Съпруги на военнослужещи - 12

• 56 312
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, мацки!Скоро не съм писала,подготвям се за кандидат-студентски изпити.Имам едно питане към вас,трябва ли да се напише рапорт или доклад за излизане в чужбина.Искаме утре да отидем до Гърция и да се върнем същия ден, но не знам дали е възможно без рапорт? Някоя от вас дали знае как стоят нещата?

# 541
Ние, когато излизахме в чужбина, съпругът ми писа рапорт. Беше за повече от един ден, но предполагам трябва да напишеш.

# 542
  • Пловдив
ооо, за почивки си говорите...  Party
Ние сме на вилата и съм пълен релакс Mr. Green Днес обиколихме горите и се чувствам много заредена - горско чедо съм си аз и това е  Heart Eyes

В събота пък бяхме на Средновековния панаир в Асеновград - дребните бяха възхитени, особено баткото, който е на историческа (и по-специално - точно средновековна) тематика от миналото лято насам.

Абе отпуската ми започна повече от идеално Heart Eyes А току-що обсъждахме и кога ще ходим на море... Не можем да стигнем до консенсус hahaha

Мира, снимките са чудесни. А емоцията, която предизвикват...не мога да я опиша с думи...

# 543
  • София
Привет мили военни момичета, по никое време.
Струва ми се, че отдавна не съм писала, а то само 3 дни са минали, Явно, липсвали сте ми Simple Smile
Браво, голямо писане е паднало.
СЕСИЛ, много ми харесаха и снимките, и носиите, и това, което научих от написаното от теб. Оправдавам те, че не се явяваш на вечерна проверка редовно. Възхищавам се на млади хора, които с желание и любов се занимават с народни песни и танци и по този начин съхраняват българските традиции и обичаи.   bouquet
РАДИНКА, имайте търпение с малката. Полека лека ще се получат нещата и после ще пишеш в темата, че не смогваш да ѝ отговаряш. Търпение Hug Как си днес?
ДУНДИ, чакаме 25.06. Вярваш ли, че на календара ми е заградена с кръгче тази дата? Не се кОси. Нека детенце учи това, което  си е избрала. Не се дърпай, ами се обади ти за Рибарица. Да превъзпитаваш възрастен е като да лекуваш умрял Joy
СЕТИ_БЕТИ, тези дни си мислех за теб. Как си миличка? Пишеш, че не си в София. При мама ли си?
СГГ и твоето мъниче го мисля. Дано да е добре. Пиши след контролния преглед fingerscrossed
ЕСТЕЛИТА, как скоро не си писала? Ами ти по-точно отдавна не си писала Simple Smile. Пишем ти извинено отсъствие, щом се готвиш за кандидат-студентски изпити. Къде ще кандидатстваш и какво. Сега да питам и кога, и да стиснем дружно палци. Успех миличка! Имаме си бременелка Сети_Бети, имаме си булка Патенце, а дано си имаме и студентка Естелита!  newsm10
МЪНИЧЕ, като теб и аз се зареждам на вилата. Изкарахме 3 дни. Всички цветя са оплевени, окопани, градинката ми е много красива. В момента цъфтят розите, лилиумите ( имам 70 броя), едни бели кампанули ( пощурих бабите от КГБ миналата есен. Оказа се, че нито една от тях няма това цвете, а е много красиво, та им раздадох по няколко корена и сега им цъфтят. Като прецъфтят сега, мога да изпратя на желаещите.) Цъфтят тагетисите и летните гербери ( газаниите). Голяма красота е!
АЛБЕНКА, то не е лошо у дома, но ти наистина няма да си на далавера. Почивка е, като не пазаруваш, не измисляш, не готвиш и не миеш чинии, ама където народа, там и ти.
ДИМИТРОВА, като зададе въпрос и си казвам: Ей сега Кативита ще се включи. Да, ама не. Дунди се отзова. Важното е, че все някой ще помогне. Приятен път по пътищата на Родината. travel
МИРИЕЛ, и на теб приятна отпуска. Къде са ти свекърите? НЕма лошо, миличка. Децата при баба и дядо, а вие с гаджето-насам натам. После да разказваш.
ДАФИНОВО ЛИСТЧЕ, как са нещата при теб? Кажи, че всичко е наред. Аз поне ти го желая от все сърце Heart Eyes
СТЕФИ,как сте? Вярвам, че всичко е наред при вас. Като си дойде тати и ще рапортувате, че личният състав се е справил без грешка. Hug
ВИЛИ МОТОВИЛИ, за мен не остана ни чай, ни кафе, но нищо. Пак ще направиш, нали bowuu
Кого не съм споменала? Тези, които скоро не са писали Simple Smile ЛУННО ЦВЕТЕ, КАТИВИТА, ФЕЙЩИЦАТА, НИКИТО, ДАНИТИ. Може би се разхождат по плажовете, та затова, но помислете и за нас, дето тази година няма да развяваме знойни телеса в бански на лалета... Wink

Лека нощ и приятни сънища. wavey

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 00:45 от Flo 51

# 544
Добро утро,днес аз ви сервирам набързо кафето и потеглям да подавам документи-и аз съм кандидат-студентка,и макар да съм от скоро вече ви чувствам близки и искам да се похваля-започвам нова работа(с малко кофти смени),но поне е работа,която много ми харесва и е на 5 мин. от вкъщи,и ще успявам и да уча(е ако ме приемат Laughing)Е засега е това от мен.Приятен ден на всички

# 545
  • София
Добро утро милички, на Еньовден. Да сте живи и здрави, вие и семействата ви.

ДИМИТРОВА, ранобуднице, благодаря за кафето. Желая ти спорен, късметлийски  ден! Кажи къде и какво ще учиш, не ако, а като те приемат. Силно вярвам, че ще имаме две студентки на есен - Естелита и ти. Радвам се, че ти е уютно в темичката. Hug

Политам, че ме чакат зъби за ремонт Wink

# 546

ДИМИТРОВА, ранобуднице, благодаря за кафето. Желая ти спорен, късметлийски  ден! Кажи къде и какво ще учиш, не ако, а като те приемат. Силно вярвам, че ще имаме две студентки на есен - Естелита и ти. Радвам се, че ти е уютно в темичката. Hug

Политам, че ме чакат зъби за ремонт WinkЩе уча" Предучилищна педагогика"в ПУ,филиал Кърджали Simple Smile

# 547

Политам, че ме чакат зъби за ремонт WinkЩе уча" Предучилищна педагогика"в ПУ,филиал Кърджали Simple Smile

# 548
  • Пловдив
Добро утро на всички. Ех, що не съм някъде на открито да си бера билки по изгрев слънце, а съм в гадния офис.  Simple Smile
В очакване на 25 да взема да свърша нещо по-полезно /и доходоносно/. След работа - на зъболекар, че цъфна един кариес, дано не зейне голяма дупка.

dimitrova8002, нова работа, нов късмет.  Grinning Дано се впишеш бързо в колектива /не знам колко народ са там, при нас примерно сме 8 души - 7 мъже и аз  Mr. Green/ и да ти хареса.

Flo 51, много хубаво се учи и на стари години, да знаеш. Важното е човекът отсреща да го поиска. Трудничко му е, ама няма голям избор горкият.  Joy ММ си мечтае за къща на село, и двамата сме от град, той от по-малък, аз - от по-голям. Направо започнах да се замислям къде бих могла да ги бучна семената на твоите красиви цветя.  newsm78

Хайде спорен ден на всички.  Hug

# 549
  • Пловдив
Не е често, писах, писах, публикувах, уж постът ми го има, а като отваря темата, го няма. Не съм го правила невидим.  Confused  newsm78

Редактирам се - появи се.  Simple Smile

# 550
  • Разпиляна във въображението
Добро утро и честит празник.

Свекитата ни са в Бургас. Ще станем гаджета с бебе Laughing

# 551
Здравейте, мацки!Скоро не съм писала,подготвям се за кандидат-студпити.Имам едно питане към вас,трябва ли да пише рапорт или доклад за излизане в чужбина.Искаме утре да отидем до Гърция и да се върнем същия ден, но не знам дали е възможно без рапорт? Някоя от вас дали знае как стоят нещата?

Предполагам, че вече съм закъсняла с отговора ,но да кажа как е при нас. Ако инцидентно решиш да отидеш в друга държава само предупреждаваш по телефона офицера по сигурността. Макар че едва ли е фатално и ако не се предупреди.

# 552
Добро утро! Успех с кандидатстването на двете ни бъдещи студентки!
Честита нова работа на dimitrova8002!
Я погледнете поста на kativita пише Цитат на: ESTELITA в пт, 02 яну 1970, 17:51 , нещо се е бъгнало и ни е запратило във време, когато някой от нас не са били родени, а др, дори не са били замисляни Joy.

# 553
Фло чудно съм мила.На сестра ми малката е в нас да помага с Ния,и мн.си играят двете.Ния започва все повече да говори вярно че си е някво нейно но мен ме устройва.Снощи бяхме на гости и тя даже и не мрънкаше както го правеше до сега,та имам надежди че и аз ще усетя почивка.Вие мили сладур ки как сте.Виждам кандидат студентски трески има и май всички чакаме снимки от булката.Усмихнат ден на всички

# 554
Добро утро и от мен!
Албенка, изобщо нямаше да го видя това, ако не беше казала  Laughing То днес май край мен всякаква техника се бъгва. Бях замислила да пращам СМС-чета на моите две момчета, че ги обичам, но телефонът ми не беше на това мнение и се отказах. Ще им го кажа лично-на единия довечера, на другия в края на седмицата.
Димитрова и Естелита, силно ви стискам палци да ви приемат в желаната специалност! И честита нова работа на Димитрова! Пожелавам ти да ти носи удовлетворение и, разбира се, да си доволна в края на месеца!
Настроила съм се отпускарски и благородно завиждам на мъничето, че вече релаксира.
Дунди, разбрахте ли се с момчето кой да звъни на Рибарица? Я не му се връзвай, не си проваляй почивката заради нещо, което не можеш да промениш Simple Smile
Кафенце допълнително за желаещите

Общи условия

Активация на акаунт