Забременели след Ин витро - тема 9

• 31 232
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
Ето, Кетче, успокоих се, че не само моят мъж променя в плановете си в движение като прави нещата супер сложни! Явно всички са така. Той се успокоява , че има време, но времето лееетииииии. Сега вече му пари под дупето и бърза, бърза....
Дано успееш да спасиш елата...стискам палци! Heart Eyes

# 616
  • При вещиците
Коте, в къщи съм вече. От вчера нито световъртеж нито повръщане. Дано никога повече не се случи  Praynig Аз много държа на болка и съм пробвала какви ли не ексремни неща, но такъв кошмар никога не е бил.
Ама нали ще ни кажеш като се роди бебка? Не ни оставяй да чакаме 5 дни  Tired

# 617
Ще кажа Лили и ще покажа Simple Smile В болницата има нет. На никого не казах, че съм бременна, но май ще съобщя на света, че съм станала майка  Blush Дано при теб нещата се задържат докрай добре  Hug

Иле, то и на ММ взе да му пари под Д-то и разбра какво е да си под стрес, особено с баща ми, дето И не слуша какво му говориш... А, че ги правят по-сложни... е това никога няма да го разбера - защо се усложняват нещата излишно... А ММ отгоре на това и се дразни понякога, че не той се е е сетил за лесния вариант, а аз... Та и его трябва да дундуркаме...

# 618
Или, за дробчетата миличка са ( пък как ме боли от тях) , схваща ми се цялото дупе от нея страна и кракът. Той моя док нищо не казва за по-ранно секцио , според него иска най-рано десети юни. Ма аз нещо имам усещания( или параноя вече) , че всичко ще се случи по-рано. И една акушерка като ми видя контракциите онзи ден, изрази мнение - може и нда издържа седмица , пък не се знае  #Crazy

Киселините са кошмарни  #2gunfire, аз ги имам от доста време , повръщането повече от 20 дена мисля и него. Лек за това доколкото може........... яде се на по-малки порции и често през деня. След 5, 6 часа вечер не ям ( ако съм много гладна кисело мляко със сухар)............ така е по-лесно през нощта Hug

# 619
  • В градината...
Аекара, аз също си мислех, че няма да дочакам секциото. Да, ама 8 дни преди термин нямах грам контракция, бебето беше много високо и едва го извадиха - блъскаха ме, щяха сякаш ребрата да ми счупят, оставиха ме без въздух. Мисле, че всичко се дължеше на големите дози магнезий, които пих до последно. Докторката отрече, но съм убедена в противното  Naughty

# 620
Перу, как е малката  Heart Eyes?
Дано си права.......... аз имам контракции и то доста силни ( надявам се са лъжливите), протеснява ме много тоя сърбеж ( имах проблем с чернодробните ензими, и май правя алергия)

# 621
Котеее, нямам търпение за добрите новини и снимки аз също, само мога да си представя какво ти е. За другото само ще кажа - мъже... Чакат да опре ножа до кокал и тогава. Юркането и планирането е задължително. Нашата дограма най-накрая я сложиха, но сега ще чакаме шпакловчик до вторник, пфу, от-ка-чааам. Wink

# 622
  • В градината...
Ида е закачена за мен като доилен агрегат, няма мърдане  Blush

# 623
Ида е закачена за мен като доилен агрегат, няма мърдане  Blush
Супер, Перу, само така!  Hug

# 624
За магнезия съм съгласна! Миналата седмица като мерихме тонове си говорих с акушерката и тя потвърди - махнезий най-късно до 36 седмица за да има време организмът да се подготви за раждането. Аз съм го спряла отдавна. Вземах преди инцидентно, само ако много ме стегне корема или ме боли, но от 3 или 4 седмици изобщо не взимам.

ММ се хвана яко да шкури. Баща ми отиде при сестра ми за уикенда. Мир и тишина е вкъщи!

# 625
Харесва ми дет давам акъл кога да се яде и по-колко за киселините , аз така се " наплющях" като за последно един пакет бисквити и кисело мляко................... и сега огън  Embarassedь

Тресат ме здраво нервите  #2gunfire

# 626
Ужас е с тия киселини Sick Газираната вода ме облекчава донякъде. Сега на разходката с кучето се изнервих максимално-лае по всичко, дърпа ме, че и компания си имахме-3-те квартални кучета,които също се държаха безобразно и умирах от ужас да не ги сгази нещо.Добре, че бях с една приятелка, че да се нервим двете.
Аекарче, на мен никой не ми предлага такива инжекции. Това само в случай, че има опастност от преждевременно раждане ли си прави?

# 627
Илиянка, спокойно. Изрично питах за кортикостероидите, правят се само при риск и никога превантивно. Аз също се притесних,че никой не ми предлага.
Трябва да питам само кога ще спирам магнезия и утрогестана. Желязото е ясно,че ще го пия и след раждането.
Вчера съобщих на ММ,че ще му взема телефона в операционната(прави уникални снимки), а той негласно ме обяви за луда.  Другите родилки влизат с камерите директно,а аз що съм щяла да ги снимам кървави,с пъпната връв  newsm78 Оплаках се. Някоя от вас ще иска ли да й направят снимки на бебетата с първата глътка въздух?

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 21:15 от ZU-555

# 628
Виж пък за снимки изобщо не съм се замисляла. Аз питах моя мъж има ли смисъл да говоря с екипа да присъства на раждането, а той ми каза-"Не, защото ме е шубе!" Joy И кой ще снима  newsm78 newsm78 Освен доктора да накарам Joy

# 629
Той и ММ припада от кръв, затова не иска да чуе за такива снимки. В клиниката, която аз посещавам снимките се правят от анестезиолога или анест.сестри. Те и без това скучаят по времена секциото( дай Боже).

Общи условия

Активация на акаунт