Нашата сватба през 2015 - тема 8

• 33 365
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро Simple Smile

Lucky girl90, много хубава рокля. Определено с коланче е по-добре, придава и завършеност.

Алечка, може ли да ми кажеш от сайта, от който си си поръчала късметчетата, за колко време дойдоха? Харесах си и аз късметчета от там и май се замислям дали да не си ги поръчам направо Simple Smile

За кумове гледам сте си говорили. Нашите не бяха двойка, не се познаваха до деня, в който ги канихме за кумове. Месец по-късно станаха двойка, много се харесаха, сега живеят заедно  Laughing . Много е готино така.

Ние в петък имаме среща с нашия ди джей и ще обсъждаме нещата за сватбата. Оххх, много ми е мъка да направя този списък с музика, най-вероятно в четв като съм почивка това ще правя хахаха.

# 46
  • гр. София
ХА , такаа, vanichkaa  аз се бях наканила в събота да ходим до Асеновград,а то магазините работили до обяд- верно ли ?  Thinking

# 47
  • На остров
Вети дано се подобрят при вас нещата Praynig

# 48
Miele, за около седмица, но аз имах и други неща. Жената, която ще ти се обади е много отзивчива и предполагам, че ако бързаш ще се съобрази.

Вети, стискам палци за положително развитие на нещата  Praynig

# 49
Добро утро момичета  Simple Smile
За покатата на кумовете: не са двойка,но се познават и първоначалната идея беше да ги заведем на ресторан без те да предполагат къде отиват, но ММ категорично нямало да влизе с мъж и букет в р-т и да чака да дойдем  Joy  И така ги заведохме у нас, бахме приготвили масата и на технити места ги очакваше плик вътре с картичка, с която ги каним да бъдат наши кумове. Беше мн вълнуващо, Кумата каза  "да" още на подаването на букета, за нея имаше и торта, а за Кума бутилка хубава ракия и нали Кума е кум, за да се куми той ни държа малко напрежение докато приеме, но на края такава прочувствена реч дръпна, колко е щастлив,че сме го поканили точно него  Grinning
За Пиротска: лошо отношение и кич, все едно те ще купуват от теб, а не ти от тях!

# 50
Алечка, мерси много Simple Smile Не бързам хич, имам месец и няколко дни все още Grinning Иначе и аз съм си харесала и други неща, смятам тези дни с мм да разгледаме магнитчетата и в петък или понеделник ще поръчам всичко Simple Smile

# 51
Нашите кумове също не са двойка, даже не се и познават още, защото кумата живее в чужбина. Не сме правили нещо специално - нея я поканихме по скайп, а за кума ММ винаги е казвал че ако някой ден се ожени, точно този приятел ще му бъде кум и просто като му казахме че сме се сгодили финала на изречението беше, че искаме да ни е кум и така.

# 52
  • София
Lucky girl много си хубава в роклята   bouquet

Нашите кумове се запознаха в деня на сватбата,просто нямаше как по-рано  Laughing

# 53
  • На остров
Аз съм много доволна, че няма нужда да имаме кумуве и т.н. така нямам задължение да общувам с някой, само защото трябва.

# 54
Благодаря ви момичета многооо сте мили всички<3 радвам се, че ви хареса роклята, че бях в голяма чуденка коя да избера, аз винаги съм много трудна с избора и както винаги се спирам на първото което съм харесала  Embarassed колкото и да обикалям след това, затова и реших , че няма смисъл да ходя в
Асеновград  Laughing

За кумовете, ние отдавна го бяхме решили кои ще са, та дори им бяхме казали, че един ден като тръгнем да правим сватба ще са те, за  да си знаят Wink

# 55
  • София
Еейй Алечка, браво за сайта който прати за късметчетата, аз си харесах доста неща в него
http://svatba-bg.info/sladki/svatbeni-sladki
Ето сладки например са много симпатични и на много добра цена, някой нали искаше за моминското парти

# 56
Еее, Пепи, аз не съм ги видяла тези сладки. Може да си поръчам  newsm78

# 57
Смятайте колко съм затъпяла! Сложих си лентичка за сватбата преди дни, а не я виждам.Четох, гледах и като оправих тикчетата с разрешения взех, че си я видях. Много е готино чувството да си виждам колко остава.
Пепи, този сайт има много хубави неща!
Като чета, че повечето ви кумове не са семейство, дори двойка и си спомням ние в каква дилема бяхме. Всички ми разправяха не можело да не са сем. Заради хорските приказки щяха да са такива, но добре че предпочетох накрая всеки да си избере най-близкия приятел. По-лесно беше и защото си нямат половинки, щеше да е неудобна пак ситуацията.

# 58
Здравейте,

Момичета можете ли да припомните как се правеше лентичката с отброяването до сватбата, че все гледам тази на pepi, с която сме на една дата  Laughing

# 59

Общи условия

Активация на акаунт