Нашата сватба през 2015 - тема 8

• 33 390
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Зайче, и мен развесели с анти-списъка  hahaha

Четях името на всяка песен и в главата ми се зараждаше така познатата и леко омразна вече мелодийка на съответната песен - чуден списък, много на място!  Mr. Green

Момичета, прави сте, че не е хубаво да ограничаваме DJ-я и да се затормозяваме с разни списъци, но пък има мелодии, които с радост бих чула на сватбения си ден - общо взето, затова е и списъка. Иначе и аз не мисля да му диктувам целия репертоар, просто песните, на които искам да се порадвам, песните, които са важни /първия танц, песен за кумовете, песен за танца на булката с баща й/, и песните, или по-скоро жанра от песни /чалга във всичките й форми/, които не искам да чувам.  Mr. Green

Иначе момчето си знае работата  Grinning

# 76
  • София
Veti Изключително много съжалявам,представям си какво ви е в момента  Hug Изпращам ти много прегръдки и подкрепа. Hug

Ние или по-скоро аз имахме списък,но не много голям иначе ако имаше желание от някой,за което дж не беше сигурен дали ще ни хареса идваше да ме пита специално  Laughing

През деня се сещам за разни неща,които искам да ви споделя и като се прибера всеки път ги забравям,ще си записвам вече  Laughing

И малко оплакване и от мен :
Скрит текст:
Тъкмо като мина сватбата си викам еха малко спокойствие,няма кой да ме ядосва и днес тези от агенцията,която ни организира медения месец много ме издразниха,говори ми се на висок тон,правят ми се на интересни.Целият проблем беше,че летим с уиз ер и казахме 100 пъти,че искаме освен куфар и голям салонен багаж,платихме даже и изведнъж,а не било така,няколко пъти ми повториха,че не съм обяснявала добре  #Cussing out И ме пита 3 пъти за какво ни бил този салонен багаж,куфарът щял да ни стигне,ало,ти къде се намираш и какво ми държиш сметка,ако искам и с 5 куфара ще пътувам нали си ги плащам...Много ме изнервиха

# 77
Много благодаря ви много на всички бъдещи и вече настоящи булки.  love001
След седмица две сме планирали вече каненето и ще се похваля как е минало.

# 78
Антисписъка е убийствен  Grinning ще се възползвам със сигурност от него  Flutter
Алечка смятам да възприема и твоята стратегия относно списъка и песните.Този, който му изпратих е достатъчен и това са песните, които искам да се чуят.Другото го оставям на него.Вярно е, че няма смисъл да се затормозявам с такива дреболии, нали затова плащаме на целият този екип от хора  Simple Smile

# 79
Вети, съболезнования

Как да кача една снимчица тук  newsm78 ,  че имам нужда от мнение  Embarassed

# 80
Veti Изключително много съжалявам,представям си какво ви е в момента  Hug Изпращам ти много прегръдки и подкрепа. Hug

Ние или по-скоро аз имахме списък,но не много голям иначе ако имаше желание от някой,за което дж не беше сигурен дали ще ни хареса идваше да ме пита специално  Laughing

През деня се сещам за разни неща,които искам да ви споделя и като се прибера всеки път ги забравям,ще си записвам вече  Laughing

И малко оплакване и от мен :
Скрит текст:
Тъкмо като мина сватбата си викам еха малко спокойствие,няма кой да ме ядосва и днес тези от агенцията,която ни организира медения месец много ме издразниха,говори ми се на висок тон,правят ми се на интересни.Целият проблем беше,че летим с уиз ер и казахме 100 пъти,че искаме освен куфар и голям салонен багаж,платихме даже и изведнъж,а не било така,няколко пъти ми повториха,че не съм обяснявала добре  #Cussing out И ме пита 3 пъти за какво ни бил този салонен багаж,куфарът щял да ни стигне,ало,ти къде се намираш и какво ми държиш сметка,ако искам и с 5 куфара ще пътувам нали си ги плащам...Много ме изнервиха
Пфуууу тея пък!Те те са разбрали и сега не им се плаща тяхната грешка и се чуди какво да измисли ц ц ц!А вие къде ще ходите на екскурзия-меден месец Simple Smile ?
Veti съболезнования!Гледайте само на пред и положително!Следват най-хубавите неща в живота  ви!Бъдете силни и единни :*

# 81
Вети, много съжалявам за загубата Sad

Сега да ви кажа... от агенцията ми писаха че не можуло да ми правят корекция на роклята, защото не била от техния магазин. Не го казаха преди 3 месеца, когато го говорихме, а сега...кагато имам 1 месец и 22 дни до сватбата и не знам какво да правя. Някой знае ли шивачка в Бургас или агенция която да ми помотне с това Cry Много съм възмутена и разнревожена... Не искам да си оставям роклята в неподходящи ръце!!! Cry

# 82
Скайлес, можеш да качиш снимката в албумчето. После цъкаш с десен бутон и избираш Копирай адреса на изображението. Пействаш тук и ние ще видим линка.

Веси, можеш да попиташ в някой салон за рокли дали няма да ти направят корекциите срещу заплащане.

# 83
Veti, съжалявам за загубата ви! Не се притеснявай да споделяш, особено за толкова важни неща, ако така ще се почувстваш по-добре. Свекър винаги ще имаш! Човек не изчезва просто така. Wink Тялото е временно, но душата е вечна. Бог да прости човека.  Hug  Praynig

# 84
Веси, изобщо не се притеснявай.В Бургас ще има със сигурносх много булчински къщи и не вярвам да ти откажат корекции.А тази от вашата агенция щом ти е съдействала за роклята какво значи, не може да я направи?Твоята рокля от вашата агенция ли е?Тоест те предлагат и рокли на други модни къщи?
Сеа аз съм се убедила, че някой път не става с добро.Просто им обясни ясно, повиши тон ако трябвя.Какви са тия хора бе?!Парите ти взимат пък се правят на интересни.Ами има и други агенции в крайна сметка.
Аз този уикенд ще раздавам първите покани  Simple Smile

# 85
Мисс, Роклята е купих от Англия и вече я пратих в БГ. Нито мога да я оправя тука нито нищо. От агенцията първо ми казаха че няма проблем и после шивачката не искала да оправя рокля която не е от магазина. Какво толкова... роклята е от чужбина... никой няма да се нацупи че друг я оправя...
А за Бургас..сестра ми си ши роклята в една агенция на коята бях модно лице, но не искам да се разправям с тях....

# 86
Здравейте момичета Hug Hug Hug ,леле колко много сте изписали,аз покрай мойте курсове и работи не ми остава време за нищо Cry .Леле Wesi тези пък се излагат,как може така. seangelova как може да ви говоярт на висок тон,нали сте им клиенти,тц ,тц Veti искрени съболезнования Sad  И не се притесняваи да споделяш,ние сме за това-да си помагаме и подкрепяме в трудни моменти. Hug.Колкото до мен-аз съм готова със списъка с песни-25 ретро рок/балади ;25 нови песнички от сорта на maroon5-suger  и тем подобни и мъж ми има около 50 песни-гръцко и бг.Разбрахме се   да няма просташка чалга Simple Smile Списъка със забранени песни е добра идея.Все пак ако вечерта някой от гостите е вече на градус и ако му скимне да поръча поздрав от сорта на''Радка пиратка''и тем подобни #Cussing out .За това ще кажа на DJ  да ми ги изпраща такива гости  Laughing Аз иначе да се похваля свалих 5кг  Wink и скоро ще си поръчам новата рокля  Heart Eyes .Целувки и прегръдки на всички   bouquet   bouquet   bouquet ,ще гледам да пиша по често когато имам време Simple Smile

# 87
хайде и аз да се присъединя към новата тема Simple Smile

mariq91 какво стана. Успя ли да се видиш с Радичев. Около баловете им е лудница, така че като минат съм сигурна, че ще ти обърнат внимание. Не се притеснявай само си мисли положителни неща и всичко ще о.к.

*Шоколадче* на мен ми харесва с панделката, но много зависи на теб как ти седи. На сваровски чашите на мен ми харесват повече, другите някак не са толкова тържествени.

nati_toteva поканихме ги на гости и го изстреляхме. За жалост не се получи както искахме да е вечеря, а по-скоро следобедно кафе, но стана много сладко, защото те много се зарадваха. Те участваха дейно и в предложението и просто и двамата си знаехме още тогава, че ще са те. Щом сте си близки приятели, значи ще стане супер. Поканете ги на вечеря и давайте Simple Smile

патенце-то не са същите, аз се влюбих в тях. Златното е медно, не жълто, а другото е като горните два пръстена. Другото е, че ние и двамата с мм ги харесахме, а той е много труден.
 Да ти е жив и здрав твоя мъж Simple Smile

Lucky girl90 много е хубава роклята и ти седи прелестно!!! Не мога да преценя с колан, но така без е много добре. Аз не виждам снимка с коланче.

Veti_iteV съчувствам ти и ти пожелавам всичко да е наред оттук нататък!  Hug Всяко зло за добро. Той ще е с вас на сватбения ден и ще ви подкрепя.

seangelova не се ядосвай, важното е че отивате и ще си прекарате страхотно.

WesiWasilewa сещам се само за една жена, която е шивачка, но рокля не знам дали ще може да ти преправи. Ще разпитам познати.

Аз да се похваля, че имаме фотограф, а днес се срещнахме и с Dj. Оказа се, че слуша същата музика като мм и май ни грабна и двамата. Водещ няма да имаме. Той ще си води всичко. Утре имаме среща и с един друг, но като че ли вече взехме решение. Действаме вече към оператора и после почваме по - дребните нещица да оправяме.

# 88
Veti_iteV съжалявам ,за това което ви се е случило, още повече когато готвите сватба. Но това е живота, всичко се случва, сигурна съм че той ще се радва и ще е с вас, въпреки физическото си отсъствие. Аз когато си мисля така за моя татко, се чувствам по-добре а и знам, че той мн би се радвал аз да съм щастлива и че съм намерила моя човек.
touch_el няма никакъв проблем ,просто мн ми заприличаха. Според мен халките са мн важни и човек трябва да си ги избере с мн любов, защото роклята се носи един ден, а халките(да се надяваме ) цял живот, щом и двамата сте харесали тези -не се чудете Simple Smile
WesiWasilewa дано си намериш, добра шивачка , мн е неприятно това с роклята.

# 89
  • София
Мим ексукурзията ни ще е Брюксел-Париж-Женева-Любляна.Аз преди това 3 пъти съм пътувала с тях,ама сега не знам какво им става  Rolling Eyes Надявам се,че всичко ще бъде наред и да си изкараме чудесно  Flutter

Качих още снимки,не са с много добро качество,но се вижда все пак качих няколко от сватбата,качих една на братовчед ми и брат ми да ги видите какви са бонбончета  Blush и на 2 от подаръците,понеже наистина много ми хареса : 1 е наша картина,много хубав подарък много се зарадвах,а 2-та е карта на Европа,понеже с ММ сме запалени пътешественици  Laughing И сега трябва да изтрием с паричка държавите,в които сме били и там пише някакви интересни факти,а и да се замислим кога ще посетим тези,в които не сме били  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт