Съпруги на военнослужещи - 12

• 56 067
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Vili_Motovili честит рожден ден! Бъди жива, здрава и много щастлива! Благодаря за тортичката.

# 631
Vili_Motovili, Честит рожден ден! Да си здрава, много усмихната и каквото си пожлаеш нека се сбъдне! Весел празник!
патенце-то, така хубаво си го описала, чак на мен (дето не обичам морето) ми се доходи на море. То всъщност не че не обичам морето, не обичам жегата, но морето го свързвам с жега и влажен въздух и затова. Иначе морето в сезоните извън лятото е супер!  Mr. Green Язък, че имам РД в разгара на лятото Crazy
Аз днес бях на едно изследване (фетална морфология), трябваше на още едно (БХС), но се отказах! Първоначално не исках да го правя, но всички си го правят и аз подир стадото. Обаче днес като си говорих с доцента и взех да се разколебавам. Прибрах се, четох информация в интернет, консултирах се с една позната лекарка и май май няма да го правя. Мога до утре да мисля. Подшушнаха ми какъв пол ще е, но като е сигурно тогава ще ви кажа.  Naughty

Чакам снимки на Фло от градинката и от Патето на изгрева! И не трябва да ми отказвате, защото това е същото като когато на бременна й се дояде нещо, трябва да си вземе  hahaha

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 15:26 от Seti Beti

# 632
  • Ямбол
Vili_Motovili, честит рожден ден. Мерси и за тортичката, на сладко не отказвам Embarassed
Seti Beti защо чак толкова те плашат тези жеги, то и аз не издържам в горещините но сега все още си е ок....макар че аз като гущер съм, обичам на плажа да се опна и така да гледам моренцето...а иначе какво е това изследване БХС, аз преди три години минах по този път ама това не съм го чувала сякаш, фетална морфология правих, и синдром на даун , но друго по така извънредно не помня да са ме карали да правя...?
Опс, коригирам се, май сега като се зачетох се оказва че съм го правила....това е за синдром на Даун и други аномалии...само че аз не правих амниоцентеза а само първоначалното с кръвни изследввания.

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 14:54 от danity_79

# 633
  • София
МИЛА ВИЛИ МОТОВИЛИ, ТИ НЕ СИ С ЕДНА ГОДИНА ОСТАРЯЛА, ТИ ОЩЕ МЪНИЧКО СИ ПОМЪДРЯЛА... ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИЧКА. ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА!

От мен един музикален поздрав!

https://i.ytimg.com/vi/b91JUg0u-OI/mqdefault.jpg

ПАТЕНЦЕ, наслаждавай се на медената си седмица. Като се върнете, ще се видим. Поздрави на гаджето Wink

Ооо, ДАНИТИ, щом те виждам в строя, значи си се справила с досадният гърлобол. Как е мъничето ти?

СЕТИ_БЕТИ, всичко да ти е на 6. Като си помисля, че преди толкова години ( 38 ) , когато съм била бременна, ме преслушваше докторката само с една дървена слушалка и казваше, че не я сменя с никаква друга. Полът на бебето нямаше как да го знаем предварително... Та по този случай, един виц:
Докторът при преглед казва на бъдещата майка: Ще имате момче. А в тефтера си записва с/у името ѝ - момиче. Като се роди бебето, ако е момче, казва: Видяхте ли, познах. Ако е момиче, показва тефтера и казва: Вие не сте ми разбрали. Вижте какво пише тук. Joy Joy Joy

Къде е останалата част от личният състав? Май ще свирим сбор довечера Wink
Момичетата които поддържат огъня, получават по две парчета от тортата на Вили Simple Smile
Отивам в Агенцията по вписванията. Мразя административните задачи.

# 634
Здравейте и от мен .За първа година това лято ще се възползваме от военна карта за ВПД Фрегата.Картата ни е за 3+1 за трима възрастни и едно дете -каката ни е вече  на 17 почти .Питането ми е дали ще сме в апартамент или ще сме в една обща стая ?Ходил ли е някой във Фрегата ,може ли да се разменят стаи ?
Предварително Ви благодаря !

# 635
  • на правилното място, в точното време
Момичета,  Hug привет! Долипсвахте ми, но последните дни изобщо не припарвам до компа вечер, че цял ден боря едни документи. Мразяяя документи и не искам да съм писарка.  #Cussing out

На Vili_Motovili   bouquet честито помъдряване! Много здраве и любов в къщи!
Пате, красива булка си, но и аз на опашката за снимки. Завиждам ти за джулая, ние утре пътуваме, та джулая ще е в къщи. Винаги съм го свързвала с нещо романтично, може би с представата за хипитата и свободата....  Останалата част, която си описала не съм й фен. Но като остарява човек, започва да търси звезди по хотелите, а не по небето.  Grinning
Браво и поздравления за успелите деца! Умни, ей, само дето майките им ги изтормозиха и все се съмняваха.  Naughty
Сети Бети, не се впрягай с тези изследвания.  Тази бг - мама колкото съвети ни дава, толкова и страхове ни вкарва в главите. Днес с Радинка за това си говорихме. Изследванията само ще те вкарат в някакви филми.  Наслаждавай се  на това време, хич не го мисли.

На всички, които са имали празници - честито!  newsm51

Утре тръгваме за Адмирал. Ще погледна после кои момичета писаха, че ще са в съседните станции, за да си уговорим срещичка.
Пазете се, ще наминавам да ви нагледам, но ще бъде сигурно от телефона и то вечер, та ще се разписвам скромно с някой ред. Вие тук си правете вечерната проверка и сутрешен разбор на кафенце. Оставям ви в добро здраве ив очакване на почивките!  Hug И не се преуморявайте!

# 636
Здравейте и от мен .За първа година това лято ще се възползваме от военна карта за ВПД Фрегата.Картата ни е за 3+1 за трима възрастни и едно дете -каката ни е вече  на 17 почти .Питането ми е дали ще сме в апартамент или ще сме в една обща стая ?Ходил ли е някой във Фрегата ,може ли да се разменят стаи ?
Предварително Ви благодаря !

Във Фрегата има стаи четворки. Били сме втакава ,доста е просторна ,но все пак е една стая  за 4 души. Цената може да те ориентира дали е апартамент или стая четворка.
 Размяна на стаи според мен е невъзможно, защото в активен сезон е пълно на 100 % , но зависи в коя смяна сте.

# 637
Vili_Motovili Честит Рожден Ден! Здраве и късмет ...
патенце-то Приказна нощ ще е.
albena30 smile3501 на "гарджето".
Flo 51 Колко съм се newsm62 на тази дървена слушалка, само аз си знам. Една акушерка - пенсионерка ме слушаше с това непознато до онзи момент "чудо''.
Seti Beti Да са ви леки и спокойни летните дни.
stef87 Честити 8 месеца.  1crib
Здраве за тези, които са празнували на Петровден.
За всички споменати и неспоменати  Hug .
smile3525 надявам се и в края на месеца резултатите да са добри.

Скачам в  1countingsheep

# 638

Добро утро, момичета!
Вече съм ваканция и съм много щастлива!
При нас е много облачно и не мога да се зарадвам на изгрева, дано на морския бряг всичко да е ок.
Радвам се за успехите и празниците на всички момичета в групата!!!!
Честито!  bouquet
Много ми се иска месец юли да е слънчев, пожелавам и на вас много слънчеви дни, морски спомени и пишете как минава почивката...

# 639
  • Ямбол
Добро утро , момичета,
Кафе...и изгрев..перфектната комбинация

Лек ден на всички !   bouquet

# 640
Хей, колко много са писалите! Приятна почивка на заминаващите за морето и на тези, които вече са там. И аз си пожелавам един топъл и слънчев юли месец.
danity_79 благодаря за кафето с изгрева. При нас сутринта, пък и сега, е облачно и слънцето не го виждам Laughing.
Хайде и аз да почерпя, виртуално, за здравето на моята МАЙКА, която днес има рожден ден.

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 11:23 от albena30

# 641
Здравейте!
Благодаря на всички за поздравите! Two Hearts
Бъдете живи  и здрави, живейте сега  и се усмихвайте сега, радвайте се на това, което имате днес и се борете за всичко онова, което искате да имате утре, защото колелото на живота не се върти назад и времето не спира при вчера!

albena30, Честит Рожден Ден и на твоята майка!  bouquet

# 642
  • София
Привет военни красавици!
Въпреки, че е отпускарски сезон, активността ни не пада. Едни изчезват към морето, други се явяват Simple Smile

АЛБЕНА, днес започвам с теб. Благодаря за тортичката Simple Smile

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЙЧЕТО ТИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ ДА СТЕ ЗАЕДНО, ДА ДУНДУРКА И ТВОИТЕ ВНУЧЕТА.
Колко е хубаво, когато ги има майките...

ДАНИТИ, идилия си е. Кафе и изгрев. При мен-чай и облаци Simple Smile

СГГ, казвай датата и пак да стиснем палци за Светли. Всичко ще е наред!!!

ВИЛИ_МОТОВИЛИ, много вярно си го казала, остава да го спазваме Simple Smile Как изкара празника?

ЛУННО ЦВЕТЕ, винаги ти се радвам, когато ни навестиш. Почивай си сега. Желая ти слънчев юли  grinning039

ФЕЙЩИЦЕ, лек път и хубаво време. Наминавай все пак да ни наглеждаш и да ни завиваш Simple Smile

Няма време за повече писане. Отивам на тръстиката, ако ми останат сили, ще ви нагледам довечера.
На неспоменатите  Hug Hug Hug

ПП ВАНЯ 31, я се включи в отбора, я напиши ред два и ти. Ааа, не може само така, питаш и отлиташ... Simple Smile
А КАТИВИТА е безотказна с отговорите си Hug

wavey afwitch

# 643
  • Ямбол
Да, Фло идилия, но сега я гледам на снимка само. Тук ни изгрева , ни кафето събуждат онези чувства в мен....
И докато ви чета че при вас е облачно а аз се радвам на хубаво слънчево време, познайте, сега и тук е облачно. Много ме дразни това време напоследък, много гадно променливо и облачно и дъждовно и изобщо дразни ме. #Crazy #Cussing out
Напук на гърлобола си , наобяд изядох един сладолед, пък каквото ще да става! Толкова кекава съм станала, като малките деца, пукнах се да се разболявам, ааааа  hahaha
И за капак , трябва и да поработя.....то голям смях  Joy издухах се май  newsm78

# 644
 albena30 Честит рожден ден на твоята майка. Да е здрава, щастлива и Simple Smile - та.
Лека и спокойна нощ.  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт