Съпруги на военнослужещи - 12

• 56 295
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
 Ауууу, то чак зловещо ми звучи-1970 година...

# 556
Добър ден, мили момичета Hug. Толкова е приятно тук. Нямам време да пиша - отпускарски сезон е и замествам. Честито на всички, които имат поводи за радост. Мирама, чудесни снимки Simple Smile.
Фло Hug, възхищавам ти се. Намираш време за всички newsm51.
При детето работите се нареждат и аз се поуспокоих. При мен - ами ще вляза малко в болница към 20 юли. За съжаление с хапове не се оправиха нещата.
Лек и спорен ден на всички.

# 557
  • Пловдив
 sad_woman, нищо не развалям. Ще звъни той, та пушек ще се вдига.
Пък и то ходенето на Рибарица не е задължително.  Mr. Green

dafinov list, дано всичко си дойде на мястото след това.  Hug

# 558
Добър дени  и от мен и честито на всички празнуващи днес!

Възползвах се от късното кафенце на sad_woman  kaffeetrmker_2
Поздравявам ви с прекрасните стихове на една невероятна авторка:

Рано ранила

Рано ранила хубава Яна,
сърцето моминско не трае.
В сребърни менци наляла
мълчана вода да гадае.

Пръстен си в менците пусна
с дъхава еньовска китка,
думи за обич изпусна,
вплете коси си на плитка.

Рано ранила хубава Яна
да си замеси житена пита
та я остави на росна поляна
самодиви да ядат до насита.

Кога се заситят песни да пеят
за момък и хубава Яна,
магия да сторят щом жито узрее
да се увият като бръшляна.

Ивелина Никова

По Еньовден

Кога полегне лято в планината
и ветрове кръстосат се по здрач,
луната слуша сгушена в тревата
Орфей как с лира тихо плаче.

До нея, сякаш слязла от небето,
в престилка стрък след стрък реди
красавица с детенце до сърцето
да стопли дом във снежни дни.

На мед и мащерка дъхтят ръцете,
нощта приспали в люлка от любов.
По Еньовден Родопа цяла свети
и бели българки нарича с благослов.

Ивелина Никова

СЕСИЛ, прекрасни снимки! Често ходим с нашия малък син по фестивали и конкурси и се убеждавам с всеки изминал ден, че българският фолклор е нещо невероятно и ние трябва да го ценим! Песента и танца идват от сърцето и трябва да достигнат до него!

# 559
Вили, направо настръхнах от тези стихове, прекрасни са!
Честито и от мен на всички, които празнуват днес!

# 560
dafinov list добрите новини за сина ти ме радват.
Vili_Motovili благодаря за хубавите стихове!

# 561
Ох,дано ме приемат  Praynig Praynig Praynig. Димитрова успех и на теб,двоумях се дали да се запиша и аз там ,там е тест по бълг.език супер лесен,поне за мен Grinning,нооо моята мечта е да се реализирам в сферата на медицината. Изпита е по  етика,устен и писмен пфууу...нещо,което никак не ми се отдава,но няма начин,ще говорим за Сократ,Аристотел,Кант на дълго и широко  Laughing Laughing

# 562
Ох,дано ме приемат  Praynig Praynig Praynig. Димитрова успех и на теб,двоумях се дали да се запиша и аз там ,там е тест по бълг.език супер лесен,поне за мен Grinning,нооо моята мечта е да се реализирам в сферата на медицината. Изпита е по  етика,устен и писмен пфууу...нещо,което никак не ми се отдава,но няма начин,ще говорим за Сократ,Аристотел,Кант на дълго и широко  Laughing Laughing
[/qu
 newsm10 newsm10 сигурна съм,че ще успеем

# 563
Благодаря момичета за прекрасните отзиви. Simple Smile
Мен още ме държи емоцията от обличането с носиите, най-вече.
Няма как да не ти трепне сърцето....
Не знам що за хора има, на които им е тъпо да се говори за нашият фолклор, носиите са им смешни и т.н. и т.н. Честно казано....мисля си, че това са много бедни души.

# 564
Здравейте!
Аз бях при родителите ми, на ол инклузив  Mr. Green, но сега се прибрах в София, идните две седмици ми предстоят 4 прегледа и два вида изследвания  Whistling
Четях ви, но ми беше кофти да пиша през телефона. Пък и още ми е отпаднало, лежи ми се, тук там и ми причернява  Tired и общо взето не ми е на кеф.
Фло, толкова красиво описваш градинката си, моля те, снимай я другия път като си ходиш да ни я покажеш  Praynig И мама много обича цветя и едната тераса е отрупана с цветя и аз сега като ходих й занесох една соларна лампа джудже, много сладко, да пази цветята  Flutter
Много искам и аз вила в планината, аз не обичам море, но на всичи, на които им предстои почивка идната седмица - пожелавам хубаво време и весело изкарване! Успех и на тези с изпити, на Димитрова с новата работа. И да ти кажа много не им се връзвай сега в началото на колегите. Защо ли, ще ти кажа при нас как е - като имаме нова колежка, шефката гледа да е строга и да й вземе страха отначалото и се държи по-зле от обикновено  smile3513 то не че нашия колектив е много за пример де, ама имай едно на ум.
Sesylle, хубави снимки и разказ - така се прави, че хората като мен без работа да има какво да четат и да гледат  Naughty
Хубав ден и ако имаме именници - да се явят да почерпят  Wink

# 565
Здравейте и от мен, дами Simple Smile Проверката е към своя край и вече имам малко повече време. Остана утре едни тетстче по огнева и КРАЙ Simple Smile В неделя изчезваме за морето, нямам търпение вече. Утре отиваме за след сватбената фотосесия, защото с тези проверки нямаше как да отделя време по-рано, затова нямам и мн снимки, защото не сме довършили работата, но за всички които изявиха желание, ще покажа 1-2 снимки, които имам от телефоните.
Скрит текст:
http://iliyana1.snimka.bg/hobby/bg-mamma.812892.35607846]http://iliyana1.snimka.bg/hobby/bg-mamma.812892.35607846

http://iliyana1.snimka.bg/hobby/bg-mamma.812892.35607847]http://iliyana1.snimka.bg/hobby/bg-mamma.812892.35607847

# 566
Незнаех, че има след сватбена фотосесия  Embarassed Весело изкарване на морето. Аз не мога да отворя снимките Sad.
Вече успях! Прекрасна булка и младоженец!

# 567
сега май ги оправих Simple Smile

# 568
О ,фантастични сте! Желая ви много любов и да гледате в една посока през целия ви семеен живот! Оббичайте се!

И чакаме включван е от Созопол. ...

# 569
И аз не знаех за следсватбената фотосесия. Пате, прекрасни сте! Пожелавам ви много, много любов и здраве да ви съпътстват през целия ви живот!

Общи условия

Активация на акаунт