Съпруги на военнослужещи - 12

• 56 067
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Ямбол
Здравейте момичета!
Вече и аз съм на линия. Завърнахме се още в събота но заради това гадно променливо време малкото се разболя и морето го видя само веднъж. Аз също съм болна, гърлото ме боли и гласът ми се изгуби. Иначе си починах при мама, пълен релакс Simple Smile
СГГ много се радвам за детенцето, дано сте все така добре.
Патенце гледах снимки , наистина изглеждате с трахотно , вярвам че е било вълнуващо Simple Smile
Дунди , видя ли че най накрая доброто побеждава, товят "дзвер" както казваш все пак постигна каквото искаше, а специалноста си е много хубава, защо не ти харесва.
Ама вия за една седмица толкова много сте писали, че ми отне много време да ви изчета !!!
Фло, тези кюфтенца ми звучат добре, дали да не пробвам и аз?! newsm78
Днес е Свети Петъри Павел и моето малко дзверче има имен ден, да ми е жив и здрав и всички които имат празник днес.
Ще се засилвам към тръстиката че за една седмица тук бомба е паднала.....

# 616
Честит имен ден на всички именници,много късмет и сбъдване на всички желания

# 617
Някой може ли да ми каже след колко часа е настаняването в "Чайка" Обзор

# 618
Някой може ли да ми каже след колко часа е настаняването в "Чайка" Обзор

Във всички почивни бази е регламентирано след 15 ч.

# 619
  • Пловдив
Честито на именниците, да са живи и здрави.

dimitrova8002, миналата година отидохме преди 15 часа, бунгалото вече беше почистено и готово, явно предната смяна си бяха тръгнали по-рано, та ни настаниха веднага.  Peace

# 620
Честит празник на детенцата на Vili_Motovili и danity_79! Нека са здрави и имат щастливо детство!
stef87, с малко закъснение честито порасване и на вашето момче! Май много го глезите - щом за месец правите торта, за рождения ден какво ще бъде?  Crazy
СГГ, мислех да ти пиша в другата тема за резултатите на Светли, но май не писах  Thinking Затова тук да ти кажа, че ви пожелавам да продължават да са наред изследванията и занапред и да не се налага да пие лекарства.
Приятна отпуска на почиващите и лека работа на останалите!
И утре да ми стискате палци!  baby_neutral

# 621
  • София
Здравейте мили военни момичета.
За мен днес е и тъжен, и хубав ден. Тъжно ми е, защото днес направихме панихида за братчето ми - 40 дни. Липсваш ми, миличък! Бог да те прости... А Петровден е голям празник в семейството ни. Синът ни е Петър. Да ни е жив и здрав, да носи с чест името си, да върви по пътя си с късмет и винаги към успех. Обичаме те сине. Свекър ми и баща ми също така се казваха.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МОМЧЕТАТА НА ВИЛИ-МОТОВИЛИ И НА ДАНИТИ. АКО ИМА ОЩЕ ИМЕНИЦИ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ТЕ, И СЕМЕЙСТВАТА ИМ.

ДАНИТИ, жалко, че сте болни, но дано бързо да ви минава. Hug

ДИМИТРОВА, желая ви хубаво време и добре да си починете. sun

КАТИВИТА, продължаваш да ме изненадваш Rolling Eyes. Щом някой каже А и ти си насреща с Б, В, Ф, Д....Ю, Я.

ЕФОРИНА, при Кативита нЕма грешка. Wink

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, кога трябваше да стискаме палци? Да не пропуснем, ей Simple Smile

МЪНИЧЕ, вече у дома ли сте си?   bouquet

ДУНДИ, ще я бъде ли почивката в Рибарица? Ако не, ела У наше село... Simple Smile

СТЕФИ, да се присъединя и аз към пожеланията за вашето мъниче. Да е живо и здраво, да ви радва. Тати прибра ли се?

АЛБЕНА,  Hug Hug Hug

ПАТЕНЦЕ, кога се връщаш? Търпеливо те чакаме. Simple Smile

На споменати и неспоменати, пожелания за хубав ден. В София заваля. Отивам да полегна...

ПП СЕТИ_БЕТИ, стискам палци за утре. Като започна да вали, си помислих: Любимото време на Сети_Бети. Писали сме заедно Hug
Помислих си и за SAD_WOMAN. Дано и те добре да си починат.

# 622
Честит имен ден на децата на Vili_Motovili, danity79 и Flo 51. Със здраве да си носят името!
Бързо оздравяване на danity79 и детенцето ти.
Хубаво време за тези, които ще почиват тази седмица!
Аз съм на работа, тази седмица, без колежката, и е голям зор, едва сега ми остана малко време да ви прочета.
Вчера, въпреки дъждовното време, за моето семейство беше хубаво, защото се събрахме всички заедно и бяхме в Ловеч, ходихме в зоологическата градина. На децата им хареса, особено на малката, на голямата не й е за пръв път там. За съжаление животните много са намалели и има нужда от ремонт, но нали все няма пари в нашата мила родина Cry.
И да си похваля "гарджето" - първа е по успех в класа си за края на учебната година!

# 623
  • София
Оооо, поспаланки, добро утро. Хайде взимайте по едно кафе, да се разсъните. Simple Smile

АЛБЕНА, поздравления за успеха на вашето момиче  bouquet Ей, радвам се, че децата ни в темата са умни, трудолюбиви, упорити. Хайде сега - заслужена ваканция!

Хуквам към тръстиката, после пак ще се появя. Успешен ден, последен за юни Simple Smile

# 624
  • Ямбол
Добро утро,
Хубав ден желая днес на всички. Тези които работят и тези които почиват, ето че времето е хубаво....най накрая
Хайде на тръстиката....ама да не се презорим, по лекичко....

# 625
Здравейте и от мен, поздравявам празнуващите с малко закъснение Simple Smile  вчера беше голяма лудница, рано сутринта тръгнахме за морето, един приятел ни заведе на острова Св. Анастасия- не бях ходила, приятно и спокойно местенце. Вечерва се опънаха едни софри до сред нощ, спала съм като пребита. Днес пак се очертава голям ден, след малко будя тайфата и плана днес е да се плажува на Иракли, който иска плаж- който не да лови морски дарове, аз ги ям с удоволствие. А довечера - посрещането на джулая- палатките и надуваемите матраци са на лице- нямам търпение. Това е от мен отивам да се приготвям и да се почва Simple Smile

# 626
  • Ямбол
ОООООХ, Патенце, ей сега благородно ти завидях. Как обичам този Джулай......но не съм го отбелязвала подобаващо от поне 4 години......изобщо, желязна организация сте спретнали, точно както си му е реда, палатки, морски дарове,плаж...море и посрещане на изгрва..... newsm45 искам и аз

# 627
danity_79 и аз от 2-3 години не съм го отбелязвала, но днес дано всичко е по-план.. Обожавам морето, изгрева и хубавата музика, ще има от всичко по много

# 628
Flo 51 благодаря за кафето.
патенце-то  весело посрещане на джулая и недъждовно време ви желая! Завиждам за палатките, дюшеците, изгрева и т.н.

# 629
Здравейте!
Гледам, кафето отдавна е сервирано..............аз ще го допълня с тортичка
Почерпете се момичета за мое здраве... Днес отброявам още една година от моя живот!
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт