. Стискам ти палци, всичко да е безпроблемно.
. А това за близването на дланта и аз го правя, месестата част под палеца и голям майтап, ама наистина имаш усещането, че си ял това което ти се е приискало. Всичко си е от главата ни, нали
И как да стане като имам още един куп гадости за вършене...
Ама така е, като ме хваща трудовия ентусиазъм по никое време! Дълбоко те подкрепям за разтоварващия маратон!
Ми така де, КГБ-то да ни бие по точки, няма да се даваме, нали, момичета?
Смело в атака, трябва да покажем на нашите момчета колко са желани! И утре сутрин с блеснали очи някоя баница да завъртим /нали така правели доволните булки

Значи определено изпуших...че си и личи
).
Лунно цветенце, благодаря ти за кафето, станала си толкова рано , че и кафе си имала време да направиш. Срещата наистина беше мн приятна, отново бях мн положително заредена и след тази среща. Фло, мн ни липсваше
Сети Бети, харесахте ли си нещо в Икея
SAD_WOMAN, в София за сега аз познавам 4 от момичетата със мен 5 , точно една кола, ей го къде е Пловдив току виж сме си направили една групова екскурзийка, а можете следващия път и вие да ни изненадате 
Ще си направим една страхотна ескурзия до там
За капак - мм е в дните, между моите и общо взето тази седмица се виждаме на КПП-то само
Зор е в поделението и едно кафе не можем да пием заедно 
...И доколкото разбирам - и за Пловдив се гласи такава
Стига да не съм наряд (или мм, съответно) 

Стискам палци да я приемат в желаното учлище!
След малко като ги сложа по леглата, ще намина пак

за подкрепата.
от мен.
и се надявам проблема с очите да го преодолеем. Светли от 10 дни е с очила и закриваме за по 2 часа едното око, дано не се стигне до операция.
на кратка разходка /за 2-3 часа на яз. Копринка, но няма да е днес "ловът" на залези
/.Препоръчани теми