Съпруги на военнослужещи - 12

• 56 373
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Радинка, слаба жена с  bombs-ми ти си жена мечта! Едно време и аз бях като теб ,ама...ех, спомени..... Laughing

# 511
О хич не съм слаба бях преди да родя малката сега съм малко слонче ха ха.То за килограмите не се комплексирам че ги имам,защото до 2 години след секциото не ми дават да спортувам и е предимно кожа за събиране.но циците си стоят от край време и слаба и дебела ги имам.

# 512
Здравейте дами,
моля, да ми кажете с какви съдове са оборудвани бунгалата на къмпинг Чайка в Обзор и какво ще трябва да се носи.

Благодаря предварително!

# 513
  • Пловдив
Здравейте дами,
моля, да ми кажете с какви съдове са оборудвани бунгалата на къмпинг Чайка в Обзор и какво ще трябва да се носи.

Благодаря предварително!

Ами няма съдове в общи линии /в Алпи/. Има два котлона, един хладилник, 4 метални чинии, 4 вилици и лъжици и 4 метални купички. Трябва да си носиш всичко най-необходимо. Има маса и 4 стола. Това е.

# 514
  • Пловдив
Привет военни девойки Hug
Моето краченце днес е по-добре - даже и бинта свалих Whistling
Въжето си го нося в раницата, но си остана там цял ден... Може би и до другия петък ще е тъй, че имаме едно служебно събиране - няма контузена да стоя на масата я Whistling Crossing Arms
...и като стана въпрос, понеже събирането ще е с ЛС от няколко поделения - някоя от вас, случайно няма ли да ходи/придружи съпружето си на 26 в х-л Копривките  Mr. Green

Ох, останаха ми още няколко часа и ще съм в отпуска - стягаме багажа и заминаваме на вилата с децата Heart Eyes Мнооого ми липсва планината Sad С двете бременности и майчинствата след това, си откарах там 5 лета под ред там и това ми е първото в града Sad
Отивам сега, да направя кафе и може да спите спокойно Hug

# 515
Ето ме и мен. Дежурна съм, тук при нас ври и кипи-чакаме важна проверка и се готвим мн усилено. Направо ме хванаха от втория ден след сватбата- извънредно на работа и така цяла седмица вече Simple Smile , но както се смеем с колегите да идва понеделник- да се почва,че по - бързо да свърши. Чакам да получа някоя и др снимка, за всички, които изявиха желание да видят. Ще пиша пак тези дни, само да намеря малко време.

# 516
  • София
Има, няма проверка аз да се разпиша, че после до вторник ни аз вас ще ви видя, ни вие мен. Да не вземете да рИвете, или да ме издирвате с куче  animal037 Утре сутрин, баба, дядо и внуче заминаваме на вилата. Емо Чолаков не ни обещава нищо добро, но ние не се отказваме. Ако не става за агрофитнес, ще си намеря работа на закрито. Работа да искам... Отправям си оферти, но нещо напоследък не ги приемам, абе направо ги отхвърлям. Simple Smile
Милички, няма да ви коментирам, че докато събера дисагите и ей кое време стана. Дядо и внуче вече спят, ще се паркирам и аз при тях.
На всички желая лека нощ. Hug Hug Hug
Изпращам ви музикален поздрав ( архаичен като мен Wink ).

Мило Патенце, че не те оставиха да караш меден месец, то е видно, ама те и седмица даже не ти позволиха да си гушкаш либето... Така е. Едно време, като бяхме млади, по празници кой ще дежури? Лейтенантите. Моето момче казваше: Не тъгувай. На празниците дежурят най-добрите. Simple Smile Та затуй и теб са те викнали.

# 517
  • София
Добро утро, военни красавици!
Днес аз съм дежурна по кафе Simple Smile Надявам се да задоволя всеки вкус.

Кафетата може да са различни, като нас, но това, което ни обединява е, че сме позитивни. Все си мисля да напиша, че се радвам на новите попълнения - ДАНИТИ, АЛБЕНА, ДИМИТРОВА. И те са от нашата кръвна група. bowuu
Хубав ден, почивайте, забавлявайте се и пишете по малко в темата. На момичетата, които ще ни пазят-леко дежурство. wavey

# 518
Добро утро!
Да ви сервирам кафенцето Simple Smile. Пожелавам на всички спокойна неделя, които са болни да оздравяват, които са на почивка - да почиват качествено. Патенцето качи ли снимки, видяхме ли я като булка?

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 09:36 от dafinov list

# 519
Хехе,  dafinov list,  ти на нас сервираш кафе,  ама май ти още не си пила-"спокойната събота" при мен е дъждовна неделя, Mr. Green  ама аз обичам такова време.
Аз ви чета,  но все през телефона и хич не ми е удобно да пиша,  затова друг път повече.
Хубав ден!

# 520
 Seti Beti Laughing, тъкмо сядах и аз с чашата. Какво да се прави - объркаха ни се представите за сезони, за дни и т.н. /редактирах поста си Wink/. Пък и не ми се иска да свършват почивните дни.

# 521
Добро утро!
Успешна, лека и  Simple Smile седмица.
Кафе от телефона не мога да сервирам  Sad , не знам и дали може.

# 522
  • Пловдив
Добро утро, то май е вече добър ден. Тук е слънчево и прохладно. Добро начало на седмицата.
ММ днес ще строява войниците - по спортен екип, имат изпит по ФП.  Grinning Прекрасно време за бягане.

Хайде по едно турско кафе от мен за всички.

Дано 25 е пълен само с добри новини. Аз чакам класирането на дзвера.  Simple Smile

# 523
Добро утро!
Къде се изгубиха всички? От вчерашното кафе- направо на днешното.........
Хайде днес е от мен!
Спорен ден мили дами!

# 524
Е Вили мерси за кафенцето след вчерашния ден,ми идва чудно.Вчера правих сироп от череши,не че някой ми го пие но да го има и като ме скова една дископатия,майко мила.Днес ми е малко по-добре,добре че на сестра ми малката е тук и помага с моя звяр,че иначе лошо.Да се похваля малката казва за няма ама,не е същото ама поне има опити Laughing Накупихме и повечето неща за морето и сега чакаме.

Общи условия

Активация на акаунт