Съпруги на военнослужещи - 12

• 56 105
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
stef87 от Казанлък си? Свободна съм след 25 юни и предлагам градска среща. Sad само с Т ли е? Дано скоро да сте добре.

# 361
В Казанлък живея от 2011 г. Свободна съм, само здраве да има.
Мисля, че предстои появата на 2 нови зъба, но за всеки случай си стоим в нас. С Т и разстройство е малкия (съжалявам за грубата дума  Embarassed). Утре сме на преглед.

# 362
stef87 дано се оправи бързо твоето мъниче! Много е лошо висока температура и разстройство, дано не се обезводни. Според мен, по-вероятно е лепнал някой чревен вирус, а не е от зъбите.
На мен неделята ми е ден за домакинска работа - до обяд приготвям храна за каката и таткото, че следобед ги изпращам в други градове, кой на училище, кой на работа. Готвя манджи за по цяла седмица. Преди много мразех да ядем готвено от предни дни, но сега си ядем, какво да се прави.
Сега съм се захванала с прахосмукачката и парцала (но да си пийна кафето, пък продължавам).

# 363
Здравейте момичета! 🌹                      Дано не Ви досаждам, но пак имам питане за картите.... Кога става настаняването в хотела?

# 364
Здравейте момичета! 🌹                      Дано не Ви досаждам, но пак имам питане за картите.... Кога става настаняването в хотела?

След 15 ч.

# 365
  • София
Здравейте военни момичета.
От кога не съм се явявала на вечерна проверка newsm78
Да рапортувам:
Вчера с ММ бяхме на вилата. Не сме се преработили. Аз насадих една розова роза и пооплевих лилиумите. Имам около 70 бройки. Голяма красота ще бъде като се разцъфтят. После цър пър, картофки, салатка, биричка и така завършихме трудовият ден. После следобеден сън. Преди да си тръгнем, полях цветята.
Днес бяхме на гости на най-добрите ни военни приятели. Имат къща в Елин Пелин, та в почивните дни са там. В градчето имаше Шопски празник. Атракции за децата, пушат скари, лее се бира на поразия, музика на мах. С една дума КУПОН! Изкарахме един чудесен ден. Винаги си спомняме случки от лудите млади години. През вечер, през две се събирахме. Ех, колко задружно си живеехме. Когато мъжете ни отиваха на учение или на стрелби, събирахме се по женски и пак си изкарвахме много хубаво.
Това са те, изпитаните и доказани през годините приятелства. Не ги заменям за нищо! Щастлива съм, че ги имам...
Момичета, я аз като една любопитна свекърва да попитам: Как изкарахте почивните дни? Правихте ли баници Joy. Може и да не казвате... То се знае Wink

СТЕФИ, по скоро е вирусна история. Давай му течности, да не се обезводни. Ще мине, не се бой!

РАДИНКА, ако има нужда от консултация с проф. ЛИТВИНЕНКО, мога да ви направя контакт. За мен той е най-добрият детски невролог ( възраст до 3 годинки ). Внучката ми на 50 дни я доведоха от Виена,( там ѝ бяха направили акушерска пареза ), човекът ни прие у дома си, прегледа я, назначи физиотерапия с нивалин и специални масажи. Това което бяха направили във Виена, го оправиха на почти 100 % нашите лекари, рехабилитатори и физиотерапевти.

КАТИВИТА, как успяваш да си винаги на точното място, в точното време, с точният отговор! Е нямаш равна!

ШЕХИНА, мислех да ти пиша за срещата на лични, но какво се замотах и не успях. Как са нещата при вас? Мисля те. Hug

ДУНДИ, до къде стигна с твърдата пшеница?

Ей, още ми се пише, ама започвам да дремя пред лаптопа. Гушкам ви всичките и ви желая лека нощ.

# 366
Здравейте и от мен!
Уикенда мина бързо и интересно Simple Smile Flo и аз бяха на шопският празник само, че в събота. Моята сестра е снаха там и бяхме на гости. Наистина имаше най - различни неща за децата и по възрастните. Седнахме на по бира с кебапчета, нооооо нали се сещата дали успях да си я изпия. Малките не ме оставиха , хайде да видим това, пък онова Simple Smile Изчакахме Михаела Филева да си изпее песните и се прибрахме. Пък в неделя ходихме на Банкя - манастира св. Петка. Голяма разходка си направихме.
И така заредих се с много енергия и положителни емоции.
Прекрасна седмица Ви пожелавам Simple Smile

# 367

Хайде да ви налея по едно кафе и да започвам да работя. Усмихнат и слънчев ден ви желая.

# 368
  • Пловдив
albena30, мерси, малко нахално, но за мен е онова в каничката ...

Фло, 4 дена ми отне тази твърда пшеница. Но я предадох в срок.
И понеже онзи ден прочетох, че зърнопроизводителите в Добруджа пак реват, че няма дъжд, се чудя, абе аджеба, у нас май основното занимание е да ревем, а не да бачкаме.  newsm78

върнаха ни паричките за обърканата карта, сега ще мислим накъде ще се запътим през отпуската.
дали да не вземе да отскочим до Рибарица. В онзи район не съм ходила.

# 369
dundi73 вземай каничката с кафето, ама май по-добре си поспи и почини. За Рибарица, според мен, е страхотно място, много го обичам. Спокойно е, има какво да се види - Кървавото кладенче, където е отрязана главата на Бенковски, намиращо се в местността Костина. Има пътеки за разни хижи в района, а също и гр. Тетевен, водопадът Козница, до който се стига през прохладна екопътека. Гложенски манастир, пещера Съева дупка.

# 370
  • Ямбол
Добро утро и от мен! Мерси за кафенцето!!
Албена, тази информация за Рибарица беше полезна и за мен, много обичам да ходя по водопади и пещери....ще си отметна мястото за разходка Simple Smile
Никито, благородно ти завиждам, успяла си да си починеш и то идеално като съдя по разказа ти....
Е, аз този път нито ходих нито нищо. Стори ми се гадно време, поне при нас ту облачно, ту слънчево а да не говорим какъв ужасен вятър имаше и двата дни. Та така, вкъщи изкарахме, чистих готвих, много досадно...малко разходка в парка и толкова...скука....ще трябва да измисля нещо за другата седмица, така не може..Simple Smile
Айде лека и спорна седмица на всички!!

# 371
Da se oplacha , posreshtnahme novata sedmica v detskoto otdelenie. Vchera sledobed malkia pak vdigna visoka T i ne padashe ot nishto. Prez noshta ni prieha, okaza se bakterialna  infekcia. Dano po byrzo se opravi

# 372
stef87 много лошо, но ще се оправи детенцето, стискам палци!

# 373
Милото детенце, стискам палци бързо да се оправи и да се приберете у дома!  Hug

# 374
stef87, дано бързо да му мине!  Hug
И аз съм от тези, които уикенда си стояха вкъщи  Crossing Arms Днес обаче имам едно излизане и след малко ще ходя да се оправям.   animal037

Общи условия

Активация на акаунт