Нашата сватба през 2015 - тема 8

• 33 393
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Alady и аз все си повтарям, че организацията на сватбата, трябва да ми носи радост и усоволствие, а не да ме изнервя и напряга, но не винаги става така както искаме. Опитвам се да съм над нещата и да не се ядосвам на неща които не зависят от мен, особено що се отнася до налудничавото поведение и претенции на хора от които най-малко съм очаквала. Все пак нали идеята е в този ден и организацията му ти да си най-важен, а приятелите и роднините да те улесняват и помагат, но с всеки изминат ден се убеждавам, че няма да се получи точно така. Здраве да е Simple Smile  Абстрахираме се от всичко, усмихваме се и както казва Кобрата "Продължаваме напред" Grinning

# 106
Здравейте,
днес за първи път влязох в този форум тъй като знам, че от приятелки по съдба:) винаги може да се получи добър съвет. Ние с моят съпруг се оженихме 2000г тази година стават 15 години от барака ни и аз съм решила да изненадам моето момче с втора сватба за подновяване на брачните клетви. Тържеството ще е юли месец, вече имам рокля, дори две дълга и по - къса. Определен е броя на гостите, моля Ви за съвет относно фотограф, DJ и малък ресторант с градина района на Варна, тъй като ще бъдем около 30 човека и искам партито да е само за нас. Благодаря Ви.

# 107
Хей, как сте принцески?
Аз съм малко болна сега... мисля че е заради стреса с роклята. По този въпрос, свекито светкавично пусна връзки и от една много престижна Агенция(няма да споменавам имена) ще ми поправят роклята... ест докато не я видят не казват на 100% но аз намерих и резервни варянти така че съм по спокойна сега. Даже на 29 като кацна директо отивам там хиххихихи....
Как сте вие? Нещо ново покрай вас?

# 108
Аз нямам време за нищо. На работа тия дни е много напрегнато.  Последните нощи се будя ей така по 2-3 пъти.направо.....

# 109
И аз си чакам моята рокля да стане готова след корекциите , но и не издържам вече. Разбрахме се с жената да не бърза ,тъй като това и е втора работа ,а и само тя се съгласи да изпълни всичките ми прищевки . Обаче вече искам да си я облека , че не се издържа .
Иначе покрай сватбата няма с какво да де похваля имам още няколко покани да раздам и трябва меню да избираме. Знам ,че е коментирано по - назад , но вие на какво сте се спряли. За основното при нас няма спор пилешко ще е , няма кка в жегите август да е друго , а и вегетарианци нямаме. За салата се чудих дари да не е стандартната овчарска . Обаче за предястие съм в чуденка . Трябва да запълним куверта ,а в никакъв случай няма да е с алкохол. Миналата година в същият ресторант на една сватба за пердястие имаше нещо като палачинка с пилешко и зеленчуци и беше доста вкусна , та се чудя дали и аз да не сложа нещо такова

# 110
  • На остров
 silvushka ако основното ти ястие е с пилешко според мен е по добре да избереш друг вид предястие или да бъде само овчаркса салата, пилешкото за основно и плата да кажем със сирена или месни.

При мен тече усилена подготовка, чистя Laughing , утре взимаме роклята, кетеринга и букета и сме готови.
Изчислих вчера грубо, че разходите до тук са според очакваното и съм доволна Simple Smile.
Остава да ми дойдат 2 чифт обувки да имам избор, но според информацията за транспорта на пакета тази вечер трябва да са тук.

# 111
One плата ще има със студени мезета ,топлите не са им специалността . С такива впечатления съм останала . Другата седмица ще ходим да уточняваме и ще видим какви пари остава да допълнм от куверта като сложим салата , основно и платата , та ще го мислим . В краен случай може и с безлкохолни напитки

# 112
  • На остров
Много добре ми звучи салата основно и плата Peace

# 113
Да, не се престаравайте с количествата, защото остава и да не се разхищава храна. Нашето е ордьовърна салата, пържола с пилешко шишче в бекон и голяма гарнитура смесена. Отделно ще има плата със сухи мезета и ядки, питка.

# 114
Привет и от мен   Wink

Взех вчера роклята  Hug Вече съм напълно готова! Дойде да ме види цялото семейство, без моето момче разбира се Laughing За мен беше най-важно какво ще каже баща ми! До сега не ме беше виждал....дори всички чакаха отвън докато се накипря. Когато влезе само ме погледна още от вратата и се усмихна "под мустак" както му е запазена марка и вдигна удобрително палец! За малко да се свлека на пода, и отвън после го питах защо дума не обели. А той ми вика: нали знаеш, че ако не ми беше харесало нещо веднага щях да си кажа...и ме гушна! Друго не ми трябва!!!

За менюто: Салатата и за вегетарианци и за останалите ще е гръцка със сирене фета, после панирани сиренца и кашкавалчета в някаква пикантна хрупкава паста и сладко от боровинки, ролца от тиквички с маскарпоне и сьомга за вегетарианците, основно : пилешко направено по два различни начина едното беше пълнено другото не помня и свински крехки каренца 2:1 ще е пилешко към свинско, гриловани зеленчуци и сотирани картофки, а за другите ще е риба- не сме уточнили още каква. Всичко ще се прави от главния готвач, който е някакъв талантлив сърбин. Едни познати ходиха там с повод и са останали очаровани от вкуса на храната Wink Разбира се...завършваме с великолепната торта. Засега пропускаме мезетата, тъй като ни предупредиха е количеството на храната е голямо и на предишни сватби е оставало много от храната. Ще дегустираме другия месец и ще променяме ако нещо не ни хареса.

Иначе съм се развихрила и съм почти готова с номерацията на масите и украсата на жартиера.

99991, ако все още нямате избрано заведение те съветвам да побързаш, защото Варна е курортен град, шума до късно също се ограничава. Не мога да се сетя в момента за подходящо заведение, може да се наложи да запазите част от някое евентуално.

Усмихнат и успешен ден на всички!  Heart Eyes

# 115
Леле З_А_Я страшна си! Simple Smile Аз съм мисля че преди теб даже а още нищо не ми е готово, направо ми скри шапката Simple Smile

# 116
  • На остров
Зая супер си   bouquet !

Аз този път съм много по щастлива, осъзната,  организирана, всичко ми е точно както искам, никой за нищо не ми се меси или нервира. Въобще мога да видя само плюсове в късната женитба, няма да ви съветвам да не се жените млади щом в тази тема, но сподлеям моите впечатленя на база личен опит, сравнявайки преди и сега  Simple Smile .

Алечка и вашето меню е идеално  bouquet !

# 117
  • София
Нашето предястие беше панирани сиренца с топено сирене и сладко от боровинки,най-много то се хареса между  другото  Laughing

Оne И аз не виждам нищо в лошо в по-късната сватба,2 брак и т.н,важно е човек да е щастлив  Hug Ти къде щеше да се жениш между другото?И ще пътувате ли някъде след сватбата  Simple Smile

# 118
Уанче  Hug
Според мен не е важно на колко години се жени човек, но е от изключително значение да е опознал себе си и собствените си желания и нужди. Като го има това, можеш да имаш изисквания и очаквания към партньора си, към работа и всичко останало. Като имаш ясна представа за себе си имаш и по-ясна представа за света. Поне така си мисля, де. Ама да не философствам излишно.

Треска ме тресе, на финала сме. У дома имам малко за дооправяне и сме готови. Само не знам къде да си скрия горката котчица от цялата дандания  Grinning

# 119
  • На остров
Нашата писанка ще е в спалнята, иначе украсата може да е различна докато се върнем Laughing .
Алечка така е, аз на 20 не бях нясно със себе си  Mr. Green .

seangelova като място ще се женим в църква, вечерятя ще е у нас Simple Smile, като местоположение ако ме питаш в Швеция. За пътуването да си призная и двамата много сме пътували и в последно време сме много избирателни в пътуваията си. Предстои ни една Будапеща през юни, после Венция през август или септември и София в края на ноември. Но сватбеното ни пътешствие се надяваме да е живот и здраве след 2 години, ако всичко върви по план разбира се. Тогава младежа ще е в университет, а ние се надяваме да си имаме малко жабче и да сме 3 на сватбена почивка.

Вие в Брюксел какво сте намислили да видите? Аз там често ходя, и винаги ми е приятно Simple Smile . Предполагам с влак ще пътувате до Париж  Simple Smile, иначе може с влак да отидете и до Антверпен на половин час е от Брюксел, Гент и Брюж, Брюж е на час може би, не помня точно но е много много красиво градче Heart Eyes. В Любляна бях на един коледен пазар много беше романтично, въобще хареса ми Любляна. Колко дена ще ви е цялото пътешестве?

Ако някой не е ходил много препоръчвам Шотландия, но да си наемете кола и да обикаляте, бяхме там през август миналата година много ни хареса.

Общи условия

Активация на акаунт