Забременели след Ин витро - тема 9

• 31 232
  • 774
  •   1
Отговори
# 630
  • В градината...
Моите не скучаха. От упойката започнах да губя звук и картина.

# 631
Перу, защо така? Да не те предозираха? Чувала съм,че някой изпадат в истерии и им дават допълнително райски газ,амапри теб е нещо ново.

# 632
  • В градината...
Много ми падна кръвното и едва дишах, хем имах кислородна маска. Вкараха нещо в системата, сигурно адреналин. Въртяха масата на ляво да се свестя.

# 633
Милото Перу. Важното е,че са овладяли положението и всичко свършва с благоприятен край  Hug

# 634
Аз си продължавам с лежането и вече всичко ме боли-кръст,гръб. Стомаха ми или се е свил или много нависоко се е качил,понеже като се храня усещам голяма тежест горе на корема и трудно дишам. Тежи ми корема зверски,поне качвам на корем,а не на дупе. Чакам и аз вече седмиците 30+,но още съм на 27+,много бавно ми минава времето като не излизам никъде. Пия Нутри Маг по 2 на 2,но корема ми си е все твърд,опъва ми и операцията на пъпа,понеже преди 2г.имах лапаро и хистероскопия.
Веси ще чакаме новини от теб за бебка. На мен ми казаха да избутам поне до 34с. и после вече ще я мислим,дано успея да я дочакам и дори да я мина.

# 635
Кетче, леко раждане ти желая.

Аз съм добре. Нищо ново при нас, освен че е голяма жега тия дни и доста се уморявам.

# 636
Благодаря момичета! Дано е леко! Имам доверие на лекарката си и на екипа. ММ ще присъства "от правилната страна на паравана" по време на секциото с гръб към лекарите за да не вижда нищо, че и той не е от онези, дето издържат на кървави гледки. За снимки, не знам дали ще се осъфери достатъчно за да я снима с първата глътка въздух. Каквото, такова- аз претенции нямам.
Да си го похваля - вчера понеже ме слушка много кое, как, къде и кога, сега си имаме боядисани первази на прозорците на долния етаж, закачени кепенци, измити прозорци, изпрани и закачени пердета и изчистен и подреден целия приземен етаж! Това от 8 до към 10 вечерта. Легнахме си като пребити. Сега довършва первазите на последния прозорец на 2 етаж, аз вече измих прозорците, пералнята ме вика да извадя изпраните пердета и да ги закача. Аз пердета никога не суша и не гладя - от пералнята на корниза и си изсъхват на място. Оптимист съм, че до обяд ще сме изчистили и подредили и този етаж. Третия му го оставям за десерт за по-късно днес или за утре. Там само трябва да се пусне прахосмукачка.
Вари ги, печи ги, мъже... Ако няма кой да дирижира нещата, все се помотват, попипват и накрая са в пълен стрес, защото нищо не са свършили навреме...
Аекара, дано си по-добре днес!
Перу, хубаво е, че всичко е минало!
Рени, ще издържиш мило! Сигурна съм, че е ужасно трудно и гадно да лежиш, да не можеш да се обърнеш (аз едва се обръщам, а съм само с едничко), но времето минава... по-бързо или по-бавно, минава.
Зу, Или дано при вас сестри и анестезиолози скучаят и имат време да ви правят снимки  Peace
Лили, какво правиш? Мини се отчети моля!
Кей, ти къде се затри тази сутрин? Спиш ли още?
Пинки, и на мен ми се подуват краката и все гледам да полегна малко и да ги вдигна когато мога. Най-добре ми действа плуването вечер. Снощи не успяхме да отидем, но тази вечер сме там!

# 637
Тук съм, Кетче. Още се разсънвам, снощи умрях от киселини, беше ми много лошо и заспах много късно. След малко отивам да си чуя мънинкото. Ако знаеш колко искам и аз вече да раждам и да е 1 юли, след снощните изпълнения си мисля, че и на нея сигурно й е зле от тия киселини.
На теб леко раждане ти желая, леко раздвижване и всичко да мине по вода!
Браво на вас с твоя мъж, я виж каква бригада сте, хич не ви трябват други помощници!
Ренко, и твоята не е лесна, а като гледам снимки във фб си мисля колко свежо изглеждаш и колко лека изглежда бременността ти отстрани.

# 638
  • При вещиците
Коте, тук съм. Много спах, защото още се чуствам изтощена след няколкодневните истории. Но съм добре.Ти си ми геройче и не те знам как и чистиш и нареждаш и за всички ни се сещаш. Кога влизаш в болница? Аз ти желая най-лекото раждане и вълшебна среща с вашата принцеса. Сега в стаята ви ще ви чака първо нейното гащеризонче (сещам се един твой разказ).
Кей, ей сега ще мине месеца и ти ще гушкаш Жозефина.
Рени, желая ти по-леко чакане и най-важното да е с успешен финал. Две принцеси не се отглеждат лесно.
Пинки, разбирам те. При нас всеки ден е над 42 градуса и аз вече не излизам. Направо ме изцежда жегата.
Преди малко зълва ми влезе в операционна за секцио. Малчото така и не се обърна. Палчета моля!
Лек  ден момичета.

# 639
Лили, стиснати палчета от мен! Във вторник ще ми кажат кога да се явя за клъцни-срежи  Wink
Кейче, много гадно това с киселините  Hug
Къде се гледате на снимки във ФБ искам и аз да гледам  Heart Eyes  И аз се сетих де  Rolling Eyes

# 640
Кетче, имаш силно стиснатите ми палци! В очакване на добрата новина сме...
Лили, и за зълва ти стискам палци! О, значи братовчедите ще имат разлика само от няколко месеца. Ако всичко е наред, при нас също така ще се получи - приятелката на брат ми чака бебе през октомври, а аз живот и здраве ще се отчета през декември:)
Кейче, ей сега ще мине един месец и всички ще пеем Джулай морнинг на Жозефина! Laughing
Иринка, ти си майка героиня! Сигурно ти е много трудно вече, ама помисли си каква двойна награда ще имаш накрая! Hug
И аз искам да знам къде във Фейсбук се гледате...

# 641
  • При вещиците
Благодаря момичета, ще кажа като се роди братовчеда  Wink
И аз да питам за група във ФБ, ако няма, нека си спретнем. Аз съм си винаги въвъ фейса.

# 642
Рени ми е в приятели и там си я гледкам. Ако знаете какъв малък сладък тумби има, ама и тя е една мъничка  Heart Eyes
Лили, стиснати палци и за теб, и за зълвата! Дано повече не ти се случва! Сега си добре, нали?
Сватята пак е повела да мъчи кучето в тая жега по улиците. Отсега да се разберем - децата ще живеят около мен  Naughty
Франи, как си ти?

# 643
Ако отидем във фейса тук ще запустее - гаранция, може да си направим албумче в снимка.бг например (като юлската ни група) с общ профил и парола, които ще си предаваме на ЛС (там може да си разменяме и Фейсбук профили). Ако позарежем тук групата и новите мамчета след трансфер няма да искат да идват в "Забременели след Инвитро ". Само казвам, де. Hug Иначе моят профил е отворен и не съм от притеснителните - Danny Berova (едно дългокосо, рошаво, ухилено, със слънчеви очила) . А Рени я знам като се хвалеше с стеахотно украсените сладки още, мном - мном.   bouquet

# 644
Рени ми е в приятели и там си я гледкам. Ако знаете какъв малък сладък тумби има, ама и тя е една мъничка  Heart Eyes
Лили, стиснати палци и за теб, и за зълвата! Дано повече не ти се случва! Сега си добре, нали?
Сватята пак е повела да мъчи кучето в тая жега по улиците. Отсега да се разберем - децата ще живеят около мен  Naughty
Франи, как си ти?
Кейче, добре съм засега, чак няма за какво да измрънкам Laughing Гаденето намаля /само вечер малко ми прилошава, но се търпи, де/, кръвното се нормализира, т.е. все е ниско, тсх-то е в норма. Въобще живот си живея Laughing Чета ви редовно и ви се радвам как с всеки изминал ден вървите по-близо до часа на Голямата среща:)
Дани, мисля, че си права за това, че тук ще се оголи, ако всички се преместим във Фейса. Но пък идеята ти за албумче в снимка.бг е супер! Иначе моят Фейсбук е Franny Glass  и бих добавила всяка една от вас, която иска да ми е приятел там:)

Общи условия

Активация на акаунт