Мнения за 137 ОДЗ "Калина Малина" яслена група

• 1 954
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте. Може ли някой да ми даде актуална информация за 137 ОДЗ "Калина малина", яслена група? Питам ви, тъй като дъщеричката ми е приета от есента там, а мненията в бг мама са много остарели. Много ще съм благодарна  Simple Smile

# 1
И аз се записвам да следя темата. И ние сме там записани, но във 1  група в градината.

# 2
Здравейте,

Трети ден посещаваме яслата и съм на нокти през цялото време. Малката е на 2г. и 3м. За жалост още не говори много и от нея няма как да разбера каквото и да е. Отначало влизаше с любопитство, но днес вече усетих неприятна тръпка. Щом видя едната си госпожа да отваря вратата - и плач. На обяд, когато трябва да я взема - винаги плаче, преди да ме е видяла я чувам. Наистина бих желала да разбера мнения. Персоналът е затворен, при въпрос получавам хън-мън и това ме психира. Реално нямам представа как се държат с детето, а подходът им към родителите е под всякаква критика за мен. Сякаш съм им виновна за нещо, а още не се познаваме.  newsm78
Разбирам, че за детето е трудно, да има рев е нещо очаквано, но защо ме игнорират мен - РОДИТЕЛ?! Само будят недоверие.
Докато посещавах детската градина за среща с Директорката за кратко, жените там бяха коренно различни. Топли, усмихнати. Но в яслата да не ми се оправдават с децата!
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт