В"Ретро"играта ударих награда голяма- да бъда съвременна мама!Бъдещи мами над 35

• 22 321
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Истински се вижда само със сърцето.
Венци, да е жива и здрава майка ти   bouquet и аз си взимам от всичкооо  Mr. Green

# 91
И аз успях да се запиша чак на 7-ма страница. Шери, благодаря за новата ни темичка!  bouquet

Ели, преди съм споменавала, че имам познати от Шри ланка. Ами да ти кажа те не ядат сладки неща изобщо. Не само моите познати, просто нацията като цяло. Може би и на вас са сервирали сладолед като нещо неутрално и неспецифично. Ядат много оризища и много лютиво. Така че към барбекюто вземи да имаш лютиви сосове. И принципно ядат с ръце, даже и ориз в шепата си го слагат. Е, те щом живеят толкова много в Англия сигурно не го правят на публични места. На моята позната мъжа и работеше в една закусвалня и всяка седмица им се полагало като подарък от шефа по една торта. Еми тя ми я носеше на мен. А веднъж по един повод исках да и подаря нещо и бях харесала една много красива бонбониера. Купих я и вместо бонбони, вътре сложих ядки. На мен, което ми идва наум като десерт, който да предложиш е нещо като плодова салата- нарязани манго (обичат го много), банан, боровинки и т.н. и отгоре по една топка ванилов сладолед и готово.

Моят ник идва от там, че когато дъщеря ми беше малка и я учех да си казва името Кристина, тя казваше Тита. А пък А-то отпред и първата буква на името ми.
Перу, какви 80 кг? Ти изглеждаш най-много да си качила до 65. Между другото колко качи за цялата бременност? Аз винаги качвах точно 15 кг, но сега последния път изглеждах дебела.

Венци, да е жива, здрава и щастлива майка ти!
Звезда, много е пораснал Боги!

# 92
Тита, хапват сладко Simple Smile, колегата му си беше похапнал добре и от еклерите за РД на ММ. С дъщеря им работихме заедно и тя си хапваше шоколад и разни други десерти, та не са ссъвсем да не хапват сладко Simple Smile. За лютото определено да Simple Smile, ама то иние обичаме доста.

# 93
Лени и аз пропуснах, че това е твоята тема, извини ме! Пожелавам ти да обичана, щастлива и сбъдване на най-голямата мечта! Може и още в твоята тема  Hug
Рейнбоу, поздравления за познатата, все така лесно и бързо да става на всички Praynig
Денис препоръчва 7 Кето ДХЕА Peace
Венци, да ти е жива и здрава мама дълги години Hug

# 94
Ели, това доста улеснява нещата. Може би защото са от доста години в Англия и са се поотчупили. Все пак са приели културата на новия свят. Simple Smile

Скрит текст:
Имахме един съученик в линка от Шри ланка. Наложило му се  да постъпи в болница и да стои с месеци там (за съжаление), но разказваше, че там се е научил да яде с вилица. Беше доста добре образовано момче, но заветната му мечта да избяга от страната си, заради гражданската война, която имат с години, убиват баща му, завземат земята им и куп други неприятности го карат да избяга от там през Европа. След това се добира до Мексико, естетвено нелегално преминава границата с Щатите, плува сред река от кръвожадни крокодили, стрелят по него на границата и оцелява, движи се на автостоп през много щати, докато стига до границата с Канада. Дни наред се движи сред пустош от гори, ял е кора на дървета. От там му остава преминаването на една не толкова голяма река, за да се обяви са рефюджи в Канада, но..февруари месец  и ...замръзва в реката. Намират го гранична  полиция  как се носи по повърхността на водата и го спасяват, но му ампутират и двата крака и няколко пръста на ръката. Сега е инвалид с протези, но казва аз съм един щастливец, който сбъдна мечтата си да избяга от ада , на който е бил. Компютърен специалист, завършил в Индия. Не беше казал на майка си, че няма крака, за да не я тревожи. Казваше и, че  много добре се чувства в Канада и е доволен от живота си.Голям дух имаше това момче. Аз дори не предполагах, че е с протези на краката. Когато пред класа разказа историята си , учителката се разплака, ние също. Дълго време мълчахме и не казахме нищо, само го гледахме и се удивихме на борбения му дух.
Не знам защо ви разказах всичко това, може би защото всяка от нас е също толкова борбена и иска да постигне на всяка цена целта си. И успяваме...и успяваме една по една...

# 95
Тита направо ме остави без думи и сълзи в очите - такъв силен дух се среща много рядко, дано е много щастлив  Praynig

# 96
Тите, направо невероятна история! Много малко хора биха се справили с такива изпитания, а още по-малко биха се чувствали щастливи и живели пълноценно след преживяното! Покланям се пред духа и силата на това момче!

Моя ник, честно казано, нямам ясен спомен какво означава. Предишния ми мъж се увличаше много в четене за чужди религии, култури, богове, цивилизации. Имахме традиция вечер, като се прибера от работа: той сяда на земята, аз полягам с глава на краката му у той ми разказва легенди, притчи, митове - зимата пред печката, като е топло на терасата. Та в един от разказите му се появяваше някакво женско същество /богиня, принцеса, божество - не помня точно  Rolling Eyes/. Името се е забило в главата ми, историята не. И ми хареса, звучно, различно, мистично ...
Спомени ... странно как някои неща остават, други не. На моменти ми се струва, че имам бели петна  Shocked Сякаш дни, седмици, месеци или определени случки са изтрити. Все едно никога не съм ги преживяла  Thinking

# 97
Тита, страхотна история, наистина.

Танзу, хареса ми историята на твоя ник. Хубаво е да помниш само приятните неща  Simple Smile

Първата половина на моя ник е по-весела - в работата много често кандидатстваме по обществено поръчки. Това налага непрекъснато да се следи регистъра и преглеждаш всякакви безумия. Та, преди 4-5 години бях попаднала на поръчка с предмет нещо като "Доставка на орални ваксини против бяс за лисици за въздушно разпръскване". Много се смяхме тогава с колегите на оралните лисичи ваксини, дето на всичкото отгоре се пускат от самолет, и аз си избрах Foxy за ник.
Ама нали е често срещано, луната дойде от обяснението в любов, което получих преди време - https://www.youtube.com/watch?v=qVCgf6_M7i4
та, така

На лекар ще ходя или утре или  сряда, но още не зная кога ще смогна да стигна до болницата. Да се надяваме, че всичко ще е наред. ще пиша, като свърша

# 98
Ама и аз съм голям заплес Embarassed Лени, тази тема някак си те задължава да си консумираш наградата, така че скоро очакваме съвременна новина Party Hug
Рейнбоу, честита нова работа - да ти носи удовлетворение и радост, а още по-хубаво, че няма да те натоварва психически и да ти пречи на процедурите Hug Даже мъничко ти завиждам, че отдавна ми е писнало от моята, на доизживяване е след повече от 6г., но не мога да намеря подходяща алтернатива Confused
Пак пропуснах нещо, дето мислех да напиша ама то от възрастта newsm27
Ника ми е тривиален - комбинация от имената на две любими същества, на душата и сърцето ми... душата ми вече я няма, но с името й не мога да се разделя Sad

# 99
Тита, наистина силен дух има тоя човек...
Танзу, и аз понякога се замислям, и аз имам бели петна такива, и на какво се дължат, сякаш моменти в които гледам живота си отстрани в миналото.
Моят ник дойде, когато в главата ми се роди идеята за още едно дете. След толкова перипетии и чудесии. Исках да имам нещо, което да освети и сгрее душата ми, като светъл лъч тъмното небе. И като минах и през миседа, се замислих дали да продължа, но вътрешно нещо ме буташе и ми даваше лъч светлинка, че моята звездичка си ме чака.
Лени, аз пък ти пожелавам тази темичка да донесе специален късмет и за твоето чудо  Hug И си поръсена вече  с неопределен прашец Simple Smile

# 100
  • София
А моят ник дойде след nuclearbaby, след поредицата ми от аборти една жена тук ми каза-смени ника с нещо положително,нещо което привлича добро..и го смених,а аватара  ми беше слънце.

# 101
Тите,невероятен дух има това момче.Направо ме разплака.

За желаещите рецептата за шоколадовия мус.
Скрит текст:
Продукти:
5 яйца
1ч.ч. кристална захар(аз слагам от по-големите чаши)
1 пак.кр.масло-125гр.
200гр шоколад или шок.ковертюр
Приготвяне:
Белтъците и жълтъците се разделят в 2 отделни съда.Белтъците се разбиват със захарта на гъст сняг(като за целувки).Жълтъците се разбиват с мекото масло.Шоколада се разтапя на водна баня(ако млечен шоколад му слагам малко олио,че става много гъст).Разстопения и леко охладен шоколад се изсипва при жълтъците на струйка като се бърка непрекъснато.Разбитите белтъци се прибавят лъжица по лъжица към другата смес и се разбърква внимателно.
Може да се напълни в подходящи чашки , да се охлади и да се поднесе само като крем.
Много вкусно става и се сложи върху нарязани плодове.
Ефектно става и да се намажат палачинки с този мус.После се слага 1/4 банан разрязан на дълго и палачинката се завива.Слага се в подходяща чиния и отстрани се украсява с плодове и сметана.
Дано ви хареса и да ви е сладко.

Венци да е жива и здрава майка ти.Да се радвате една на друга дълги години.Много ефектна почерпка.

За моя ник няма много за обясняване.На ММ му викат Шерифа и така,аз съм Шерифка.

# 102
Тита, невероятен човек и невероятен дух! Дано да се чувства винаги щастлив и свободен!
Фокси, стискам палци за прегледа.  Hug

# 103
Включване на 7 страница и от мен.
Лени, честита награда, очакваме скоро резултат Simple Smile.
Венци, ЧРД на майка ти , с пожелание за по-чести срещи между вас, и да ти е здрава Simple Smile.
Тита, този човек е герой, просълзих се и аз.
Танзу, хубава история, и аз като теб съм с бели петна, и хоп изведнъж нещо изплува...
Тарторинке, никакво мърдане от тук.
Моят ник беше дълъг.Махах по една сричка не всеки изминал триместър от бременността, толкова много спънки и пречки, че си внуших някакви ритуали, с които съзнанието ми възприемаше, че да, истина е, минавам напред.
 Рядко се включвам,но не ви изтървам.Много задачки покрай моята мома, бала наближава.Вчера я карахме на интервю за сезонна работа в Созопол, един час беше  Shocked, аз не съм минавала такова за директорски постове Simple Smile.
Момко топна ногите в моренцето, няма такъв кеф...

# 104
  • Пловдив
Привет група!
Записвам се и аз на 7/8 стр. ooooh!
Предишната тема я прескочих,че от таблета на детето не можах да се справя с "преобличането",но чета редовно.
на Уанчето-най-искрени пожелания за щастлив семеен живот,пълен с взаимно доверие,любов,сигурност и много детски смях!  bouquet
Лени-на теб пожелавам много скоро да си разшириш ника с още поне 2-3 срички! Hug
Перу-вълнуваме се заедно с теб и чакаме малката принцеса!А ти сигурна ли си че си 80 кг.?!Аз отидох да раждам 74 кг.и изглеждах много по-едра от теб.Ти си супер бременна мама!
Адаш-не съм пуснала палците!Чета как си обикаляш из София,звучиш ми спокойна някак и имам добро предчувствие за теб!
За ника-моя е от мома Калина /онази от песента/,някога я пеех много и така ми викаха.Името ми не е Калина! Grinning
Ели- fingerscrossed ха дано!

Общи условия

Активация на акаунт