вили55, по-напред съм писала за Картела, в предишни теми също има писано.
На децата ще им е скучно там, търсете маршрути за разходки през деня.
dundi73 дано детенцето, успее да влезо, това което иска. За мен е мн важно това което учи човек да му е интересно и да му доставя удоволствие. По късно ще намина пак да ви нагледам, а сега ще се отдам на службата
Тези 2-3 дни тичам по задачки-закачки и не ми остава време да пиша много, много. Днес ходих да си взема разни дреболийки от Сватбена агенция за Кръщенето на малкия и честно казано съм малко разочарована. Цените бяха малко по-високи от това, което ми каза шефката в началото. Ама такива били нещата, ама онакива, затова такава цената. Поръчах една кутия за дрехи,която се оказа пълна скръб. Мек картон , който се клатушка, капака не беше украсен така, както ни беше уговорката - решили, че така повече ще ми хареса
Нямам думи. За капак капакът не струваше предварително уговорените 25, а 30 лв. Не знам на кое отгоре. Служителката казва, че шефката не знаела цените и се била объркала. Много се подразних, но взех нещата. Шефката е съпруга на колега на мен и на мъжа ми и не искам после да ме разнасят из цялото поделение и направих огромен компромис със себе си. Но, това ще ми е за урок!
Нямам търпение.
. Максималният брой точки за есето е 30, така че искам да се стараете.
На децата ще им е скучно там, търсете маршрути за разходки през деня.
То напоследък всичко стана ужасно скъпо и показно, та още не ми е узряла идея за кръщене.
ДА ПОЧЕРПЯТ ЕЛЕНИТЕ И КОНСТАНТИНОВЦИТЕ.
. Не би било лошо да се пробваме по темата Любовта като храм, но за това ми трябва нагласа и настроение. Днес ми е доста прозаично 

. Струва ли си? Я се усмихни
И кака, и малчо, а и мама си я бива.
за всички - от А до Я. Хубав ден. Днес и утре само на тръстиката, а после релакс 
. Не мога да разбера, защо едно такова свято и душевно събитие, каквото е кръщенето, трябва да се превръща в панаир на суетата. Това дали е Богу угодно? Ние хората сме си виновни. Как се развиват стоматологичните ти приключения? До къде стигнаха нещата? 

Видях и темата за 7-ми клас - нито съм чувала произведението, нито съм го чела.
Здрасти, Фло!
днес се занимавам с поръчване на подаръчета за гости, мн умувам какво искаме да ни подарят кумовете, защото са ни поставили задача до ден два да им кажем, сега трябва и това да мислим. Харесахме си чаши, другото май съм го оставила на агентката.