Съпруги на военнослужещи - 12

• 54 608
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, някой не иска ли да си сменим картите.Аз имам за Флагман от 31.07.15г. и търся някой за Несебър пак от 31.07.15г.Ако някой реши,че иска смяна да ми се обади 0890232859.

Смяна във форума е НЕВЪЗМОЖНА!
Всичко става САМО през агенцията!

# 106
  • Ямбол
Има логика, като идем на място нали искат военната карта и документи на всички. Ако се разменят само по между си няма да ги настанят в базата. Чрез агенцията трябва да стане.

# 107
То вече едва ли и ще стане да вземат нова карта. Една колежка на ММ днес едва успяла да се свърже, и имало само за неатрактивните периоди, и то съвсем малко карти, доколкото разбрах.

# 108
Свързах се най-накрая.....видях номера на сметката за парите по напред в темата, но може ли да ми кажете номера на факса за изпращане на платежното, защото не ги откривам в сайта.
това трябва да е
Цитат
Почивки в страната:

Тел: 02/ 92 21705 / 21757 / 21759, военни номера– 21705, 21757, 21759, факс: 02/ 952 2174

# 109
  • Пловдив
Като изтече срокът за плащане, пак може да се появи нещо по-хубаво.  Peace

Девойката се прибра, звучеше спокойна. Довечера ще направим анализ на теста. Дано да няма много грешки.  Praynig

# 110
Здравейте !
Може ли мнение за апартаментите, които са около бунгалата в ПБ Несебър ?
Как изглеждат, имат ли веранда ?
Моля за впечатления и подробности !
Благодаря !

# 111
Като изтече срокът за плащане, пак може да се появи нещо по-хубаво.  Peace

Девойката се прибра, звучеше спокойна. Довечера ще направим анализ на теста. Дано да няма много грешки.  Praynig
Да, сигурно ще има и такива, които са си резервирали карта, но не са я платили и тя отново излиза за продажба. Въпрос на късмет.
Дунди, каквото е могла девойката, е направила. Казваш, че упорито се е подготвяла и съм сигурна, че е дала всичко от себе си и е мобилизирала всичките си познания. А и толкова хора й стискахме палци, трябва да е подействала положителната енергия, която й изпратихме  Simple Smile

# 112
  • Пловдив
sad_woman, нищо подобно, поду се от спане.  Grinning Дано да е дала всичко от себе си, за да си постигне целта.
Благодаря за подкрепата. Аз определено имам нужда.  Hug

# 113
dundi73, ако не е тайна, в какво училище иска да кандидатства момичето и трябва ли й голям бал за там?

# 114
  • Пловдив
dundi73, ако не е тайна, в какво училище иска да кандидатства момичето и трябва ли й голям бал за там?

ОМГ - системно програмиране, но за там оценките трябва да са космически.
после - графичен дизайн, ще се явява и на рисуване, не че се е готвила специално.
после - където я отвее компютърът.  Grinning

# 115
dundi73 стискам палци да си постигне желаното на първо място. Моето дете бе много гордо със себе си, а за мен да не говорим, когато успя да изкара, миналата година, висок бал и да бъде класирано на първото си желание и на първото класиране. Емоциите са големи и за децата и за майките, мн добре те разбирам.
Въпрос към знаещите, ако напусна работа и се преместя при съпруга си в друг град, имам ли право на някакво обезщетение, за колко време, какви документи и къде да подавам? Чувала съм, че преди съпругата, в това положение, е имала право на 1 година изплащане на минимална работна заплата, но сега как е, не знам.

# 116
Дунди, Еко благодаря!
Нашата карта е за Фрегата на Константин и Елена, само това беше одтанало.
Някакви отзиви за там?

# 117
  • Пловдив
привет дами Simple Smile Дежурна съм, та имам свободно време, да хвърля по едно око тук Hug
МЪНИЧЕ, колко е голям баткото? Ако трябва и ти ще помагаш. Наблегни на дъвкателните повърхности. Лакирани ли са му зъбките?
на 4 и 1/2 е Simple Smile Оставяме го сам да ги търка, след което аз или баща му минаваме Simple Smile
Лакираха ги, но мина близо година и половина от тогава... Сега не сме говорили нищо със зъболекаря по темата...
Мен лично ме притеснява факта, че трупа много плака, (също като мен)...

За карта не се правихме, ама не съм и на зор hahaha Догодина вече ще взимам Simple Smile
...и понеже стана въпрос за детските лагери в Сарафово - някой има ли лични впечатления от там - всяка информация би ми било от полза Simple Smile

Правих си аз планове, но "сметки без кръчмар", дето се вика - този месец плануваните 2 екскурзии до Трявна и Търново пропаднаха - мм излязоха в годишно и разместиха нарядите му Sad Всеки уикенд един от двама ни е дежурен Sad
За другия месец пък нещо е станало объркване и на 6 са ни писали и двамата ... Освен с дечурлигата да застъпим hahaha

Дунди, стискам палци за отличен резултат и разбира се - да я приемат по първо желание Heart Eyes
...Вълненията ми напомниха емоцията, от приема ми в Академията - точно сдадох наряда и от нетърпение да видя, дали съм приета, карах като луда, за да се прибера Embarassed Whistling Рестартирах системата 3 пъти, докато се уверя, че съм приета точно това, което исках Blush После го празнувахме 3 дни на вилата hahaha

...та такива ми ти работи - сега отивам да пия едно кафе и слизам да сменя колежката Simple Smile

# 118
Здравейте и от мен,
добре че се сетих че нещо не съм писала явно в новата тема и за това не ми излиза.

Ние се завърнахме от Рибарица, супер време случихме, идеално беше.
Бяхме си само Д.Митрополия, с изключение на 2-3семейства.
Ама с малкия, много много не разбрах от купона вечер. Хич не го свърташе на едно място, та се редувахме с мъжа ми да се разкарваме навън и по коридорите. Simple Smile

topanova, Фрегата си е ок, отдалечена е от плажа (над главния път се пада) и някой мрънкат, че било шумно. Има към 100на стъпала до плажа. Иначе отпред има доста пространство за игра, ако сте с деца.
Стаите са по-големи от тези на Флагман, прохладни са.

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 14:37 от Sesylle

# 119
Здравейте  на всички.
Минавам  на вечерна  проверка и да ви кажа   че  днес  си резервирах  един  апартамент  на  Картала  от 8.08.2015 до 13.08.  Надявам  се  да ни  хареса ако  някой  има  инфо  за там  ако  може да  сподели  може  и на лични
Питахте  ме от  къде съм: 
От  Ямбол съм  имам  двама  сина на  18 и на  12 години .
Лека  нощ  от  мен

Общи условия

Активация на акаунт