Къде в София?

• 128 555
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Мерси много.

# 361
  • над кукувичето гнездо
В подлеза на 4-ти километър има спортен магазин с фенски екипи на разни отбори, може и неутрални да има. А за декатлон може да проверите на сайта им, за да не се разкарвате напразно. Има опция и за он лайн пазаруване.

# 362
Дайте ми идея за магазин, където мога да намеря интересен разтворим шоколад (не за деца). Може би някой био магазин или пък такъв за кафе и подправки?

# 363
  • София
Ако става въпрос за тип шоколадови лъжички, има голям избор в Хит.

# 364
Знам ги тях, благодаря.
Аз говорех за топъл шоколад, който се разваря във вода/мляко, но с интересен вкус, примерно портокалов или де да знам и аз, нещо интересно.

# 365
Дайте ми идея за магазин, където мога да намеря интересен разтворим шоколад (не за деца). Може би някой био магазин или пък такъв за кафе и подправки?

Фен съм на продуктите на тази марка. Това е шоколада им, но и чая е  Heart Eyes
http://casakakau.com/products/product_id/3373/category_id/286/%D … D0%B5%D0%BD%D0%B5

Магазини в София
http://casakakau.com/stores/city/%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F

# 366
  • София
Хммм... Предполагам, че в някоя кафетерия, ни не мога да се сетя конкретна Confused

# 367
  • София
Благодаря ви за помощта! Успях да намеря магазин и да взема перука!
Да, за перука за майка ми ставаше на въпрос, тя тъкмо започна химиотерапия.
Успях да намеря 2 магазина в София и за това пускам линкове от streetview с местоположението им ако потрябва на някой друг човек:
Магазин 1 - на спирка "ул. Граф Игнатиев" ЦЪК

Магазин 2 - ул. Алабин до магазина за обувки - ЦЪК

Аз взех нашата перука от Магазин 1, там има и хубави естествени коси, има добър избор и различни модели. В Магазин 2 имаше само 1 перука от естествена коса, другите бяха изкуствени.
Цените са горе долу същите и в двата магазина, за изкуствена коса от около 30лв до 100лв, за естествена от 100лв нагоре.

Надявам се тази информация да помогне на друг човек в моето положение.
Поздрави!

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 23:48 от Polito L

# 368
Здравейте, можете ли да ми препоръчате шивачка в София за корекция на булчинска рокля? Става въпрос за няколко разнищени връзки за пристягане  на корсет, вградени в  него, които трябва да се заменят.

# 369
  • София
На ул."Раковска" зад операта, салон МОН Амур. Там съм си шила няколко рокли и винаги съм била много доволна.

# 370
Благодаря!

# 371
  • София
Здравейте, можете ли да ми препоръчате шивачка в София за корекция на булчинска рокля? Става въпрос за няколко разнищени връзки за пристягане  на корсет, вградени в  него, които трябва да се заменят.

Felyz в кв.Света Троица

https://www.facebook.com/AtelieFeliz/

# 372
Здравейте,някой може ли да ми даде инфо за склад за дрехи в София?От типа на Moonstone,в смисъл да не е евтино китайско от Илиянци.

# 373
  • гр. София
Скрит текст:
Здравейте, дали някой може да подскаже къде ремонтират куфари? По-точно смяна на дръжка на куфар? Някъде около Красно село?

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 19:48 от Vasilleva

# 374
  • Пловдив
Здравейте!
Моля за помощ да ме ориентирате къде в София мога да намеря портфейли на марката Fossil? Опитах се онлайн да си направя проучване, но за съжаление безуспешно. Доколкото знам нямат официален магазин, но най-вероятно все някъде се предлагат техни портфейли. От Пловдив съм и мисля да си направя една разходка до София, но ми се иска да съм подготвена за да успея да си свърша работа.
Благодаря Ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт