Съпруги на военнослужещи - 12

• 54 600
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте милички.
Да ви нагледам, да ви завия, но преди всичко влизам във виртуалната ни къща, с мисия Simple Smile

ДУНДИ, как си миличка, а детенцето ти? От сърце желая утре на изпита късмет Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover! Да е спокойна, да е съсредоточена, смело напред, па каквото сабя покаже.
Взимай менчето, плисни го пред нея и по вода да ѝ върви. Аз ви мисля още от днес Hug. Силно стискам палци  fingerscrossed и успех! newsm10

Ако има и други наши деца, които утре са на изпит, и на тях желая късмет и успех!

# 91
  • Пловдив
Благодаря, Фло. Седмокласната тема ври и кипи, а утре ще е буря.
Девойката е вече в леглото. Дадох й едно хапче валериана /хранителна добавка/, за да спи спокойно.
Утре с баба й ще тръгнат заедно, аз съм на работа, а и нервите няма да ми издържат да съм с нея. Освен да я изнервя допълнително, друго няма да се случи, затова ще я следя от разстояние.  Simple Smile
Всички стискаме палци, ако е спокойна и се съсредоточи, може да постигне много висок резултат. Много труд положиха децата, три години учителите им не ги оставиха дъх да си поемат, особено по математика. Сега е моментът да видят, че всеки труд се възнаграждава. Дано.  Praynig

# 92
  Animal Snail 
dundi73  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed от мен и  Flowers Four Leaf Clover за късмет за твоята девойка. Ако има и други деца утре на НВО и ДЗИ, желая им успеххх ...
Утре съм на ДЗИ, но пропускам ДЗИ в петък /колежките са на география/.  newsm68
Ние сме на Св. св. Константин и Елена от 11-21 юли.

Усмихнат, приятен и спокоен утрешен ден ...
Лека нощщщ ...

# 93
  • Разпиляна във въображението
Успех утре на препитването! Ще стискаме палци!

# 94
И от мен мн късмет на всички които са на матура утре. Мн успех на децата и спокойствие на родителите. Не съм имала матура, но знам как е преди важен изпит, дано им върви по вода, щом Фло е приготвила менчето, няма как да не се справят. Ще чакаме отзиви утре и започваме да стискаме палци после за 22- ри.

# 95
Добро утро!
Късмет на всички, които ще се явяват на изпити! Вярвам, че труда се възнаграждава, така че смело напред!

Хубав и усмихнат ден!

# 96
  • Ямбол

Добро утро момичета!
 Късмет на всички които днес са на матури тялом и на тези дето са на матури духом Simple Smile
Ще успеят децата , трябва да вярваме!
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 97
Добро утро и от мен и много късмет на изпитваните! Отивам да ровя да видя какво се е паднало

# 98
Свързах се най-накрая.....видях номера на сметката за парите по напред в темата, но може ли да ми кажете номера на факса за изпращане на платежното, защото не ги откривам в сайта.

# 99
  • Пловдив
Свързах се най-накрая.....видях номера на сметката за парите по напред в темата, но може ли да ми кажете номера на факса за изпращане на платежното, защото не ги откривам в сайта.

отиваш на контакти

http://militaryclubs.bg/node/9

# 100
Успех на децата, които са на изпити днес и в петък! Аз миналата година бях по-притеснена от дъщеря си Simple Smile, тъй че спокойствие и стискайте палци мами.

# 101
Добро утро! Първо и най-важно-Дунди, успех на девойката! Яворов се паднал, прочетох, дано да се справи! Ако има и други дечица, които днес са на изпит, успех и на тях!
Вчера най-после платих картата. Пратих платежното по мейл и по факс, за по-сигурно. Мисля днес да звънна да питам дали всичко е наред.
Тук е притъмняло доста, сякаш всеки момент ще завали. Днес да прави каквото иска, само утре да не вали, че детето е на екскурзия с класа да им дават свидетелствата за завършен първи клас. И за събота съм поръчала слънце заради турнира му по футбол.
Толкова от мен засега. Хубав и усмихнат ден ви пожелавам! Дунди, пиши как се чувства момиченцето след изпита, има ли усещане, че се е справила, Яворов затруднил ли я е.

# 102
  • Пловдив
Мерси за подкрепата.  Hug
Яворов се падна на големите, моята е 7 клас.
Още не са свършили, така че съм в очакване.

# 103
Здравейте, някой не иска ли да си сменим картите.Аз имам за Флагман от 31.07.15г. и търся някой за Несебър пак от 31.07.15г.Ако някой реши,че иска смяна да ми се обади 0890232859.

# 104
Здравейте, някой не иска ли да си сменим картите.Аз имам за Флагман от 31.07.15г. и търся някой за Несебър пак от 31.07.15г.Ако някой реши,че иска смяна да ми се обади 0890232859.
Опита ли да звъннеш в Агенцията? Ако все още не си платила, могат да ти я заменят, стига да има карта за периода и мястото, което желаеш.

Общи условия

Активация на акаунт