Нашата сватба през 2015 - тема 8

• 33 372
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте, момичета!

Зайче
, разпределението по маси още не съм го започвала, мислех евентуално да изчакам потвържденията, за да не правя двойна работа, уж съм си оставила 15 дни за подредбата, но знае ли човек... може би е добре поне да нахвърлям кой къде и с кого  Laughing

Списъка с песните също е на изчакване, вчера тамън казах на ММ, че трябва да го подготвим, а той каза, че е готов за 5 минути, хехе... аз съм по-сложна, явно.

I ♥ , флористката е Стелиана Левеке: https://www.facebook.com/lewekedesign?fref=ts
Надявам се, че няма да прозвучи като реклама, но момичето е много сериозно, има страхотни идеи и работата с нея е изключително лесна и приятна.

Поръчах си кошнички, но от нито един от двата сайта нямам потвърждение... чудя се дали да им звъня, че се ядосвам така.

Кумовете - нашите са двойка, отидохме им на гости с уиски и бонбони, много се зарадваха  Simple Smile Тяхната сватба беше преди 2 години, така че им е още прясно и дават страхотни идеи. Ние ги познаваме от години, много си ги обичам и се радвам, че искат само да помагат, без да се натрапват с идеи и претенции  Heart Eyes

# 61
Момичетааа на коя от вас е следващята сватба?Сега гледах роклите на Марая, maria91,на Раличка и на ЗАЯ!
Много ми харесаха Simple Smile.

# 62
Успях да прочета - много пишете и да ви призная отразявате ми се много положително. One и Алечка много ви благодаря за подкрепата  Hug
Скрит текст:
всичко свърши по нашия казус - свекър няма да имам... Дори не знам защо го пиша и ви занимавам обаче се опитвам да свикна с мисълта и затова го повтарям - все едно да се науча да го казва... Cry

Иначе в събота, точно преди да се влошат нещата поръчахме халки. Ще ни излязат около 700лв. ама не е сигурно точно колко ще е грамажа та ги сметнаха горе-долу.
Ние поканите почти всички раздадохме и се радвам защото точно сега на никого не му е до покани...
Преди седмица и нещо се видяхме с ДЖ и фотографа и много ми харесаха. Всичко ще е точно както аз искам. И двамата ще са ми само в помощ.
В петък вечерта харесахме финално роклите за шаферките и трябваше да ги поръчаме в неделя ама сега ще изчакам още малко преди да продължа с подготовката.
Преди да се случи запазих час за другата седмица за ресторанта за дегустация. Исках да я отменя, но милото каза, че щяло да му дойде добре разсейването.
И като за финал и капак на всичките нерви вчера имахме дело, от което зависеше дали ще се оженим. В крайна сметка всичко е наред поне там.

Малко излезе дълъг поста и наистина се извинявам че ви надувам главите с моите глупости, но определено имах нужда да ви изчета и да се замисля поне за малко за хубави неща...

# 63
Вети, много съжалявам за загубата! Гледай напред и дано само хубави моменти да те сполетяват!
Бубулеса, тази Левеке има уникални красоти! Гледам, гледам то нямат край снимките и, отделих си дори някои от букетите.
Зая, да спомена и че трябва да махнеш отметката за скриване на чуждите подписи или аватари беше. Тогава ще си виждаш своя и на другите.

# 64
Veti  Hug Съжалявам за загубата ви! Споделяй си каквото ти е на душа, ние за това сме тук

# 65
Вети, моите съболезновяния! Дано оттук нататък лошото е зад гърба ви.

Бубулеса, мерси! Ако не те затруднява, би ли ми казала вие колко ще платите и за какво, защото на мен сумите, които ми обявяват, ми се струват ужасно големи и просто искам да си сверя часовника. Може и на лични.

# 66
момичета, нямам време сега да изчета страниците, но бързам да ви кажа...

Марая, специално за теб Simple Smile. Магазините  в Асеновград работят до май масово работят до 15 часа в събота! А тази събота Версай заминават за Милано, така че ще са изнесли една голяма част от моделите. Ще се върнат във вторник и сряда са на линия.  Така че според мен от информацията, която имам от Александра, че ще имат нови модели другата седмица и Версай, че са на линия в пълен антураж след 27ми, не знам дали си заслужава тази събота да се ходи ...  newsm78

после ще се включа по-адекватно Simple Smile   bouquet

# 67
I ♥ ,Шоколадче благодаря за съдействието!

Veti_iteV , ужасно съжалявам! Не бих могла да си предствя през какъв кошмар сте минали- надявам се само от тук натък да ви предстоят само безоблачни дни!  Hug

Днес си взех картона за номерацията на масите и довечера ще ги направя.

Буб., аз ще подготвя малките картони, които ще се прикачат към разпределителното табло без имена и ще чакам само да ми потвърдят всички и ще ги попълня 2-3 дни преди сватбата. Колкото до списъка с песни....все едно слушам моя мъж. Аз се бъхтя една седмица в отсяване, той каза че не му е нужна подготовка и може да ми изрецитира по всяко време какво желае да слуша  Shocked

Направих лентичката и махнах отметките, но не ислиза.....ще ръчкам да видя какво става, че имам куп работа.

# 68
Veti_iteV съжелявам за загубата. Бъдете силни и дано всичко лошо е зад гъгба ви.

За списъка с песни: ММ каза ... е че той ди джея си знае какво да пуска. Нали това му била работата  Joy та така, но аз пак ще настоявам за списък  Simple Smile

# 69
  • София
Вети, много съжалявам!  Hug Знам, че звучи банално, но човекът вече е на по-добро и спокойно място и съм сигурна, че ще е винаги с вас! Дано от тук нататък всичко е само за добро!

*Шоколадче*, момичето наистина е много добро и действа със страхотен размах и въображение  Heart Eyes

Зайче, при мен най-трудно е да реша какво НЕ искам да слушам, защото имам много любими песни, но с оглед запазването на разсъдъка на DJ-я, решихме всеки от нас да даде по 10 песни  Grinning Самият DJ ни увери, че от един списък с около 20 песни лесно може да прецени какъв стил ни допада.

07Lucky, според мен си много права да държиш на списъка с песни - все пак никога не можеш да си напълно сигурен, че DJ-ят ще прецени добре каква музика да пуска, и е най-добре да се подсигуриш предварително, вместо да си скъсаш нервите в деня на сватбата  Simple Smile

Кашата е пълна  #Crazy Laughing

# 70
Veti, моите съболезнования  Praynig Бъдете силни, със сигурност свекърът е искал да имате невероятна сватба, той ще гледа от горе - сигурна съм  Hug

# 71
Буб., за теб специално  моят анти-списък засега се оформя така Laughing :

Нежелани:
2. Mr. President - Coco Jambo
3. Los Del Rio - Macarena
4. Celine Dion - My  Heart  Will Go On
5. Modern Talking - No Face No Name No Number
6. Boney M - Rivers Of Babylon
7. Abba - Mamma Mia
8. Eruption - One Way Ticket
9. Whitney Houston - I Will Always Love You
10. Tom Jones - Sex Bomb

И всякакви мазни чалги!

# 72
Вети много съжалявам за сполетялата ви загуба.Дано занапред всичко да е прекрасно и хубаво за вас. И споделяй каквото и колкото искаш,за това е темата.Аз се радвам когато можем в темата да сме си полезни една на друга.
Можеш ли да споделиш как направихте роклите на шаферките, какъв модел избрахте-това за мен е един от най-вълнуващите ме въпроси, който още си чака разрешението  Grinning Шоколадче нека си говорят.Ние когато кумувахме на моите преятели не бяхме двойка с момчето,а приятели от детинство и те си ни бяха казали,че ние ще сме.Съответно родители мрънкаха "ама то не може-те не са двойка" и подобни.Но те настояха да сме ние.
Освен това има една много добра страна на това, че кумовете не са двойка,а приятели-ако някога се разделят ще е кофти,а така винаги си имате кумове.  Wink в днешно време нищо не се знае и така е най-сигурно  Simple Smile
Списъка с музика- 07Lucky и моя ММ каза, това било работа на ди джея,нали затова му плащаме  Grinning Crossing Arms а аз се мъча и мъча да мъдря списъци и да настоявам и обяснявам, че искам всичко да диктувам.  Grinning Mr. Green
Трябва да си има поне ориентировъчно списък,(най-малко с песните,които ще са най-важните танци),но и не трябва да се ограничава човека,все пак и той нещо да сътвори-това му работата.  Simple Smile

# 73
И аз съм като вашите мъже. Никакви списъци с музика няма да правя. Има си песните за първите танци,  казали сме какво харесваме и какво не трябва да пуска. Толкоз. Изобщо не мога да се натоварвам с такива задачи. Ако нещо не ми харесва, ще ида и ще му кажа. Но честно казано му имам голямо доверие на човека и смятам, че ще се справи.

# 74
  • София
Вети  Hug
З_A_Я  hahaha много ме развесели с твоя анти-списък, оправила си се с лентичката , сега ще си ги гледаме взаимно  Crazy
Аз всъщност въобще не мисля да правя списък на диджея, естествено ще си изберем песен за първия танц, за кумовете и за родителите, ама за другото само ще му кажем какъв стил да е музиката, пък ако искам някоя конкретна песен ще отида и ще му кажа, и си мисля че и хората могат да ходят да си поръчват песни

Общи условия

Активация на акаунт