В"Ретро"играта ударих награда голяма- да бъда съвременна мама!Бъдещи мами над 35

• 22 323
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • при моите деца .....
Привет и от мен!
Да се запиша и аз в новата тем
Лени, тази тема е посветена на теб. Пожелавам сбъдване на най-съкровените ти мечти!
Пропуснах да се разпиша на финала на старата тема - много хубава торта, Ава!
Рейнбоу, браво за новата работа. Много късмет и удовлетворение!
Перу, много добре изглеждаш. Прекрасна бременна. Въобще не мога да ти дам кг.
IZAI, не се отчайвай….. аз също дълго отлагах решението да второ дете….. Но  ето вече съм бременна. Пожелавам ти скоро да се похвалиш!
Шери, прекрасен стих! Много свежа тема!
Амини,  Hug
Мамче, моят ник е как се обръщат към мен приятели и познати…. Нищо интересно…
Ох, на мен ми се припива бира…. Позволявам си по малко, е не ежедневно….
Венци, да е жива и здрава мама.

Хубава вечер!

# 107
Мире,тъкмо щях да ти се карам,че гледаш само от балкона.Чакаме снимки на твоето момиче.Сигурно е развълнувана.Казваш вече открихте плажния сезон.За малките всяка новост е емоция.Няма как да не му хареса морето,нали е "морско" момче.

# 108
 doh  Венци, забравих да поздравя майчето ти за рождения ден! Пожелавам да е здрава управна баба, много да ви се радва и да помага с каквото може    bouquet

Лени, дано посветената на теб тема да ти донесе много усмивки и положителни емоции  Hug

# 109
След като прочетох за ника на Магнетчето, дълбоко се замислих да сменя моя. Обявявам конкУрс и почвам и аз да мисля по по въпроса.

# 110
Венци, ЧРД на майчето ти, нека да е жива и здрава!
Тита, страхотна история!
Танзу, силна прегръдка от мен! Как се преживява загуба на другарче не зная и не искам да научавам!

Аз си смених ника в труден момент от борбата ми за бебче. След неуспеха си казах "всичко ще бъде о кей, момиче" и така станах Кей Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 20:16 от Keй

# 111
След като прочетох за ника на Магнетчето, дълбоко се замислих да сменя моя. Обявявам конкУрс и почвам и аз да мисля по по въпроса.
Даре навремето в един друг живот използвах ника Блу , защото хем ми беше любим цвят, хем ми напомняше за Коуди от стъпка по стъпка -винаги пееше тази песен като беше тъжен https://www.youtube.com/watch?v=r4TjcXJF58s

# 112
Лени, редно е мечтите ти да се материализират в най скоро време  Praynig
Венци, да е жива и здрава мама   bouquet
Танзу, много  Hug И аз имам бели петна / добре, че мозъка е така устроен, защото си мисля, че така по лесно продължаваме на пред
Тита, доста поучителна история
Ника  newsm78 май само аз съм си с имената Crossing Arms Може би защото уж влязох чрез фейса на бързо и.......забравих да изляза от тук  Joy

# 113
Даре, започваме да мислим! Нещо срок ще ни поставиш ли, или даваме предложения, докато си харесаш един от предложените никове ще мислим?

# 114
  • Варна
Адаш-не съм пуснала палците!Чета как си обикаляш из София,звучиш ми спокойна някак и имам добро предчувствие за теб!
За ника-моя е от мома Калина /онази от песента/,някога я пеех много и така ми викаха.Името ми не е Калина! Grinning

А такааааа,, значи сме само виртуални адашки...   Crazy

Много ви благодаря за стиснатите палчета и позитивните мисли. Ще имам нужда. Спокойна съм, да. Някак си съм на вълна "каквото, такова". И да се шашкам, и да се тръшкам,  няма да постигна нищо по-различно от това, което е писано да стане...
И мен ме замислихте сега за ника...  newsm78
Той моя е от името и моминската ми фамилия, ама като се има предвид, че Кали е богиня на смъртта, а пък "тод" било значело смърт на немски...  Rolling Eyes Образувал се е доста зловещ ник май...  Laughing
И какво сега, да го сменям ли?

# 115
За Дарето нещо слънчево много ще и отива  Thinking си мисля
Лили слез от балкона и драсни два реда де  Hug
Кали,  Praynig всички ще сме с теб  Hug във вторник

# 116
Амини, оня ден баба ми ми казва да съм родяла поне 2 деца докато стана на 40 -42 /то сякаш е концерт по желание, ама тя не знае за процедурите/. И ми казва прабаба ти, хем от знатен род хора, на 36 години е родила леля ти еди си коя, 11 по ред дете ooooh!
Много интересни истории с никовете си имате Simple Smile
Утре съм на ЖК и после ще празнуваме много хубав семеен празник и няма да съм на компютъра. Дано да не изпусна някоя хубава новина и да има време да си кажа пожеланията. Ако има щъркел, свиркайте силно  Hug

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 21:25 от ivivkata123

# 117
  • София/Стара Загора
Лени, пожелавам ти безкрайно щастие, дни изпълнени с много усмивки и любов и всеки ден да постигаш по една твоя мечта

И аз реших да си сменя малко премяната, та да вдим какво ще ми се случи.

Венци, да е жива и здрава майка ти и дълги години още да й се радвате  Hug

Много интересни са всички истории за никовете. Моята е обикновена - в университета ми казваха мандарина (римува се с името ми) и аз реших да се регистрирам с него, но беше зает и го съкратих до Манди, за да звучи като лично име  Mr. Green

Перу, да кажа и аз, че си страхотна бременна и хич не ти личат тези кг, за които говориш
Боби, ти също си прекрасна, не си измисляй, че не си  Hug
Бебоците обаче са най-прекрасните

толкова запомних, че имахме каубойска среща ПАК със свекървата и вдигнах яко кръвно преди 1 час и не мога още да се съсредоточа

звезде,  Hug Hug Hug Hug ако ти е тъжно и си разстроена

аз днес бях на първия и урок по кормуване, който беше "на място", та не можах да се пробвам, но следващият път не ми мърда подкарването на колата  smile3508

Забравих да похваля Шери за новата тема - пре-въз-ход-на е както винаги Hug

И ако ще споделяте рецепти, моля, нека да е тук, за да може да ги сложим в разнотеката. Шери, ще пусна твоята, нали може?

# 118
Танзу, никви срокове не поставям Simple Smile Виж на Цвети вече й хрумна идея за нещо слънчево.
Ама име ли да бъде или и аз не знам какво  newsm78
Сега се сетих - в Индонезия си кръщават местните децата Първи, Втори, Трети Wink Това са им общо взето имената.

# 119
Много хубави премени сте си сложили, ама Манди твоята е...трепач...накапах се Hug

Общи условия

Активация на акаунт