Нашата сватба през 2015 - тема 8

• 33 391
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. София
Veti_iteV , моите съболезнования! Никога не можем да предвидим лошото, а то се случва когато най- малко го очакваме. заедно със сватбените ви приготовление е доста неловко, но това е животът с неговите предизвикателства. Подкрепяйте се, сега това е много важно,почитайте паметта на свекър ти-той със сигурност се радва и ще е със вас на най-прекрасния ден в живота ви.Нека лошото остане назад и само хубави работи да ви предстоят. А, ние сме тук  за това да споделяме  Hug
 И в този ред на мисли днес ми откриха миома..Гледам да не се шашкам и да мисля само хубави работи. Няма да се даваме я  Mr. Green Та ето, който има фейсбук може да види годежната ни фотосесия

https://www.facebook.com/ann.beleva/media_set?set=a.102052459907 … 1&pnref=story

# 91
Veti_iteV , моите съболезнования. Марая ти сама го каза живота е пълен с предизвикателства пожелавам ти и с това да се справиш и да победиш   Hug  seangelova цялата грееш от всяка снимка блика щастие . WesiWasilewa не се притеснявай ще намериш отлична шивачка стискам палци лесно да решиш този проблем . С мм се отказахме от чужбина поради факта ,че повече от 3 дни не може да отсъстваме ,та ще ходим на нашето черноморие в  Созопол вече си резервирахме и хотел ,всеки се шегува с нас ,че където и да отидем ще хубаво ,защото малката и кучето няма да са с нас и ще си отделим 3 дни един на друг .

# 92
Добро утро, булките ми!

Марая, прекрасни сте! Пожелавам ти да преминеш през това предизвикателство с лекота!

seangelova много са хубави снимките, а малките бонбони са разкошни!

Аз днес ще се занимавам с медицинските. Дано не ни разкатават много...

Хубав ден, момичета!

# 93
Veti, много съжалявам за загубата  Hug Hug Hug
Марая,желая ти късмет!  Hug

# 94
  • София
Марая, много сте сладки  Hug

# 95
Момичета, някои от вас ще си коригират роклите нали.... къде ще го правите точно. Вече не ме инт Бургас ли е Варна ли София ли.... От всякъде ми отказват Cry

# 96
  • На остров
Вети моите съболезнования. Дано всичко лошо е зад гърба ви.
Марая не е опасна миомата ако не расте на мен за спомен от неуспешната бременност ми се появи киста, надявам се да изчвзне скоро.
Seangelova много хубаво да си изкарате на пътешествието !
Аз вчера си дадох роклята за корекция ще е готова в петък, но едва ли ще ти е от полза Веси.

# 97
Мнение за теъбълката
 newsm78
Обмислям зеленото да го сменя с няколко тона по светло и притъпено, за да изпъкне оранжевото?

# 98
Момичета не знам какво се случи , но от няколко дни не ми излизат известия , че някой е писал във форума и днес вече ми стана странно . Реших да проверя , защо така има застой и  какво да гледам , няколко страници изписани  newsm78 много странно , защо не ми го е показало .

Вети много съжалявам ,   Hug  страшно много ви се е събрало , подкрепяйте се лошото ще мине колкото и да е трудно .
 Сеангелова  ние поради тази причина не използваме агенции , доста сме обикаляли и по европейски  столици и по екзотични дестинации и винаги всичко сами ме си организирали , хем двойно по-евтино ни излиза хем не се разправям с разни идиоти .
  Аз какво да ви кажа и на мен много ми се събра , това е и причината много много да не пиша ( иначе редовно ви чета ) ама съм много изнервена вече , многоооо . Едно , че правим основен ремонт на апартамента в който ще живеем след сватбата и от който трябва да излезе милото , и да настаним там техните ( те не са от града) , както се досещате крайния срок ни притиска . Аз със всичко сама се справям , само баба ми и сестра ми ми помагат . Хиляда ядове са с тоя ремонт , то майстори до кой какво не разбрал ... абе лудница .
 Отделно кумата много ме изнервя . Бях казала още отдавна , че не искам моминското да е седмицата преди сватбата , а да го направим на спокойно 1,2 седмици преди това . Да ама не ,  как ще пътува тя 500 км за моминското ,( нищо ,че две мои приятелки , една от които бременна без проблем ще пътуват също 500 км ) и сега си измисли , че щяла да е на задължителен тим билдинг точно тогава ,   #2gunfire Какво да кажа , като иска да не идва , нямам сили вече и с нея да се занимавам .
  Отделно гледам да намирам време да ходя на на стаж , че сега ми протича и е точно там където искам да почна работа и само треперя дали ще стане .
   Извинявам се , че малко дълго стана .... ама да си кажа   болката  Sad

# 99
  • София
Алади и ние принципно сами си организираме нещата в последните години,просто заради сватбата исках някой друг да организира пътуването,за да не се занимавам с това и да не го мисля,надявам се всичко да е наред и да си изкараме добре,иначе със сигурност ще ни излезе по-евтино,от колкото ако го организираме сами(всъщност не на нас-това ни е сватбеният подарък от баща ми  Blush ) Много добре те разбирам иначе така като почнат да се трупат на 1 поглед дребни неща едно след друго  напрежението нараства и се изнервя човек. Няма да ти казвам да пробваш да не се ядосваш,защото някой като ми го кажеше това и сякаш още повече се ядосвах  Laughing Но ще мине и това и накрая ще останат само хубавите спомени  Hug

# 100
Опитвам се за сега да запазя спокойствие , ама... нещо не ми се получава

# 101
Veti моите съболезнования Sad загубата е огромна и то точно в този момент.
touch_el снощи нещо стана с албумчето и махнах снимките, затова не си ги видяла.

Сега само ви чета довечера ще пиша, че много работа в офиса ....

# 102
  • София
Момичета,

от днес във Vivre има кампания с тема „Младоженци“ - http://www.vivre.bg/c-6474/%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%B6% … D0%BD%D1%86%D0%B8

Може нещо да ви хване окото - аз си понапазарувах  Mr. Green

Отивам да работя, до после!  Hug

# 103
Алъди и аз няма да ти кажа да не се ядосваш, защото знам,че реално е трудно.
В тази ситуация особено за теб е напрегнато, защото имаш много неща на главата си-ремонт,сватба, а все пак то не е само това нали?Ето, каза че и за работа се готвиш.Те нещата ескалират.
И само ти липсва кумата ти така да ти се направи на интресна?Извинявай, но за мен си е чиста проба хитринка това, че тийм билдинга е задългителен-не знам да има такова нещо  Simple Smile Wink
Понякога трябва просто да махнем с ръка и да се примирим, че някои обстойтелства не можем да ги променим.

# 104
Мис и аз така , опитвам се да бъда позитивно настроена . Не мога да си обясня как , едно толкова радостно събитие като сватбата , трябва да е съпътствано с толкова тревоги и изнервящи ситуации .

Общи условия

Активация на акаунт