dundi73, браво и на те и твоето момиче- вече може да се отдадете на ваканция, след като сте записани остава да чакате 15 септември
СТЕФИ, бързо се оправяйте
Въпреки студеното време, аз си се подготвям за море- дано се оправи това време, докато тръгнем в неделя. Та сега и на въпроса: с моето момче до сега сме ходили на почивка с временно жителство, а сега пак ли така или трябва да носим акт за брак( оригинал или копие) за първа година ще ми е да ходя със СЪПРУГ
на море. Ще се радвам да споделите какво ми трябва, като документ.Иначе лошото време малко ме сдухва- искам слънце и топлинка, за да се настроя за плаж, а сега съм се навлякла със всички дрехи и не ми се мърда от дома. Утре е последното ми дежурство и после почивка. Проверката свърши- всичко мина добре. Това е от мен за сега, ще си пусна някой филм и ще отпиша деня като дъждовен. Чакам един майстор да мине да вземе размери за секция, че от една година сме приключили ремонта, а още не можем да намерим време да си поръчаме секция- така докато се върнем от почивката ще ни е готова
Това е от мен за сега