Нашата сватба през 2015 - тема 8

• 33 400
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Алечка ще си правити ли снимки с котката? Аз мн искам да си направим с нашата, толкова я обичаме и двамата, но за целта трябва да я занеса у наще, а и те имат котка и после някой трябва да я върне у нас. Не мога да я измисля схемата нещо.

# 121
понеже споменахте котките-при нас схемата е страшна,защото са четири  Mr. Green
нашия е малък и не смеем да го вземем да пътува с нас, защото свекърите са във вилната зона и там има  двор,т.е. нашият може да хване гората  Grinning и много ме е страх,ако избяга,той е малък,палав и много бърз
в къщи моите родители имат една пресийка-тя е моя де, но си остана там да си живее
и отделно свекърите имат две големи котки-огромни, охранени пхукавелки и както виждате е сложно
никой няма да може да ги гледа,защото всички са с нас-единствения вариант е да ги оставим на комшиите да ги наглеждат и да им носят ядене
но...аз много искам снимка бяла булка-черен котарак  Party Wink и искам да ги включим някаси в общия пейзаж  Simple Smile

# 122
  • На остров
Аз ще снимам задължително с моята писанка, даже може да и вържа и на нея една сватебна панделка Heart Eyes . При нас ще има котка, куче и бебе сред гостите Simple Smile .

# 123
При нас няма как снимка с нашата писна. Тя ще в в нашия апартамент, от където ще вземат ММ и подозирам, че ще се скрие в гардероба когато дойде първият непознат. Много е страхлива. С на мама шишкото ще се снимам обезателно. Ще ви ги покажа довечера.

# 124
Аз обмислям идеята да ни направят следсватбена фотосесия с котките и в градината на ММ,защото е красиво и свеки сади страшно много цветя сега и много искаме да имаме снимки оттам/ една моя братовчедка учи фотография и ще се съгласи да ни снима/
На самия ден и аз няма как да се снимам със шишкофците, че те са в къщата на ММ,а аз нали няма да съм там. Много искам снимка с мойта красавица персийката и с малкия черен дявол,ама после ще си се облечем и ще се снимаме. Mr. Green
One11 аз на мойта персийката исках да й шия було и коронка да и слагам, Grinning Grinning Grinning ама като ще остане вкъщи не виждам смисъл, но виж на свекито нейните ще им сложим по една бяла панделка  Simple Smile
Алечка покажи снимка, много обичам котки.

# 125
  • На остров
И аз много обичам котки и въобще всички животники.
Мис Б задължително да се снимаш със всички възможни котарани Heart Eyes .

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 08:11 от One11

# 126
Олелле, тя е като леопардче, много е готина  Simple Smile как се казва?
Аз пък не харесвам животинки.Само котки, други животни не особено.
Примерно кучетата не са ми слабост и не бих си взела.

# 127
  • На остров
Казва се Роуз  Heart Eyes, така я взехме с това име и така си остана Simple Smile.
Аз много искам и куче, но ако човек не си е вкъщи няма как да се случи. Тук кучетата не могат да се оставят сами за дълго.

# 128
  • София
One11 за държавата питах да  Simple Smile Супер за пътуванията много обичаме да пътуваме и ние,дано всичко ви се случи,както си го представяте  Hug Ами при нас ще е организирана екскурзия и основното време ще сме в Париж,там ще можем да си ходим и разгледжаме,каквото поискаме,докато в Брюксел,Женева и Любляна ще сме за по 1 ден с група и няма да можем да видим кой знае какво,аз отдавна искам да отида в Брюксел и най-много искам да видя Мини-Европа дано остане време,ако не ще отидем някой път специално до там.За сега само из Европа сме пътували заедно,но се надявам по нататък да имаме възможността да по обиколим и другите континенти  Laughing Иначе една седмица ще е :p Обикновено сами си организираме пътуванията,но щеше да ми дойде много огранизиране на сватба и пътешествие едновременно  Laughing Иначе моят фаворит от всички европейски градове,в които съм била е Барселона,направо съм вклюбена в този град  Blush

# 129
  • София
Уанче, тамън правех организации за ходене в Шотландия след сватбата  Mr. Green И нашата идея е да наемем кола и да кръстосваме напред-назад, но се чудех от къде да тръгнем и какъв план да си направим. Все още сме на етап „мислене“, де, така че...  Laughing

Момичета, и ние имаме черна писана, голяма глезла е и много я обичаме - силно се надявам да не се скрие в суматохата, тя принципно е доста общителна, та съм сигурна, че дори и без да го планираме, ще влезе в кадър  Grinning Иначе и аз искам мини фотосесия „бяла булка с черна котка“, хехе.

До преди два месеца си имахме и куче, което смятахме да бъде главно действащо лице, но за съжаление си отиде внезапно и много преждевременно.

О, имаме и двойка папагали, но не сме сигурни, дали са хетеро- или хомо-, защото за едното сме сигурни, че е момиченце, а другото не знаем какъв пол е, но си се разбират чудесно  Mr. Green

# 130
  • На остров
 Бубулеса след сватбата ще ти пиша с разни идеии за Шотландия с кола Simple Smile .  Дай да ги видим твоите папагали Simple Smile.

seangelova за мини европа и Атомиума си е нужно 1 ден, така че едва ли може да ги видите, но пък ще видите Гранд Плац и пикаещото момченце със сигурност Simple Smile . Ние като пътуваме основното ни изискване да не се лети много Crazy .

Мис Б и другите момичета с писанковци дайте снимков материал.
Иначе на моята породата и е петниста като леопардче Simple Smile.

# 131
  • София
Атомиумът съм го отписала  Laughing Ама и 1 час да имам свободен сме в Мини Европа,пък,колкото успеем да видим  Laughing Иначе да-другите работи ще ги видим предполагам  Simple Smile

# 132
Мъфин.
малкия,който взехме през Февруари
Скрит текст:

Дара малка:

Скрит текст:

и Дара -голяма

Скрит текст:

Дара е лоша и много капризна.А Мъфина е щур и весел.[/color]

# 133
  • София
Уанче, ще съм ти страшно благодарна за всякакви идеи и насоки  Hug

Ето я котана, която осиновихме с името Пума, но с течение на времето стана на.... Пора /като животинчето/, заради някои нейни физиологични особености  Mr. Green

Скрит текст:

Папагалчовците ще покажа като се прибера Grinning

# 134
  • София
Мис тя и лошо си гледа  Laughing Иначе са сладки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт