Съпруги на военнослужещи - 12

• 56 225
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Брей, момичета, докато аз раждам кулинарни шедьоври в кухнята вие сте се покрили. Какво е това затишие? На кого да се похваля? Може би чакате да рапортувам? Добре тогава!
Като за новак, добре се получиха кюфтенцата от леща. Избрах най-опростената рецепта-варена леща, брашно, яйца, кромид лук, сол и черен пипер. Омесва се като кайма,( увеличих доста брашното ), с натопени в олио ръце оформих топки, колкото малки ябълки, овалях ги в галета и яйце и като ги сложих в тигана, ги попритиснах, за да станат по-тънички и изпържих до златисто. Със салата от домати и сирене стана вкусище. Момчетата ми много ги харесаха. Не било толкова страшно да експериментираш.

# 586
 smile3501 за кюфтенцата. И аз обичам леща, но на кюфтета веднъж ядох и не ми допадна. В последно време готвя червената леща - хем бързо се сварява, хем вкусна.

# 587
Благодаря на всички за пожеланията Simple Smile мн сте мили Simple Smile Фло , мн обичам леща, а толкова отдавна не съм правила- лятото не ми се стои на печката и сме предимно на салатки, плодове и студени супи Simple Smile Мързелива работа Simple Smile А и сега наближава време за море и изобщо не ми се прави нищо друго.

# 588
   animal037
 newsm44 newsm44 newsm44 - резултатите на Светли от вчера са много добри и продължава през хапчета още 1 месец. Толкова съм щастилива, че сълзи се стичат от очите ми.
Заповядайте и многооо ... ви БЛАГОДАРЯ Simple Smile.

dundi73 Честитооо ...
ESTELITA, dimitrova8002 Успеххх ...
патенце-то Много сте хубавиии ...

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 08:40 от СГГ

# 589
СГГ, страхотно Hug Hug Hug

# 590
СГГ чудесни новини! Благодаря за кафето!

# 591
Дабро утроооооооо!  bouquet
СГГ, благодаря за кафенцето!   food010
Фло 51, отдала си се на кулинария........... newsm64
ДУНДИ, честито!
Да попитам.........нечия половинка да е на курс в Шумен?  newsm78

Прекрасен петъчен ден момичета  Nature Sunny!

# 592
Добро утро!
СГГ, направо настръхнах, докато те четях! Много, много се радвам за добрите резултати на Светли! С цялото си сърце ти пожелавам да става все по-добре и по-добре до пълното му излекуване!  Hug
Фло, добре си глезиш момчетата, браво! Аз напоследък се оставям да бъда глезена кулинарно от моето момче. Той обича да готви и с чисто сърце мога да кажа, че доста неща прави по-добре от мен. Аз пък връщам жеста през почивните дни-я с баничка със сирене, я с палачинки...
Броя часовете до края на деня, защото това означава начало на двуседмичен отпуск  newsm44. Тази сутрин прочетох във ФБ, че когато ставането сутрин прилича на реанимация, значи е време за отпуск. Съгласих се веднага Laughing
Мъниче, да не се изгуби по горите?  Laughing
Кативита, да те питам нещо може ли? Трябва ли да носим акта за раждане на детето, като се регистрираме във ВПД?
Тичам на тръстиката, че не останааа....Прекрасен и усмихнат петък, момичета!  Hug

# 593
Всяка година за всяка база е различно. Предното лято пет дена преди смяната получих смс от ВПД - Созопол да нося копие на акта за раждане на децата. Преди това не съм носила  никога никъде. Аз вече бях напуснала София ,но колежката ми беше предната смяна та знаех. Сега разчитам на тези преди мен да ми кажат как е. А на Несебър не сме били от 2001 г.  и не знам как са там.

# 594
Момичета, добро утро  Hug
СГГ, много се радвам за вас. Пожелавам ви от все сърце всичко лошо да е зад гърба ви Hug
Дунди, браво на госпожицата. Аз също смятам, че специалността е много добра. Желая здраве и  само "Напред и нагоре"  Hug
Ние пак сме по лекари, боли го гърлото малкото човече, и вдигна снощи Т, та днес имаме среща с леля Доктор. Другата седмица в петък пък имаме час при една нефроложка. На профилактичния преглед на бъбреците се оказа, че задържа малко урина с единия. Всички ме успокояват, че щял да го израсте, но аз съм притеснена (нормално да съм, кой не би бил?). Ще видим какво ще каже и тя. Стискайте палци Praynig
sad_woman стискай зъби, не остана до мечтаната почивка. Ей го на, обяд стана. ще пиеш 2 кафета и няма да усетиш как е свършил работния ден.
Фло, тези кюфтета не ми се нравят на мен много, много, да не кажа хич  Joy
dafinov list всичко ще се нареди  Hug
Радинка радвам се за напредъка да твоето сладурче. И при вас нещата ще се наредят  Hug Весело изкарване на морето.

Мацки, ако съм пропуснала някой се извинявам  Blush Изчезвам..... Лек и ползотворен ден, и не си давайте много зор, че все пак е петък  Hug

# 595
Кативита, благодаря! Ще го взема за всеки случай, да не влизаме в излишни обяснения.
Стеф, бързо оздравяване на човечето!  Hug

# 596
  • София
Привет военни красавици!

СГГ, нощес, след 12 часа, погледнах календара и си помислих: Дано днес имаме хубава новина от СГГ и ето я новината. Много се радвам за Светли и още повече за теб, миличка Hug Hug Hug

СТЕФИ, я бързо да се оправяте, че да посрещнете тати здрави и читави. Нали говорихме за малчовците, че при половината на тази възраст, го има това: задръжка на урината. Не бой се, майче! Ще го израсте юначето. На теб как ще ти побелее косата, ако не се тревожиш за щяло и нещяло? Simple Smile

Момичета, за да не се изложа пред моите момчета, че съм загори тенджера, спретнах този "кулинарен шедьовър". По принцип и ние сме по-скоро ориентирани към месните изделия. За да не падна по гръб, ще ви кажа: Елате да видите колко хубави ги правя аз тези лещени кюфтенца  Joy Joy Joy

SAD_WOMAN, хубаво да си починете, радвай се на момчетата си, а после ще разказваш и показваш.

КАТИВИТА, невероятна си... smile3501

ВИЛИ МОТОВИЛИ, АЛБЕНЧЕ, ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ,  Hug Hug Hug

ММ подава команда: По коням... Заминаваме за 2 дни на село.

# 597
СГГ браво на юнака.При нас нещата са на фаза четене на книжки на бебешки,мн и се кефя.За акта за раждане ще си го носим че да няма проблеми,иначе сестра ми никога до сега не са носили на децата а са всяка година на море.На всички приятни почивки.

# 598
  • Пловдив
СГГ, много се радвам за страхотната новина. Браво на детето!!!

Фло,благодаря ти, че ме отмени в почерпката Hug
Благодаря и на всички ви за милите пожелания Hug

sad_woman, не съм се загубила Mr. Green Вчера през деня обикаляхме гори и полянки - играхме с децата на жмичка hahaha, скачахме на дама, борихме се на тревата... С две думи - върнахме се в детството Heart Eyes
Вечерта пък подреждах вилата и стягах багажа, че днес си слизаме, сменяме саковете и заминаваме на Копривките.

Ето ви и от мен едно кафе с любимата ми гледка Simple Smile
Скрит текст:

# 599
  • Пловдив
Само хубави новини тези дни и чудесно настроение.
Кафенца, гледки ...
Девойката записана, рекорден брой момичета в паралелката тази година.
Моето портмоне олекна. И още има да давам. Този 8 клас излиза солен.  Cry

Във военните клубове никой не вдига телефони.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт