обеден сън и ще travel на кратка разходка /за 2-3 часа на яз. Копринка, но няма да е днес "ловът" на залези Sad /.

Залези ...
Скрит текст:

Лек и весел неделен следобед ...

# 359
СГГ, има и днес, но по-ниска. Жалко, че сме така иначе щяхме и ние да се домъкнем до язовира.

Общи условия

Активация на акаунт