Съпруги на военнослужещи - 12

• 56 107
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Ямбол
Оправяйте се бързо Stef87 , щом е ясно от какво е темп поне знаят как да лекуват.

# 376
Срефи,бързо оправяне.Благодара на всички за съветите.Само да кажа че живеем в Гоце Делчев.След всички консултации за малката и всички мнения на лекарите,се оказва според всички че е мързеливо дете.С ММ ще изчакаме след почивката за да видим дали нещо ще се промени както твърдят всички и ако ли не ще отскочим и до София.

# 377
Macki, blagodarq za podkrepata. Svalihme T i veche sam malko po spokoina. Samo se molq da se opravq po-byrzo i da si hodim u nas pri tati.
Hubava vecher

# 378
  • Пловдив
бързо оздравяване на малкото човече и това да ви е за пръв и последен път!!!  Hug
Аз стягам кутийте и термоса, че утре ще ви пазя и отивам да събирам сили в хоризонтално положение Simple Smile

# 379
  • Ямбол
Добро утро момичета! Кафенце....?

# 380
  • София
Привет военни красавици!
Днес е Световен ден на приятелството. Обадете се на приятел, кажете му две добри думи, а понякога дори е хубаво и да помълчим заедно...

ДАНИТИ, никоя от вас не сложи баница онзи ден. Wink Да приемем ли тези кифлички вместо баница от доволна жена? Joy

СТЕФИ, хайде рапортувай от дома. Вярвам, че малчо е добре, а на теб ти се е появил един бял косъм в косата. Споко, миличка!

На всички момичета от А до Я прегръдки и пожелания за хубав ден Hug Hug Hug

# 381
  • Ямбол
Е, Фло, няма да се даваме я, нали така се разбрахме...а иначе за кифличките ...не е  с умисъл Simple Smile случайно съвпадение Simple Smile Blush

# 382
Здравейте!  danity_79, благодаря за кафенцето! Минавам само да ви нагледам. Тези дни не съм добра компания.
Стеф, дано бързо се приберете у дома!  Hug
Хубав следобед на всички!

# 383

Добро утро!
Хубав и успешен ден момичета /макар и дъждовен/   umbrella

# 384
  • Пловдив
Vili_Motovili, ммммм, че хубаво мирише. Отивам на кафемашината.  Grinning
Аз тази сутрин минах между капките. Т.е. стигнах до работа без да ме вали.
ММ днес е наряд и ай ще се понамокри, ако продължава така.
Малейййй, какъв порой се излива в момента.

# 385
  • Ямбол
Добро утро и от мен! Дъждовно , но да погледнем нещата от хубавата страна, както се казва да мислим позитивно Simple Smile дъждовно ама прохладно и свежо !!  Hug
Вили, мерси за кафенцето, ама и толумбичките ги бива...  chef
Момичета , нещо ми се губите напоследък...къде сте всички...нито вчера нито днес ...пълно затишие, само да не е пред буря   bouquet
Дунди, сбутахме се , къде е тоя проливен дъжд, тук само е облачно ....горкичкия ти ММ , кофти с тия наряди....

# 386
  • Пловдив
danity_79 в Пловдив  Laughing Вали здраво.

# 387
Привет и от мен!
Днес съм кукнала от 6 часа, че ми беше лошо  Tired Бива ли в 10 седмица да започна да повръщам  smile3516 Аз си мислех, че ми се е разминало, пък то....
Нали знаете, че аз обичам такова дъждовничко време, даже сега чакам една приятелка да ме вземе да излезем да се видим.
Стеф, оздравяхте ли вече?
Поздрави на всички!  Hug

# 388
Добро утро!
 Vili_Motovili, чудничко кафенце, а как обичам толумбички...... Embarassed Все се каня да се пробвам да направя, но отлагам, че като знам каква кулинарка съм...Пак ще има г-жа Стихийно бедствие в кухнята  Joy
Сети Бети, нормално е да повръщаш, нищо страшно не е станало. Само гледай да не се дехидратираш, особено в летните жеги. Повече водичка, фрешчета, изобщо каквото ти душа иска. Един съвет ще си позволя да ти дам. Той е от моята лекарка, която следеше бременността ми. Та тя ми каза непрекъснато да имам подръка Спрайт. Някоя от съставките му, не запомних коя, помагала срещу гадене. И да ти кажа-върши работа. Всичко ще е наред, мила.  Hug
Дунди, изкара късмет, че стигна до работа без да те вали. Аз като излизах, в Тракия прикапваше едва-едва и не взех чадър /то и не обичам чадъри, де, ама ако се изсипваше здраво щях да взема/. Докато стигна до центъра, беше порой. Та влязох в офиса като мишка мокра  Simple Smile Ама пък от дъжда ми се накъдри косата  Laughing
Стеф, как сте? Кога се прибирате у дома?
СГГ, Светли добре ли се чувства без лекарството?
Патееее, предстартовата треска май те тресе, никаква те няма Simple Smile
Радинка, твоят мъж разбра ли как стоят нещата покрай обучението му?
Фло, през уикенда и баница правих, и палачинки  Simple Smile Ама не защото бях мнооого доволна, да не почнете да ми завиждате сега!  Grinning За баницата ММ ме помоли, че и ме изчетка колко вкусна съм я правила, как да откажа? А палачинките в неделя сутрин бяха за наши приятели, които ни бяха на гости с преспиване. Та не си починах твърде много тези дни и мигам на парцали. И това дъждовно време съвсем на дрямка ме изкарва. Ноооо.....много се увлякох, тичам на тръстиката.
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 389
  • Ямбол
Ехеее, sad_woman , то голямо готвене е паднало. Доволна недоволна трябва да се хапва, а аз както си падам по тестяното....и особено баница и палачинкииии...май ще завардя котлона и аз  Thinking
Тук никакъв дъжд няма...само облачно....и хладно, тъкмо като за Сети Бети....да не й прилошава.
А като за мен ,страшно ми се приспа а съм на работа... ужас  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт