Нашата сватба през 2015 - тема 8

• 33 835
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Момичета какви са ви воалите, каква е цената им и от къде ги взехте?

# 661
Моят воал си е към роклята и е на заем.Жената от магазина ми го даде.Дълъг до кръста,с перли и къдрички и малки днтелени розички,нещо като бродерия по краищата.

# 662
Моят воал , ми е специален подарък от баба , тя ми го шие . Много е дълъг , тип катедрален , със много много дантела , но не е като крайка а е обшит с едни едри апликации от дантела ( поти същата като дантелата по роклята ) , като във дъното, там където се влачи по земята , апликациите са на няколко реда и правят форми . Ще се задържа с гребенче , защото мисля само на ритуалите и за снимките да съм с него и после лесно ще го махна , без да си развалям прическата .

# 663
  • София
Оооххх , ЗАЯ, направо ме разбиваш, ние сме на една дата, а аз съм до никъде, като си готова вече и си набрала скорост може да ми подготвиш нещо и по моята сватба  Joy ааа и грима ми харесва
Мис, и твоя грим ми харесва, без да се обиждаш ама според мен много го мислиш , чакай да ти мине емоцията няколко дни и после пак се виж така нагримирана. То не че и аз не я мисля нашата украса вече втори месец, ама да ти дам акъл да не се впрягаш  ooooh!  Joy

# 664
Зая, много си хубава и лъчезарна!

Бети, моя вола е обикновен, тюлен, поръбен със сатен. Купих си го от ибей за няколко паунда. В магазина ми искаха 50-60 лв. Ще го нося само на церемонията.

# 665
  • София
Зайче, много си красива! Гримът е чудесен, много семпъл и нежен и ти отива!  Hug Толкова много неща си свършила, шапка ти свалям!

Моят воал е тюлен, от същия копринен тюл като роклята, няма никакви орнаменти по него. Страшно дълъг е /дори и аз не знам колко точно, така и не го видях в пълния му размер  Laughing - нещо като катедрален/. Закача се с гребенче. Аз също ще го нося само за официалната част - църква и изнесен ритуал.

Аз съм малко в застой, общо взето нищо съществено не правя. Остава да дораздадем поканите, да уточним списъка с гостите, разпределението по маси и списъците с хора за настаняване на шаферките. През втората половина на месеца имаме среща с управителя на ресторанта да уточним менюто и бройките. Трябва да си подготвим списъка за ди джея. Да си попълним декларациите и да си направим медицински. Да уточним колата. ММ да си вземе костюма, а аз роклята. Чакам сватбеното дърво и една кошничка. И за сега това се сещам  Laughing

# 666
Благодаря ви, момичета!  Hug Последният месец ми беше много тежък, всичко трябваше да е готово и да се носи на 450 км., буквално нямах почивен ден! Килерът ми приличаше на работилница на сватбена агенция  Grinning Колкото до всичко отметнато: казвала съм и преди- всичко сме направили с две пътувания общо за 10 дни и ужасно много планиране. Честно казано е наистина ужасен стрес, защото нямам право на грешка и забравяне, а следващото отиване ще е за сватбата. Ще си призная....вече имам започнат списък с нещата които не трябва да се забравят тогава! Истината е, че винаги когато се сетя нещо дори и незначително (най-често се случва на работа, когато ми е лудница) вадя сватбения тефтер и пиша...после изобщо не се сещам.

Воалът ми ще бъде до малко под талията, цвят ivory като роклята, направен е от същия копринено мек тюл като горния пласт на роклята и е обкантен със сатенена лента като ръба на роклята също. Направиха ми го от магазина, 35лв. Въпреки, че имам два от ebay реших, че веднъж ще се омъжвам и с кеф си го купих!

Пепи, какво ти остава да правиш да почвам да давам акъл поне  Joy

# 667
Зая много е хубав грима , супер си  Hug

# 668
Момичета, едвам ви изчетох.

Първо, честит рожден ден на Alady  на патерици! Пожелавам ти най-прекрасната сватба и много много здраве и любов.

Моминското ми мина - беше много яко, имаше лимузина, в коятао супер много се забавлявахме.

Цял уикенд ръчен труд при нас - сгъвахме кутийки за подаръци за гостите и ги окомплектовахме по кутии - с картички за имена на гостите и сума ти други неща. Наляхме ракията, сложих етикетите.
ММ утре тябва да си вземе костюма, имаше жесток фал при него, но силно се надявам крайния резултат да е повече от перфектен.

Зая, на мен грима ти ми идва доста лек. Не съм сигурна на снимки дали една идея по-силен няма да е добре.

Мис, имам същите колебая за грима като теб. Обмислям да помоля гримьорката да използва моят си фдт и нищо бронзиращо освен малко руж на скулите.

За воала ме е срам да кажа колко струва, но майка ми реши, че ще ми го купи независимо от цената понеже ми беше мечта, а рядко си позволявам нещо скъпо, както и ние сами поехме по-глямата част от сватбата, така че воалът и роклята са подарък от мама и тате. Качвам снимки в албума на вече готовата рокля.   bouquet

Забравих да кажа - мнението на Sea,  което е казала за сватбата не мисля, че трябва да се приеме лошо - считам, че целта й беше да покаже недостатъци на сватбата, които всяка една от нас да има предвид и да може да избегне. Считам, че всичко посочено е зависело от младоженците - затова се прави внимателен избор на професионалисти, дават се малко повече пари ако трябва.. а това с +1 няма какво да го коментирам - страшно грозно е. Явно просто младоженците не са били внимавали толкова с детайлите.

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 11:49 от Kisses{P}

# 669
  • София
Зая,много си хубава   bouquet

Кис много е красива роклята   bouquet

Моят воал беше около 30 лв и го закрепихме с фибички , после много лесно се свали и на прическата нищо и нямаше  Simple Smile

# 670
Момичета преди малко се прибрах от плаж и качих снимки сега ще обядваме и по късно ще разказвам . И ще се връщам да чета .
Редактирам се ,Сутринта ,като станах не бях притеснена ,но след прическата и като ми сложиха булото много се развълнувах грим и след 15 минути моя Съпруг  Mr. Green дойде да ме взима нямаше голямо бутане на вратата и но имаше голямо пълнене на обувката трудно ми стана  Grinning ритуала беше много хубав аз го настъпих първа и аз отчупих по голямото парче от питката почти не седнахме заедно с кумовете много танцувахме до края храната беше страшно вкусна ,но две сервитьорки ме дразниха доста отвеяни бяха явно не им се работеше половин час преди ритуала сладкарката ми се обади да ми каже ,че няма с какво да ми докара торта лошо ми стана пратих един приятел та оправи положението тортата беше вкусна много красива ,но не беше това за което говорихме .Музиката не ми пусна всички песни които исках ,но направиха голям купон много е хубаво да видиш почти всички маси празни и всички да танцуват ,Букета го хвана една приятелка която до година наистина се омъжва много се зарадвах . През цялата сватба не престанах да се смея лицето ме боли много смях и щастлива се чувствах след сватбата бяхме в къщи хапване пийване и после в къщата за гости на до басейна на беседка уникален ден всичко помня .Мм и кумът по плакаха прегърнати не можех да повярвам много щастие целият ден бе пълен с емоции .Въпреки всичко това бе един незабравим ден пожелавам го на всички бъдещи булки мен лицето ме боля на другият ден толкова много съм се усмихвала и съм леко пресипнала от смях с глас .  bouquet

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 14:17 от ралица 21

# 671
  • София

Пепи, какво ти остава да правиш да почвам да давам акъл поне  Joy
Оооо, Зая,  ooooh! какво ли не, рокля още нямам, за обувки ходих три пъти по магазините и все не ми харесват  Mr. Green, а от дребните неща нищо нямам: късметчета, бутониери, ама тях ще ги поръчам де няма да ги правя. На 26.06 ще ходим в Асеновград, та най-много роклята ме притеснява, аз съм си набелазала 6 модела от Версай и много се чудя дали въобще да обикалям по други магазини, защото пък и така стана че ще трябва да ходя с ММ за рокля пък той как обича да обикаля  ooooh!......
ралица 21, честито  Hug много сте хубави, много ми харесва как ти стои роклята

# 672
Момичета прави сте за грима.pepi_mdi никак не се обиждам,аз просто съм си такава-мисля нещата доста преди да станат,вайкам се.
Кис именно и аз това не искам-никакви бронзанти и чалга тенчета.
ЗАЯ стана ми интересно за италианските тенденции би ли споделила най-общо. newsm78
Грима ти е естествен,но и аз смятам като Кис, че е прекалено лек,едва се забелязва дори.Но ако така ти допада ти си знаеш. Simple Smile
Аз днес си записах час и за кумската прическа,тази която ви показвах настарни с цветенцата и букли.Оказа се, че момичето настоява да има пробна.Вядяло се е, че пак ще ходя по пробни.Но от друга страна това е добре-значи си държи всичко да е наред,искаше да е сигурна,че ми допада,и каза,че така няма да има изненади на деня.
И сега малко да ви помрънкам:
Скрит текст:
онзи ден се видяхме с бъдещште кумове,те се сгодиха преди дни,и така както им честитихме и аз им казвам,хайде и вие сега по нашия път да си направите една хубава сватба и кума се изръси доста тъпо като каза"и нашата ще е по-хубава от вашата"  #2gunfire #Cussing out Shocked
Опулих се като идиот настреща им,а вътрешно нещо ме жегна доста неприятно.
А милото само измрънка:еми а дано или нещо от сорта.
Доста тъпо ми стана,ма не го показах,замълчех си най-тактично.
Аз си го знам момчето,че е шегаджия и обичат да ме бъзика/а аз не нося и много се обиждам и той го знае/,не вярвам да е имало лош умисъл в коментара му, но все пак не мисля,че изобщо беше на място.
За всеки неговата си сватба е най-хубава нали?Аз така си мисля?
И сега точно,в разгара на организацията и когато са най-приятните моменти да се говори така на една бъдеща булка...не знам, понякога си мисля,че май не направихме верния избор.
Не знам как вие тълкувате това.Сигурно си мислите,че аз преувеличавам.Той и милото така мисли.
Ама аз съм си такава.
И освен това днес звъннах на другата дама за грим-тя уж щеше да ми се обади като си провери тефтера с ангажименти ама на...цял ден ни вест, ни кост
[/color]

Кис,забравих да те питам-и аз мисля,да си взема моя фон дю тен, но той не е професионлен и това ме притеснява колко ще издръжи.А  ипри мен цвета много трудно се улучва.

# 673
Мис, и моят не е професионален, не знам вече... сега си гледам снимки от моминското моят при светкавица ми стои светъл, а на гримьорката на снимки стои перфектен, но на живо като се погледна в огледалото оранжевея, не знам къде е истината, ще го коментирам и с нея

# 674
За да не отразява светлината при снимки със светкавица и изобщо да не изглеждате бледи, ФДТ-ът трябва да е без СПФ  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт