Съпруги на военнослужещи - 12

• 56 149
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Поздравления за СГГ, страхотна новина Simple Smile dundi73, браво и на те и твоето момиче- вече може да се отдадете на ваканция, след като сте записани остава да чакате 15 септември Simple Smile СТЕФИ, бързо се оправяйте  Naughty  Въпреки студеното време, аз си се подготвям за море- дано се оправи това време, докато тръгнем в неделя. Та сега и на въпроса: с моето момче до сега сме ходили на почивка с временно жителство, а сега пак ли така или трябва да носим акт за брак( оригинал или копие) за първа година ще ми е да ходя със СЪПРУГ  Joy на море. Ще се радвам да споделите какво ми трябва, като документ.
Иначе лошото време малко ме сдухва- искам слънце и топлинка, за да се настроя за плаж, а сега съм се навлякла със всички дрехи и не ми се мърда от дома. Утре е последното ми дежурство и после почивка. Проверката свърши- всичко мина добре. Това е от мен за сега, ще си пусна някой филм и ще отпиша деня като дъждовен. Чакам един майстор да мине да вземе размери за секция, че от една година сме приключили ремонта, а още не можем да намерим време да си поръчаме секция- така докато се върнем от почивката ще ни е готова Simple Smile Това е от мен за сега  Hug Hug Hug

# 601
Патенце, сега в Созопол никакви документи не са ни искали - нито свидетелство за брак, нито актовете за раждане на децата. Поискаха само картата и платежното.

# 602
О ,имаме вече смяна на Созопол? Мислех ,че Патенце то  ще е първа....
 Сега ако споделиш и впечатления, то основно храната как е (след всички писания) ,иначе другото е ясно.

# 603
Храната е добра, вкусно готвят. Сутрин редуват пържени или варени яйца, кроасани, кус-кус, мюсли, кисело или прясно мляко, чай, домати, краставици, кашкавал, сирене, салам/филе. На обяд - таратор и супа, зелева салата, домати, краставици, два-три вида готвени яденета, плодове и сладолед за десерт. За вечеря - скара, пържени картофи,  салати, спагети, за десерт плодове, мляко с ориз/грис, нишесте. Ние сме доволни от храната.
Днес източиха детският басейн да го ремонтират и да му подменят плочките. Май за следващата смяна ще го пуснат.
В морето пък има някакви щипалки, щом влезеш се лепят по кожата и доста неприятно щипят.  Confused

# 604
 Добро утро Simple Smile Кафето днес е от мен Simple Smile
green eyes, благодаря за информацията Simple Smile радвам се , че всичко е наред и сте доволни. Ще взема някои документи, да не и да се сетят да искат, но и на мен миналата година в Несебър не са ми искали нищо, само попълних някаква декларация, че живеем на сем. начела. Което за мен беше мн добре, защото в суматохата бяхме забравили временните си жителства.
Не осъществихме фотосесията, заради ангажираност, но след морето ще стане. Поне получихме снимките от самата сватба, сега виждам , колко неща съм забравила от този ден Simple Smile Предстои ни посрещане на джулая, затова ще отидем няколко дни преди картата, до колкото разбрах на морето времето си е супер за разлика от студената и мрачна София Simple Smile Пожелавам на всички мн хубав уикенд и усмивки Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 11:34 от патенце-то

# 605
И аз благодаря  на green eyes за  инфото. Много слънце ви желая до края на смяната, че тук направо се разболях от студ.

# 606
Момичета, днес нашето съкровище става на 8 месеца! Оставям ви по едно парче торта и изчезвам.

# 607
Честита месечинка на Криско (предполагам, това е вашата торта), жив и здрав да е, и с много радост да ви дарява!

# 608
stef87, честит празник на голямото ти момченце  Hug Hug Hug

# 609
Здравейте,  телефон на Флагман имате ли?

# 610
  • Пловдив
Стеф, честита ви месечинка Simple Smile
С удоволствие си взимам едно тъъъъничко парченце торта Mr. Green
Аз днес съм с "пуснати гуми" - не съм спала изобщо снощи, а дребните днес са ни обявили боъкот - спяха едва час #Crazy
Минавам набързо, да ви нагледам и отивам между чаршафите Whistling

# 611
Здравейте,  телефон на Флагман имате ли?

Опитай с тези-052/361 051
                                      361 934
                                      361 345

# 612
Благодаря,  но телефоните не са актуални. Ако някой е в момента там ще помоля да поиска номера на рецепцията

# 613
eforina, 052 361051 - този номер е актуален. През пролетта се свързвах чрез него с рецепцията.

# 614
Добро утро!

Почерпете се за именния ден на моето малко съкровище - Павел. Да ми е здрав и все така борбен.....

Весел празник на всички празнуващи днес!

Общи условия

Активация на акаунт