Нашата сватба през 2015 - тема 8

• 33 835
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
ЗАЯ така е.Но повярвай ми,нюанса е проблем.Аз съм с бяла кожа и не възнамерявам да почернявам.
Обаче на снимки грима не жълтее,а нали в крайна сметка е важно на тях как ще изглежда.Стои естествено на снимки,вие видяхте.Друго,което не ми хареса е,че ми сложи бронзант.Не харесвам бронзанти!Аз съм с бяла кожа,следователно ми отива прасковен и розовеещ руж,а не кафяво и златисто.Те отиват на матова кожа и кожа с тен.миглите са проблем,слагала съм и друг път,но никога така не ми е дразнело на очите,бодат ми и ми люти.
Иначе грима е супер!Вариянта е или да я накрам да вземе друг фон дю тен,което не вярвам да стане,и да и кажа какво ме притеснява за да го промени.лошото е,че вече записах часовете-и за мен и за кумата.А и момичето ще ни нагривира в последния момент,в хотела където сме.А другото момиче,с което говорих -най-добрата в града и с най-много клиентела,може само в 11 часа-часовете са й фул макс.
Това значи,че прическата трябва да е готова до 11, а после да ми направи тя грима,което ме притеснява дали ще издържи всичко.момичета посъветвайте ме.Големи дилилеми,надух ви главата.Само, че само вие можете да ме разберете. Hug
Знам, че не бива толкова да го мисля,обаче това ми е супер важно.

# 646
Патенце, в два от три сайта, които следя за прогнозата времето отиде по дяволите. Дават го с гръмотевични бури, ама каквото такова. Нищо не мога да променя, така че няма да се ядосвам. Може пък да не го познаят.

Мис Б. на мен грима ми харесва. Можеш да и кажеш да не ти слага нещата, които не ти допадат. Моят фотограф ми препоръча да няма нищо лъскаво на лицето, защото ще лъщи на снимките

Сложих няколко снимки в албумчето!

# 647
Рокличката е от Carnival kids в сердика център . Струва 49 лв. Имаше много и разлшчни модели особенно за по големи дами .

# 648
Ами за мен времето е важно, заради изнесената церемония Simple Smile но в крайна сметка каквото такова, ще сме си в ритуалната зала, все пак в Кюстендил ритуалната зала е мн красива, така  че всяко зло за добро, няма да се ядосвам- или  поне не много Simple Smile

# 649
Мис грима ти е много хубав.Ако нещо не ти харесва го кажи на гримьорката.Аз като ходих на пробен момичето доста ми беше сложило фон дьо тен, който беше по-различен от моя цвят, а ружа който ми сложи доста оранжевееше.Като отидох в деня на сватбата поисках да ми сложи съвсем малко фон дьо тен колкото да не ми лъщи лицето и малко пудра.Сложихме и съвсем малко руж и всичко стана перфектно.Така че говори с нея и й кажи кое те притеснява и как искаш да бъде.
Моминското на Алечка беше супер.Приятелките й са страхотни Simple Smile

# 650
Мис , сега видях , че ти си чак края на август , защо от сега ходиш на пробен грим , тя ще забрави до огава как те е правила и какви са ти изискванията . Ние сме на 4.07 и още не съм ходила , мисля чак след седмица да ходя , за да  е прясно на момичето

# 651
  • София
Aлечка много сте хубави   bouquet

За времето и петък го даваха в Пловдив примерно гръмотевични бури,дъждове,а валя около 2,3 минути и то едва прикапа.  Simple Smile Стискам палци да хванете много хубаво време!Аз се бях настроила и за лошо време,за да не се разочаровам,но имахме късмет и беше хубаво.

Аз исках да попитам момичетата,които ще настаняват част от гостите си в комплекса(хотела),където ще е сватбата.Принципно гостите отиват по-рано преди сватбата и се настаняват или изобщо как се процедира  newsm78

# 652
seangelova, аз ще имам две двойки и ние ще сме в хотела. Те, предполагам, ще се настанят преди сватбата, за да си оставят багажа. По ще им е удобно, защото ще са пътували и предполагам ще искат да се преоблекат. Ние ще се настаним след сватбата.

# 653
skailes и ти си била значи в сходна ситуация. Тя самата ми каза,да си помисля кое ми е допаднало и кое не,как точно искам да е-типичния сватбен грим или това,което исках първоначално-грим в шоколадената гама.Каза да си помисля какво искам да се промени.Ще направя точно така.
Alady ходя сега,защото ми е далече разстоянието и защото съм доста организирана,малко паника и обичам всичко да се прави по-отрано.Когато знам,че не съм направила нещо само го мисля.
Колкото до забравянето-това няма да се случи.Така ми каза и момичето.Аз няма как да забравя с какво ме е гримирала,защото гледах и запаметих всички цветове,червила и сенки.Тя няма как да ги забрави,защото това е стандартен сватбен грим,в който се ползват едни и същи цветове  WinkА имам и снимки.
Алечка не се ядосвай за времето хич.То не е като да можем да командваме природата.

# 654
Момичета, най-накрая съм си у дома след страхотната отпуска! От утре на работа разбира се, но съм страшно доволна от прекараното време и съчетаването на приятното с полезното Laughing

Смело мога вече да кажа, че съм спряла с подготовката за сватбата, защото 3 месеца преди датата сме готови!!!  Само халките ще поръчаме във Варна, защото са избрани bowuu Party Flutter

Около 5 дни стриктна програма със срещи и планиране на място ми бяха достатъчни, за да дишам спокойно вече! Няма да ви отегчавам с подробности, защото има в излишък, а ще споделя какви ги свърших на кратко:

Отнесохме украсата, роклята, костюма, обувките, менчета, бъклици и всякаквите джиджафки. Остава ми на спокойствие да си вихря въображението и да си направя още едно украсено шампанско и таблото, когато имам вдъхновение. Оказа се дори, че ресторанта (нали хотела е бизнес) има прекрасен висок статив с цвета на ресторанта и ще има доста тържествен вид настаняването.

Видяхме се с диджея и нашироко обсъдихме всичко, ще му пратим списъка малко преди сватбата- момчето си знае работата прекрасно и ми направи страхотно впечатление.  Оказа се, че част от приятелите ни от София го познават и се очертава направо шеметна сватба Laughing

Избрала съм конкретните цветове за цветята, които ще са лилиуми и едри фрезии, директно от производител, който дори ще ни приготви лилиумите без цапащите плодници. Ресторантът ни предостави за една нощ и една от вазите, които ще използваме, за да си преценим цветята и количеството. Със свеки направихме и умален вид на официалната маса в домашни условия с тишлайфера който е готов, за да се уверя как изглежда.

Разговаряхме около два часа с управителката на ресторанта и си запазихме стая. Жената ме изумява с професионализъм, позитивност и практичност! Уточнили сме всички плащания. Даде ни телефони на два склада с много добри цени и ще използваме тяхната фирмена отстъпка и транспорт. Ще уточним само количествата, когато наближи. Видяхме променената тераса- сложени са френски прозорци и завеси, ако е топло ще има въздух, ако вали ще сме почти като навън!

Дегустирахме менюто и сме много доволни! Ще наемем екрю официална дълга покривка на разкошни плохи само за 15 лв. и девет тишлайфера в нашия цвят за 5 лв. всеки и няма какво да мисля просто повече. Shocked Money

Видях се с фризьорката и имам график за подготовка на косата от предния ден, както и по часове кой ще прави в самият сватбен ден. Няма да правя пробна прическа- вярвам й- редовно следя публикациите й, ходи на обучения и на широко говорихме за тенденциите в Италия от преди седмица. Беше ми много интересно, въпреки че съм избрала прическата и тя много я хареса.

Обсъдихме изнесения ритуал в Обредния дом, взехме си декларациите, попълнихме ги и остава само август да изпратим изследванията в Общината. Предупредени са, че свекито ще ги занесе!  Laughing

Ходих на пробен грим и се харесах много. Уточнихме разни подробности за самия сватбен грим както и часовете за подготовката на всички дами начело с мен. Беше мн.важмо за мен да видя как пипа жената, с какво работи и техниката й. Ще й се доверя! В момента, в който донесе пътен сак и започна да вади от вътре...изключително разнообразие и само хубава козметика. За себе си избрах Chanel, Dior и Lancaster. Гримът беше безплатен и останах с него до късно, за да тествам! Решила съм твърдо да пропусна миглите.

Раздали сме всички покани Laughing

Видяхме се и с фотографа- имаме план и с него по часове. Ходихме и да видим самолетите на летището- ако времето нещо се намуси ще бъдем в страхотен осветен нов хангар и фотосесията няма да се помрачава, защото колата ще влезе там без проблем  Laughing Оператора ще видим 3 дни преди сватбата.

Направихме си страхотна екскурзия в Стара планина, станах кръстница на прекрасното второ бебче на братовчеда на ММ, който пък е мой кръстник, а аз на него кума  Joy Кръстихме я в същата прелестна църква в граничното село, попът беше страшно забавен и си спомни и сватбата и двойното ни кръщене!

Интересна статия, с която да си помечтаем: http://profit.bg/news/Miliarderskite-svatbi,-koito-zvezdite-ne-m … t/nid-139147.html

Алечка, прекрасни сте!

Качих ви малко снимки с грима, май няма ни една читава, че ми беше ужасно смешно да се снимам  Laughing

Надрусала съм се с чист въздух и направо цъфтя. Ще се отдам на работа и плаж, но ще ви следя зорко! Прощавайте, ако съм отегчила някого Hug

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 20:24 от З_A_Я

# 655
Благодаря за пожеланията момичета да ви се връща . Аз от днес плажувам ,малко се притеснявам за детето ,защото я оставихме при майка ми  . По късно ще пиша повече за самата сватба  и ще кача снимки имаше доста недоразумения ,но не ми пука аз съм много щастлива  забавлявах с мм не спряхме да танцуваме храната беше страшно вкусна ,някои от сервитьорите ме дразниха ,но после ще пиша .  bouquet

# 656
Здравейте, прекрасни момичета! Моля Ви за помощ! Можете ли да ми дадете имена на фирми или телефони за доставка на рязан цвят! Оказа се, че фирмата доставчик на цветя излиза в отпуск през целия месец юли! Нашата сватба е юли и не знам къде да си поръчам цветя за украса на масите. Моля Ви, помогнете ми, може и на лични съобщения. Благодаря!

# 657
  • София
Зая  5 дни ли каза  Laughing направо останах без думи.Браво, свършили сте наистина страшно много работа,да не кажа цялата Grinning

Miss И аз предпочитам всичко от рано,като знам повечето от нас колко много време се занимаваха/занимават с организацията на сватбата,направо не знам как някои булки успяват само за 2,3 месеца  Laughing

Алечка Мерси за информацията,P.S малко ти завиждам за лилавия тиган  Flutter Laughing

Рали Чакаме да разкаваш  Simple Smile

# 658
  • На остров
Зая браво  bouquet !

Рали важното е, че сте се забавлявали !

Мис Б при мен колкото пъти са ме гримирали ми записват на едно картонче всички материали и после мога да си ги купя или да поискам пак с тях грим.

seangelova надявам се не си се разсърдила на моя коментар  bouquet !

Ние сме другата седмица на сватба, ще бъде забавно.

Момичета не се тревожете за времето в БГ през лятото дори и да вали ще е топло  Simple Smile .

Не знам дали ви бях казала, но сега се сетих, медчетата, които поръчах много миришеха на лепило та ги изветрявах, да се има в предвид, ако някой ползва медчета, че може да се наложи да ги проветрите.

Едва ли ще ползвате чорапогащници понеже всички сте с летни сватби, но аз съм много доволна от един от 8 дена италиански, не знам каква марка беше, но от София е купуван и струва 20лв. Имаше под пръстите като гумени подложки да не се пързаля.

# 659
  • София
Зая браво  bouquet !

Рали важното е, че сте се забавлявали !

Мис Б при мен колкото пъти са ме гримирали ми записват на едно картонче всички материали и после мога да си ги купя или да поискам пак с тях грим.

seangelova надявам се не си се разсърдила на моя коментар  bouquet !

Ние сме другата седмица на сватба, ще бъде забавно.

Момичета не се тревожете за времето в БГ през лятото дори и да вали ще е топло  Simple Smile .

Не знам дали ви бях казала, но сега се сетих, медчетата, които поръчах много миришеха на лепило та ги изветрявах, да се има в предвид, ако някой ползва медчета, че може да се наложи да ги проветрите.

Едва ли ще ползвате чорапогащници понеже всички сте с летни сватби, но аз съм много доволна от един от 8 дена италиански, не знам каква марка беше, но от София е купуван и струва 20лв. Имаше под пръстите като гумени подложки да не се пързаля.

Не,всичко е наред   bouquet Аз честно казано явно доста съм изостанала,за 1 път чувам за такъв чорапогащник  newsm78 Laughing Аз каквото и да правя все ги късам и за това спрях да си купувам скъпи  Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт