Съпруги на военнослужещи - 12

• 54 617
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Sesylle, госпожицата ме впечатли. Страхотни снимки със страхотни модели.
вили55, по-напред съм писала за Картела, в предишни теми също има писано.  Peace На децата ще им е скучно там, търсете маршрути за разходки през деня.

# 121
dundi73, благодаря ти. Simple Smile

# 122
Днес ще си поделим дежурството със sweet_maniche, така няма да ни е тежко, а всички други могат да спят спокойно Simple Smile dundi73 дано детенцето, успее да влезо, това което иска. За мен е мн важно това което учи човек да му е интересно и да му доставя удоволствие.  По късно ще намина пак да ви нагледам, а сега ще се отдам на службата Simple Smile

# 123
Добър вечер, мацки  Hug Тези 2-3 дни тичам по задачки-закачки и не ми остава време да пиша много, много. Днес ходих да си взема разни дреболийки от Сватбена агенция за Кръщенето на малкия и честно казано съм малко разочарована. Цените бяха малко по-високи от това, което ми каза шефката в началото. Ама такива били нещата, ама онакива, затова такава цената. Поръчах една кутия за дрехи,която се оказа пълна скръб. Мек картон , който се клатушка, капака не беше украсен така, както ни беше уговорката - решили, че така повече ще ми хареса   #2gunfire ooooh! Нямам думи. За капак капакът не струваше предварително уговорените 25, а 30 лв. Не знам на кое отгоре. Служителката казва, че шефката не знаела цените и се била объркала. Много се подразних, но взех нещата. Шефката е съпруга на колега на мен и на мъжа ми и не искам после да ме разнасят из цялото поделение и направих огромен компромис със себе си. Но, това ще ми е за урок!
Важното е събитието да мине както трябва и всички да сме живи и здрави, друго няма значение. Просто ме е яд за сумата, която дадох и за качеството което получих.....
Спирам с оплакванията.
Утре съм обявила санитарен ден. В петък пристигат кръстниците и в събота останалите гости и ще има  baloni lalalala Нямам търпение.
Сега отивам да спя, че утре ще бъде тежък ден!
Пате, мъниче , да ни пазите, ей!
Лека нощ

# 124

Добро утро, момичета!
Днес имам и аз време да пиша след матурата по български език. Темата, която се падна много ми хареса:
ЛЮБОВТА КАТО ХРАМ
Давам ви задача да помислите и да напишете есе  newsm78. Максималният брой точки за есето е 30, така че искам да се стараете.
А аз мисля, че пречистваме душите си, обичайки някого...
Радвам се за всички, които вече имат карти за море, аз харесвам всички бази. Важно е настроението newsm44
Успешен ден от мен!

# 125
Sesylle, госпожицата ме впечатли. Страхотни снимки със страхотни модели.
вили55, по-напред съм писала за Картела, в предишни теми също има писано.  Peace На децата ще им е скучно там, търсете маршрути за разходки през деня.
Добро утро  и от   мен.Благодаря  за кафето  ще го  изпия  с удоволствие
Маршрутите  за  разходка  ще се начертаят  предварително.Ще се опитаме  да разгледаме  всички  забележителности  наоколо.
Лек у усмихнат  ден  на  всички

# 126
  • Ямбол
Добро утро и от мен!
Вили, и аз следя темата с тази база Картела , че съм се навила да идем там. Миналата година бяхме на Пампорово - Хармония и беше чудесно. В самото Пампорово няма нищо , но наоколо е страхотно, нямаше ден в който да не бяхме на някъде...просто страхотно и зареждащо. Сега ми се иска на КАртела че и там има много места които могат да се видят. Дано Ви хареса , ще чакам впечатления за там.
Сега , след вчерашния ден дали намаля напрежението при децата с матури....ох айде малко остана...и после ваканцияяяяяяя. Мен тази година ми е широко около врта едва 3 клас сме, нооооо сигурно ще полудея като дойде момента.
Стеф, и мен ме чака обаче кръщене на малкия бандит, но не сме решили още кога и къде и дали да го правим.... newsm78 То напоследък всичко стана ужасно скъпо и показно, та още не ми е узряла идея за кръщене.
А тази седмица ми е особено смахната, не знам защо така.....да свършва вече че много ми идва...отивам на тръстиката ....ама ще хвърлям по едно око тук.
Лек ден мацки!!!  bouquet

# 127
  • Пловдив
добро утро, днес глътка въздух преди втория тур утре. Благодаря за кафенцето. Тези дни ми трябват ударни дози.
Fleure de lune, Любовта като храм и Яворовото стихотворение Ще бъдеш в бяло - прекрасно, пълно със символи.
Скрит текст:
На нашите дзверове им сервираха отвратителен преразказ, но детето каза, че се е справило. Там, където мога да проверявам - полови сгрешен въпрос, дано загуби само 1 т.  Praynig

# 128
  • София
Добро утро, военни красавици!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА ИМАТ УСПЕХИ И КЪСМЕТ.  Simple Smile ДА ПОЧЕРПЯТ ЕЛЕНИТЕ И КОНСТАНТИНОВЦИТЕ.

ЛУННО ЦВЕТЕ, благодаря за кафето Hug. Не би било лошо да се пробваме по темата Любовта като храм, но за това ми трябва нагласа и настроение. Днес ми е доста прозаично Simple Smile

ДУНДИ, кажи на госпожицата ти, че целият взвод стиска палци и ѝ изпраща позитивна енергия. Днес почиваме, утре пак ще стискаме. Simple Smile

СТЕФИ, не се ядосвай, не си помрачавай празника Hug. Струва ли си? Я се усмихни Laughing

ПАТЕНЦЕ, как върви приготовлението за сватбата? Нещо да помагаме?

СЕСИЛ, много са ви хубави произведенията... Да похвалиш ТМ Simple Smile И кака, и малчо, а и мама си я бива.

МЪНИЧЕ, четкате старателно зъбките и така ще се борите с плаката.  Simple Smile

Момичета,  Hug за всички - от А до Я. Хубав ден. Днес и утре само на тръстиката, а после релакс Simple Smile

ПП ДАНИТИ, с теб се сблъсках на входа Simple Smile. Не мога да разбера, защо едно такова свято и душевно събитие, каквото е кръщенето, трябва да се превръща в панаир на суетата. Това дали е Богу угодно? Ние хората сме си виновни. Как се развиват стоматологичните ти приключения? До къде стигнаха нещата?
Брей, не мога да се добера да публикувам. Сега пък с ДУНДИ се сбутахме Simple Smile

# 129
Sesylle, страхотни снимки! И каква зеленина....
stef87, то напоследък тези кръщенета са се превърнали в малки сватби..... миналото лято бях на едно, падна ми шапката - то професионален фотограф, сумати гости, такава кутия имаше, за която и ти говориш, че покани, че дрес код..... Аз не го разбирам така  Thinking
Ти както си си го запланувала, нека така да мине и да имате хубав празник  Hug
Fleure de lune , темата и на мен ми харесва, щом е за любов  Heart Eyes Видях и темата за 7-ми клас - нито съм чувала произведението, нито съм го чела.

Имаме ли именички тук? Ако да, то Честит празник! И да се явят да почерпят! Mr. Green

Ееее, не мога да публикувам..... Crazy Здрасти, Фло!

# 130
Сесил благодаря!  bouquet

# 131
  • София
За детските лагери - две познати деца бяха предишни години и са много доволни. Организирали им игри, дискотеки, много нови приятели. Ама аз съм страхлива и едва ли ще пусна детето без познат преподавател. А и моето е много срамежливо, ще си стои сама в някой ъгъл.
Сесил, трябва да помислиш за ново професионално поприще. Страхотни снимки.

# 132
Честити празници св. св. Константин и Елена и Спасовден. Да са живи и здрави имениците!
Stef87 Кръщенето да мине, както си го планувала и много усмихнати да бъдете, най-вече кръщелника. Трябвало е да си кажеш мнението относно смяната на цените и по-различното качество, което си получила. Мен, например, не ме интересува какво ще говорят другите, пък било то й целият град, щом си плащам трябва да получа това, което искам за цената.
Sesylle обожавам природата около Рибарица. Страхотни снимки, големи сладури са децата ти.
Вили55 Дано ви хареса на Картала на теб и семейството ти. Не съм ходила там.
Fleure de lune много хубава тема се е паднала на зрелостниците, дано са писали и да са доволни от резултата. Когато бях ученичка обичах да пиша есета, но отдавна не съм го правила.

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 14:33 от albena30

# 133
Благодаря момичета. Simple Smile
Снимките са само от базата всъщност, отпред и отзад на площадката. Simple Smile не сме мърдали никъде.
Но е много благодатно за снимки.

# 134
Фло, стигнали сме до под кривата круша Simple Smile днес се занимавам с поръчване на подаръчета за гости, мн умувам какво искаме да ни подарят кумовете, защото са ни поставили задача до ден два да им кажем, сега трябва и това да мислим. Харесахме си чаши, другото май съм го оставила на агентката.
Stef87 като ходих до сватбената агенция за подаръчетата , видях , че има вече и такива за гостите на кръщенето, кутии, и хиляди др дреболии, които са супер излишни, не знам кой е наложил, че трябва да ги има на кръщене. По принцип вече има всичко за всеки повод, пък човек сам решава има ли нужда от него или не. Пожелавам ви да си изкарате мн добре, да се забавлявате и да ви е мн здраво и усмихнато детенцето

Общи условия

Активация на акаунт