Съпруги на военнослужещи - 12

• 56 260
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
патенцето, много красиви снимки, страхотна булка си. Simple Smile

# 571
патенце-то, много сте хубави  Heart Eyes

# 572
Имах усещане, че патето е хубаво, ама снимките надминаха очакванията ми  Hug Изглеждаш зашеметяващо - рокля, грим , прическа.... то и мъжа до теб не отстъпва. Бъдете много щастливи и нека винаги да се обичате поне толкова, колкото на този специален ден!

1970 г. леле  Joy kativita , наистина е зловещо. Нещо се бъгна форума.

# 573
Мноооого хубава булка,и двамата сте много хубави,много семейно щастие,обичайте се цял живот

# 574
  • Пловдив
Влизам да се похваля - детето е прието по първо желание. Системно програмиране.
В петък я записвам и ваканцията може да започне.  Grinning

# 575
dundi73 честито на теб и най-вече на дъщеря ти! Ползотворна ваканция й желая, да събира сили за следващата учебна година. На мен специалността, която е избрала мн ми допада.

# 576
  • София
Строй се, преброй се! Вечерната проверка може да започне.
Ей, военни момичета, да не са ви уроки, ама не мога да ви насмогна да ви чета, радвам ви се на всички споделени хубави случки, тревожа се за споделените проблеми, прегръщам новите попълнения, радвам се на сутрешните кафета, на появилите се стихове!  И всичко това се случва в нашата хубава темичка, при положение, че е лято и една част от момичетата хукнаха към морето и планините. Поздравления за тези, които с успех поддържат огъня. Темата ни стана направо тема за чудо и приказ. НЕма друга такава!

Мило ПАТЕНЦЕ, не съм се и съмнявала! Прекрасни сте! Обичайте се, вярвайте си, бъдете един за друг незаменими...

ВИЛИ МОТОВИЛИ,   bouquet за хубавите стихове! Ще те провъзгласим за наш културтрегер! Придаваш поетичен оттенък на темата.

ДАФИНОВО ЛИСТЧЕ, да ви е живо и здраво момчето, колкото и далече да е от дома, вярвам, ще се справи, ще получи мъжка закалка, ще се гордеете с него, а и ние покрай вас. На теб желая: Ни пуха, ни пера... Така казват руснаците, когато желаят успех, късмет и всичко да е наред. Ако кажеш кога, ще стискам палци. Hug Hug Hug

СЕСИЛ, от моята баба получих навремето литак, риза, тканица и опрешка. Предполагам знаеш, че това е носия от брезнишко. За тези, които не са завършили Оксфордския филиал на Брезнишкия Университет да преведа: Опрешка - престилка. Тканица - тясна тъкана лента, която изпълнява ролята на колан и придържа престилката hahaha Joy Баба беше слабичка жена, а когато получих носията вече не можех да я облека. Дъщеря ми я обличаше на Бъднивечер. В нашето семейство също са на почит народните песни, хорАта, обичаите. Дъщеря ни беше солистка 8 години на Детско юношеският фолклорен ансамбъл Изворче. Сега чакам още малко да пораснат внучките ми и на трите ще взема носии. Нека и австрийците видят колко са красиви фолклорните ни костюми.

АЛБЕНА, теб ще те назначим за главен разузнавач search. Направо те приемаме и в КГБ. Как забеляза това 1970? Изненада ме!!!

КАТИВИТА, защо да е зловещо? Мммм даже ми е много хубаво. Видях се 19 годишна. Кога ли беше това newsm78 Хубаво беше...

СЕТИ_БЕТИ, поглези ли те мама? На вън започва да гърми и да трещи-твоето любимо прохладно време. Радвай му се Simple Smile

РАДИНКА, супер! Виждаш ли? Ще дойде време да не можеш да отговориш на 1001 какво и още толкова защо. Тогава ще те питам...

ДИМИТРОВА, чудесно решение. Важното е това, което правиш, да го правиш с любов.

ЕСТЕЛИТА, каква ще е специалността ти? Вярвам, че ти харесва бъдещата професия.

С малко прекъсване продължавам. Трябваше да си нахраня гладните мъже. И... О, новина!!!

ДУНДИ, а честито. Радвам се заедно с вас Hug Hug HugЕ, заслужихте си ваканцията! Желая ви хубаво лято Simple Smile

Явно ще претупам вечерната проверка, че внучето ме чака да ми чете приказките на Ран Босилек, за лека нощ. До къде го докарахме-внучето да приспива баба Joy

Е, момичета, споменати и неспоменати, прегръщам ви и ви желая лека нощ! Отивам да слушам приказки-идилия... Дай Боже всекиму!

# 577
  • Пловдив
ПАТЕ, страхотна булка си   bouquet А и младоженецът много добре ти стой! Simple Smile

Дунди, не излизаше ли утре класирането? Няма значение - важното е, че детето е прието желаната специалност! А това дали е добре или не за нея - само времето ще покаже Simple Smile
Казвам го от собствен опит - родителите ми бяха твърдо против навремето за специалността, която записах... С течение на времето се убедиха, че не съм разочарована, а напротив  Heart Eyes Последните 4 години от средното ми образование са ми най-най-скъпи Heart Eyes

Успех и на кандидат-студентките Hug Стискам палци и се скривам в някой ъгъл, че още се ослушвам за моята дипломна работа в Академията Embarassed

И не на последно място - почерпете се виртуално, за здравето на голямото ми зверче - днес (всъщност вече вчера) имаше имен ден Simple Smile
И как по-подходящо да го отпразнуваме, освен с разходка и пикник в гората Heart Eyes За съжаление, надморската височина тук е голяма и билките, боровинките и горските ягодки зреят след средата на юли, но пък сега цъфти бора и аромата е този, който си спомням от моето детство Heart Eyes Много хубави спомени в ми навява и се надявам след години, да е така и с нашите деца Simple Smile

p.s. пиша през телефона и не мога, и не мога да поставя картинки Embarassed

# 578
  • София
МЪНИЧЕ, да ви е живо и здраво момченцето. Честит имен ден! Да има късмет и щастливо детство.

Мацки, слагам по една тортичка с Бейлис Wink, за здравето на малчугана.
Мъниче, отмених те. Simple Smile

Мъжовете ми отдавна спят, аз прострях едно пране по нощите, заредих друго да се пере, въведох ред в КПП-то и сега вече мога да се паркирам. Ако има будни-лека нощ! newsm46

# 579
Мъниче да е жив и здрав юнака.Патенце страхотни сте мн.любов и семейно разбирателство.Като гледам колко сте хубави ме е яд че ние нямахме сватба,но здраве да е.Фло мн.съм щастлива че има наченки на някой думички,освен това от вчера цъка с език като конче. newsm44 Правим последни приготовления за морето,а мен трески ме тресът.Усмихнат и ползотворен ден на всички.

# 580

Добро утро! Някой май доста са будували тази нощ  Laughing.
sweet_maniche със здраве да си носи името твоето момченце.  Flo 51 благодаря за виртуалната почерпка в среднощния час.
Усмихнат ден ви пожелавам, въпреки мрачното и ветровито време (поне при мен)!

# 581
Ей Патенце страхотни сте, бъдете винаги така влюбени Simple Smile
Dundi браво на детенцето ти много добра специалност и има бъдеще с нея!

# 582
Добро утро Hug. Благодаря на всички за милите думи, прекрасни сте  bouquet.
Патенцето- прекрасна си.
dundi73 - браво, не сме се съмнявали.
Фло, както винаги намираш добра дума за всеки Hug На 20 юли ще постъпя в болницата и се надявам на 21 да ме изритат Wink. Не е сложна процедура, но често взе да се повтаря и ми писна. Ще търся билкови лекове после. Синчето се оправя /да ми е жив и здрав/ още откакто завърши училище. Всяко лято работеше и се каляваше на трудовия фронт.
Мъниче, да ти е живо и здраво хлапето.
Спирам, защото имам много работа. На всички големи  Hug Hug Hug

# 583
Добро утро, дами! Днес е мрачно и ветровито тук във Филибето, чак на човек му се струва, че идва есен....
Албенка, благодаря за кафенцето! Това там, дето срамежливо наднича изпод капачето, бисквитки ли са? Ммммм........един апетит ме е налегнал, а не трябваааа... Cry
Дунди, поздравления на девойката за упоритостта да постигне мечтата си! И поздравления за теб, че беше до нея и й даде кураж! Пожелавам й много успехи в новото училище, добра реализация, много нови приятели и нека това да са най-незабравимите й години!
Дафиново листче, голяма прегръдка от мен! Дано повече да не се налагат такива интервенции. Добре си решила да потърсиш алтернатива с билки. Ако намериш правилния човек, който да ти препоръча правилните белки, резултатите могат да бъдат удивителни.
Мъниче, да ти е живо и здраво детенцето! Много да ви радва и много да се гордеете с него!
Бавно ми минават тези дни до отпуската....Само днес и утре и край, но ми се виждат безкрайно дълги! И детенцето ми липсва... Скоро ще си го прегърна  Heart Eyes
Тичам на тръстиката, но ще се навъртам наоколо. Хубав и успешен ден на всички споменати и неспоменати!  Hug

# 584
  • София
Привет военни красавици Hug
Наобиколих насам натам, понаписах туй онуй, забърках тесто за ... не казвам за какво, че да не завалят поръчки... Joy
След малко ще поглезя дядо и внуче, но първо да ви видя и вас.
Колкото и да е мрачно и студено, помислете си, че няма да е все така. При мен е блеснало слънчице (  хем ми е приятно, хем ми показва, че трябва да си измия прозореца clean ) А, не приемам тази оферта. Прозореца ще бъде в лист на чакащи... Joy
Да си призная без бой Embarassed. Сложих да варя леща, че внучето много я обича. Помотах се из темите и като погледнах, лещата за малко да загори. Лелееее, срам. Ще ми излезе име-загори тенджера. Спомням си някаква рецепта за кюфтета от леща, та ще я потърся. Ако не я намеря, ще експериментирам, въпреки, че това не ми е силна страна. Като един консервативен рак се придържам към традиционното, изпитаното. Ако имам успех, ще споделя. Знае ли човек newsm78 Понякога, ей тъй, от нищото се раждат гениални неща. В моя случай може и да родя гениални кюфтета от леща rotfImao Ако си замълча, значи експеримента е бил неуспешен Wink
На всички ви желая коя какво хване, да стане, коя къде стъпне, да иляди, добро настроение и търпение-ей я и тази седмица се изтърколи. За някои идва дългоочакваната почивка.
Отивам да се правя на експериментатор ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт