Нашата сватба през 2015 - тема 8

• 33 422
  • 729
  •   2
Отговори
# 135
Здравейте момичета, Много благодаря на всички ви! Hug Определено ми помагате много!
Надявам се от тук на татък само хубави неща да се случват на всички!

Мис беше ме попитала за роклите на шаферките - поръчахме ги от amazon. Събрахме се петте с майка ми и разглеждахме доста и накрая всички се влюбихме в една тип 50-те, тъмно синя с панделка на талията. Би трябвало до 2 седмици да пристигнат и се надявам поне с тях всичко да е наред. Иначе с момичетата много лесно се разбрахме - аз казах какво искам, те допълниха с какво да се съобразя и готово.

За меню си говорите виждам. Ние в понеделник ще отидем до ресторанта на дегустация и ще решим финално, но имаме 4 степенно меню и торта. Доста е, но това е минимума в ресторанта. Като ги опитаме ще пиша да кажа как е.

И обсъждате домашни любимци... Аз никога не съм харесвала котки защото като дете една сиамка почти ме е вкарала болница - направила ми е лицето не лентички. С родителите ми винаги сме гледали кучета и аз ги обожавам. Обичам всякакви животни, но винаги съм казвала че котка няма да гледам. Обаче как се завъртя живота - около 2-3 месеца след като се събрахме с приятеля ми свеки си направи развъдник за персийки. И нормално като за всеки развъдник животните излязли от развъдната програма се дават да ги гледа някой и да се грижи за тях както в развъдника няма начин. Ние така наследихме първия мъжкар след като не можа свеки да се раздели с него и аз вече повече от година живея с котка. Готиното е, че тези животни са толкова далеч от котката колкото маймуна. Аз съм си дресирала котака да ми носи някакви неща, върви ми в крачка като куче и ме гледа в очите. Даже докато пиша се е опънал на спалнята до мен и си е застопорил лапите на мен да не падне докато спи случайно Laughing И аз исках снимки с него обаче той ще си е вкъщи - никак не обича да ходи на някакви места Wink Ще го мислим допълнително.

# 136
Момичета малко е тъп въпроса, но как да сложа и аз снимка,  нещо не успявам да кача Котаран, за да го видите newsm78

# 137
Аууу, прекрасни са ви писаните, обожавам  Heart Eyes

Ето я моята, малко е шантавка:
Скрит текст:

Скрит текст:

И на мама дебелака:

Скрит текст:

Лъки, слагаш снимката в някой сайт или във фейсбук. Цъкаш с десен бутон на нея и даваш копирай адреса на изображението. Пействаш тук линка и трябва да се вижда.

# 138
# 139
Прекрасни са ви писаните!  ooooh!

Да ви представя и аз моят пухел- Али на 9г. ( Не й личат, много е запазена хахахахах). Обожавам я и тя ми го показва само и единствено на мен- дарява ме с цялото си внимание, грижа и преданост  Heart Eyes

http://prikachi.com/images/484/8127484W.jpg

Не бих могла да й причиня целия стрес пътуването за сватбата и смяна на мястото й, страхлива е и не обича чужди хора. Бих се  снимала с нея след сватбата, ако реша да облека роклята за допълнителни снимки (което ме съмнява). Отслабва при стрес и несигурност, а аз искам да е добре. Смятам, че ме обича най-много по нощница в леглото също така докато мърка до мен...едва ли ще й направи впечатление сватбената ми рокля  Joy

# 140
Зая, Лъки, много са ви красиви писаните!
Моята е много страхлива, обича само нас. Като чуе, че влиза някой у дома и се скрива в гардероба. Притеснено ми е как ще изживее целия стрес покрай двете сватби. Иначе е много мила и глезена. Отначало ревнуваше от ММ (моя си е) и не го харесваше хич. Сега са първи дружки.

# 141
Вети мерси за информацията.А твоите шаферки големи ли са?Моите ще са малки.Аз от сайт не смея да поръчам.И ще шием.За котките-ние сме намислили по-нататък са подарим на свеки персийка и ако ми съдействаш ще съм ти благодарна,за едно котенце.Ако не е много нахално де  Grinning
Но още не сме го решили окончателно.
Сиа Дара така си гледа.И наистина е супер лоша,не търпи чужди хора, не се гали, не обича да я притесняваш-идва при теб само и единствено ако тя пожелае.Обича баща ми.Просто него си е харесала и при него си ходи.Личи си,че има предпочитания.Напада хората, агрсивна е,обича спокойствието и е господарка на къщата.Но аз си я обичам.На 4 години е вече.
Алечка, твоята е много пухкава.
  Бубулеса Бубълска Черната Пума е супер красавец  Heart Eyes

# 142
Май всички имате писани. Е, ние имаме нещо като кучо  Mr. Green

One, като минаваш някой път към Брюксел, ще се радвам да пием по кафе, ако имаш време.

# 143
 Споделих и аз по животинската тема, ама изтрих, че не е за хвалене.
А по темата с чаши: Нещо не можем да си харесаме чаши. На картинки много, на живо йок. Какво мислите за тези - кристални са, но дали са подходящи понеже са с ниско столче. Имат малко семейна история. Гледам масово са едни високи, но забелязвам доста хора предпочитат да са различни.

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 10:29 от *Шоколадче*

# 144
Олее страхотни са ви писанките и аз си имам едно съкровище , което сега живее при родителите ми . Казва се Буби и е бяла персийка със сини очи , изключително ленива и добродушна . Малко се притеснявам за сватбата да не я стресираме много , защото аз ще съм там . Ако знаех как да ви кача снимка , щях да  я покажа  Embarassed

# 145
  • София
Да се запиша и аз в новата тема Simple Smile

Надявам се да имам време да изчета всичко, но предвид че ни остават 2 седмици, не знам дали ще остане време.
Вече всичко имаме Simple Smile
Последно и най-трудно беше тортата, много чудене и дегустации имаше, но се справихме.

И цветята са избрани и уредени, надявам се да няма изненади.

# 146
Шоколадче, на мен чашите ми харесват. Нестандартни са, а и щом имат история още по добре. Важното е на вас да ви харесват!

Аз вече съм много на педал. Почти не съм спала и кукнах в 7 часа. Не искам да знам преди моята сватба какво ще е. Имам да изчистя и да пооправя. Ще докарат разни багажи за утре. И май всичко е готово. Само не знам с какъв грим ще съм. Ще бъда облечена с прасковена (в цвета на сватбата) тюлена пола и черен потник. Ще тренирам днес за грим  newsm78

# 147
  • На остров
Чашите ми харесват мнението ми е като на Алечка.
Прекрасни писанковци и куче Simple Smile.
I задължително ще ти пиша следващият път да пием кафе, ти в кой квартал си?
Аз препоръчвам ако някой иска да си вземе коте породисто да е бенгалска. Аз бях много скептична, но съм много доволна умна, мила,добра. Излиза на разходка с повод, носи разни неща и има копринена козина.
Хубав ден момичета това ми е последното вкл преди сватбата Simple Smile.

# 148
  • гр. София
Момичета, привет! Котките и кученцето са много сладки. И това с фото сесията с котенцата и в градината на свекито, Miss_Bingley ,много ми хареса- те  са си част от семейството , а свекито ще е поласкана Simple Smile
One11 , с нетърпение ще чакам да разкажеш за своята сватбена приказка ! Нека денят е изпълнен с приятни, вълнуващи и запомнящи се емоции! Забавлявайте се и се наслаждавайте и нека любовта, щастието, късмета и разбирателството са неизменна част от вашия семеен живот!  newsm51
Днес малката я пращаме с баба и на вилата и ние с мм заминаваме за Пловдив за 3 дни. Хем ще се видим с кумците ни и се надявам да свършим важни задачки като
- да харесаме халки в Сара трейд
- утре да намеря рокля в Асеновград
- да се срещна с една флористка от Сладкарница Галя
  Praynig Е, стискайте палци!

# 149
One, Алечка така се рязвълнувах с вас, все едно на мен се случва! Прекрасно начало на деня!

Шоколадче и на мен чашите ми хяресват.

Марая, късмет! Дано намериш своята рокля!

Общи условия

Активация на акаунт