Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които членовете обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
Форумът се фокусира върху обсъждането на радостите и предизвикателствата, свързани с бременността след IVF или IUI процедури. Членовете споделят информация за датите на раждане на бебетата си, термините на бременността си и полезни ресурси като връзки и списъци с неща, от които се нуждаят за бебета и майки.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от проблемите, които членовете обсъждат във форума?
-
Защо някои лекари предписват антикоагуланти като Clexane или Fraxiparin след бременност?
-
Какви са рисковете от белодробна емболия по време на бременност?
Аз много държа на болка и съм пробвала какви ли не ексремни неща, но такъв кошмар никога не е бил.
В болницата има нет. На никого не казах, че съм бременна, но май ще съобщя на света, че съм станала майка
Дано при теб нещата се задържат докрай добре 

, аз ги имам от доста време , повръщането повече от 20 дена мисля и него. Лек за това доколкото може........... яде се на по-малки порции и често през деня. След 5, 6 часа вечер не ям ( ако съм много гладна кисело мляко със сухар)............ така е по-лесно през нощта
Газираната вода ме облекчава донякъде. Сега на разходката с кучето се изнервих максимално-лае по всичко, дърпа ме, че и компания си имахме-3-те квартални кучета,които също се държаха безобразно и умирах от ужас да не ги сгази нещо.Добре, че бях с една приятелка, че да се нервим двете.
Оплаках се. Някоя от вас ще иска ли да й направят снимки на бебетата с първата глътка въздух?
И кой ще снима