Забременели след Ин витро - тема 9

• 31 232
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
Шмати, в юлската група имаше някой така с контакт с такова детенце, даже не помня, не беше ли и неговото собствено по-голямо. Нямаше проблем, но те разбирам, че си се панирала! Общо взето май превантивно нищо не може да се направи. Щом док е казал няма страшно, сигурно е така, само ние се вкарваме в разни филми.
Аекарче, споко!! Ще разбереш ако тръгната децата, няма някой да не е разбрал!

# 586
Бенито не е писала отдавна, дано всичко е наред  Praynig Praynig
Мама Вили08 и тя не е писала как са бебчовците  baby_neutral baby_neutral
Мама Бамбина също не е писала , май като дойде моят ред и аз ще се покрия  Thinking  bowuu

# 587
Шмати, не се притеснявай! Аз познавам три бъдещи мами ,които бяха като теб и докторите им бяха казали, че няма страшно. Дишай спокойно и не мисли лоши работи! Hug

Данди, добре дошла! Лека и спокойна бременност ти желая!  bouquet

Аз чак днес попаднах на предаването на Господарите на ефира за родилката от Тетевен и цял ден рева като се сетя. Вече започва да ме обхваща тих ужас от наближаващото раждане...

# 588
Ако вчера не бях при нашия док, Иле, и аз щях да се панирам. Голямо спокойствие ми вдъхва този човек!

Сега се сетих - защо не ми дадоха списък за болницата  #Cussing out

# 589
Защото аз казах на док да не ти дава-нали ти го пратих.  Joy Joy Joy

# 590
Е, ти ми прати списък на 5 неща. Сега ще стискаш кълки до първи юли, щото ако нямам необходимото нещо, да си крада от твоята чанта  Naughty
Сега ми снимай списъка и ми го прати на ЛС, щом така си казала на човека!

# 591
Или,   Hug

Искам да минават дните по-бързо вече   Heart Eyes Heart Eyes

Кей Hug

# 592
Пратила съм ти списъка Д-О-С-Л-О-В-Н-О.

5, не 5-толкоз.

За теб
1.Лична карта
2.Документи и изследвания от ЖК
3.Направление за хоспитализация № 7 от наблюдаващия женската консултация гинеколог
4.Тоалетни принадлежности
5.Нощници-2 бр
6.Гумени чехли за баня
7. Личен амбулаторен картон-за болничния лист

Консумативи за новородено-ПО ЖЕЛАНИЕ!!!!
1.Бебешки дрешки

Това е съъъъъвсем дословно-даже главните букви и броя на удивителните. Пропуснала съм само няколко не на място сложени запетаи, за да не помислиш, че съм неграмотна! Joy

Аз за бебетата ще нося само дрешки. Crossing Arms

# 593
  • на пясъка при черупките от миди
Брей свекървата и тъщата как се разбирате от сега  Mr. Green
за коя болница е това?

# 594
Това за родилката от Тетевен и аз го гледах преди малко онлайн  Shocked и плаках..
На нас ни остават 4 дни до големия ден... Чантата ми е готова

# 595

Това е съъъъъвсем дословно-даже главните букви и броя на удивителните. Пропуснала съм само няколко не на място сложени запетаи, за да не помислиш, че съм неграмотна! Joy

Joy Joy Joy Ох, беееее, обичам те  Heart Eyes Разсмя ме.
Ми освен дрехите за изписването, други не мисля да взимам.
Гледам, че не искат памперси да носим.
Фиоре, "Св. Марина" в Плевен.

# 596
Аекарче, у дома е пълна лудница още и като оправим, ще си отдъхна. Ти стискай още малко, пий си магнезия и си лежи.  Hug

Кей, вземи си и зарядно, телефон, книга, лаптоп, таблет, настолен компютър, чадър против изгаряне, слънцезащитен крем, надуваем басейн и друго каквото се сетиш. Laughing И не си забравяй четката за зъби, защото няма да ти дам моята Crossing Arms

# 597
Но мога да разчитам на пастата ти за зъби, нали?
Хавлии ще ни трябват ли или няма да се къпем  newsm78

# 598
И не, не искат памперси.
Паста ще ти дам, вземи си и хавлии-ще се подсетиш като си сложиш джапанките, пък и нали ще плажуваме Joy Няма да се къпем, за да не си изтъркваме кожите-значи и сапунът, и шампоанът отпадат. Ако завали, ще се понамокрим и готово.

# 599
Не може да вали на Джулая  Naughty
Ще посрещаме изгрева с бебета на ръце, тъй рече док - на тая дата секциото го прави на изгрев слънце. Хипар излезе тоя човек.
ММ ще го строя под прозорците на реанимация с музиката и диск на Юрая Хийп.

Общи условия

Активация на акаунт