Забременели след Ин витро - тема 9

• 31 232
  • 774
  •   3
Отговори
# 555
Тъй...говорих с доцента. При планувано секцио 22,06 каза да продължа аспиринът до към 5,06 , а фраксито да не го спирам изобщо. Александра, ти фраксито как го слагаш? Всеки ден или през ден?

# 556
Фиоре да ти кажа смъкнатия корем не значи нищо. Аз отдавна съм със смъкнат корем, имам разкритие и главата ни е на изхода ама на - не ще да излиза гозпожицата. Утре влизам в 38 с.  и вече нямам търпение.  По цял ден съм с контракции/ нерегулярни/ и пак нищо. И не спирам да шофирам и да се движа.
Пинки аз също почнах много да се подувам в ръцете и краката и забелязах, че като ям по малко въглехидрати положението е по-добре. Поне си обувам маратонките. Иначе браво, че спиш по цяла нощ. Аз ставам на всеки час да пишкам. Плюс, че имаме много бури, сигнали за торнадо и цяла нощ успокоявам кучката. Та да ви кажа вече знам какво е безсъние.
Аекара дръж фронта! още малко. Възхищавам се на мамите с близнаци. Като знам аз как се чувствам сега само с едно бебе направо не знам вие как се справяте. А толкова исках и аз двечки, че не знам дали ще успеем за второ .
Утре съм на лекар да видим дали съм успяла да направя още разкритие.

# 557
Илиянка, защо бързат със секциото да е в началото на 9 м? Има ли някакви предпоставки при теб? Аз мислех да се договарям за по-късна седмица, а ако тръгне по- рано раждане ще го праеим по-рано.
Холи, колко см ти беше разкритието досега?

# 558
Зу, док ми каза, че близнаците по-рано съзряват и е добре да се извадят в началото на 9-ти месец. Тогава, живот и здраве, ще бъда 36+. Това е съвсем нормално за близнаци.

# 559
Мойто е малко-2 см. Но понякога и разкритието не значи, че бебето е тръгнало. Аз имам приятелка тук и двете бременности ги изкара с 4-5 см от 5 месец и накрая преноси. Верно, че полежаваше повече. Просто особености на организма. Тя е доста финна и дребна и явно бебето е тежало.

# 560
Момичета, засега се държа, искаме да стана 35+1 поне за да родя. Правя големи и болезнени контракции, но слава Богу шийката се държи засега. Стискайте ми палци да успея поне още една седмица  Praynig Praynig Praynig
Praynig От мен стиснати палци!
Отчет и от мен. Ходих на жк и на преглед при док, при който ще се раждаме. Бебка е 2100 според жк и 2300 според другия док в 33 седмица. Всичко й е наред при прегледите - плацента, околоплодни води, кръвотоци. С док за раждане се разбрахме да се чуем на 28 юни и да му кажа окончателно дата, а аз му отговорих, че искам 1 юли. Той се засмя и каза, че секциото ще бъде в 6,30 ч. при изгрев слънце, та подобаващо да посрещнем джулай морнинг.
И понеже в тоя живот трябва и малко гадост, за да не съм 100% хепи, при слушането на тоновете на бебка, док от жк видя един период от 5 минути, през който не й хареса амплитудата на тоновете. Другите 10-15 мин. всичко беше ок.
Та иска да ходя няколко поредни дни на тонове. Дано е инцидентно това с тая амплитуда, защото ако се повтори и потрети, най-много да откараме до 36 седмица и ни отиде джулая на кино.
Похвалих ли се, оплаках ли се - не знам, но знам, че си забравих от притеснение рецептата за желязото и сега не зная какви бяха тия прахчета, дето трябва да ги пия 3 по 2. Утре ще звъня да питам.
Иле и на мен доцента ми каза да спирам аспирина след някой ден.

# 561
Ами , Кей, ако е в 36-та, двете ще сме, няма къде да отидеш...хихихихи! Аз пък питах Стойков тази вечер ако момчетата тръгнат да се раждат по-рано, имам ли време да отида до Плевен, а той ме успокои, че имам време до Любляна да стигна  Joy Ти фракси слагаш ли? Чудя се остава ли схемата през ден. newsm78

# 562
Ехе, момичета, колко много сте напреднали в седмиците си! Като ви гледам, май всички се гласите да напускате скоро тази тема. Стискам ви палци всичко да е наред до края и да си гушнете ревливите произведения! А ние - по вашия път...
Днес се регистрирах в ЖК при д-р Ташков. Рибче, права си, много е готин докторът. И той похвали бебчо за размера, потвърди, че е малко напред и отговаря на 10 г.с. Дано да е такъв шампион и занапаред! Ташков реши да ми остави Неупогена още за месец - не че има нещо нередно, ами така, за презастраховане. Примирих се - каквото каже, това. Rolling Eyes Иначе сестрата ме гръмна с някакъв изненадващ термин - на 1 януари, но тя брои първия ден от последния цикъл, а пък при Персенска взимахме предвид датата на трансфера, така че аз ще си броя за термин 25 декември. Само дотам да стигнем, другото са подробности:)
Днес пред кабинета беше лудница, Докторът закъсня с 2 часа заради раждане. Натрупа се огромен народ, така и не разбрах коя е Бел - може да сме били една до друга, но да не сме се разпознали. Нищо, нали ще има и следващи пъти...

# 563
  • на пясъка при черупките от миди
Тъй...говорих с доцента. При планувано секцио 22,06 каза да продължа аспиринът до към 5,06 , а фраксито да не го спирам изобщо. Александра, ти фраксито как го слагаш? Всеки ден или през ден?

Илианка, няколко пъти започвах да ти чета поста и явно все недовиждам, закото чета следното "говорих днес с децата за планувано секцио на 22.06" и всеки път съм  #Crazy #Crazy #Crazy и си казвам бреййй, гледай другите мами как се разбират от рано с бебетата  hahaha

# 564
  • Живее на Луната
Франи и аз днес бях в лудницата, ама като разбрах че ще закъснее доктора ходих да се разходя. После влязох някъде 6 та или 7ма. И моето бебче било по-голямо, каза че отговаряло на 14 седмица. Иначе е готин доктора, но моя преглед беше точно 3 минути. Добре, че не разчитаме само на тази ЖК.

# 565
Ами , Кей, ако е в 36-та, двете ще сме, няма къде да отидеш...хихихихи! Аз пък питах Стойков тази вечер ако момчетата тръгнат да се раждат по-рано, имам ли време да отида до Плевен, а той ме успокои, че имам време до Любляна да стигна  Joy Ти фракси слагаш ли? Чудя се остава ли схемата през ден. newsm78
Да, днес питах за фраксито. Не спираш него, а аспирина. Фракси ще бием и след секциото, аз съм на всекидневно боц, а ти продължавай както са ти казали.

# 566
 Joy Joy Joy Фиоре, миличка, не си далече от истината-и на тях всеки ден им внушавам да стоят на топло до деня, който чичо доктор им е определил да видят белия свят Joy

# 567
Франи и аз днес бях в лудницата, ама като разбрах че ще закъснее доктора ходих да се разходя. После влязох някъде 6 та или 7ма. И моето бебче било по-голямо, каза че отговаряло на 14 седмица. Иначе е готин доктора, но моя преглед беше точно 3 минути. Добре, че не разчитаме само на тази ЖК.
Браво и на вас, че сте шампиони с размера - все така и занапред да бъде! Hug А, Женската консултация при мен е основно за болнични, то е ясно, че ще се следим на частно. Аз минах четвърта днес, много се оглеждах за теб, ама така и не посмях да се провикна "Коя е Бел?"  Laughing Следващият път трябва да сме по-подготвени, с предварителни жокери Wink

# 568
  • Живее на Луната
На 25-ти съм пак. Другия път ще се координираме предварително. Hug

# 569
На 25-ти съм пак. Другия път ще се координираме предварително. Hug
И аз съм на 25-ти от 13.30! Да, тогава вече трябва да се организираме предварително:)

Общи условия

Активация на акаунт