Нашата сватба през 2015 - тема 8

• 33 369
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • На остров
Мис Б със сигурност не искал да те засегне. За мен винаги е имало много хубави сватби, в смисъл не съм и първият път и сега страдала от това да видя по хуабви сватби.

За фдт най важното е да е без фактор за да не илзизате бели на снимки със светкавица Peace

Зая на мен ми харесва грима, особено ако ще правите фотосесията на дневна светлина Simple Smile .

# 676
Ние добре си напредваме, в събота бяхме в Асеновград, харесах роклята, сега чакам да мия ушият и трябва да си я взема уж на 2 Юли...Много време ми се струва  Laughing раздадохме поканите, взехме си халките, купихме чаши и свещи. Сега вече само се извъртам и се чудя какво друго мога да направя  newsm78 Освен да чакам роклята май друго не ми остава поне за сега  Grinning

# 677
Мис не се обиждай , ама прекалено много се вживяваш . Какво означава по-хубава , всяка сватба е хубава , това е началото на нещо много красиво , началото на един светъл етап от живота , не може да бъде сравнявано . Мисли ги по-глобално нещата и не се се подхлъзвай по трънливия път на " сватбеното съревнование " . Не е важно на кой роклята му е била по-хубава, музиката по-весела или тортата по-сладка , важно е че сте семейство , другото са подробности .

# 678
Мис не се обиждай , ама прекалено много се вживяваш . Какво означава по-хубава , всяка сватба е хубава , това е началото на нещо много красиво , началото на един светъл етап от живота , не може да бъде сравнявано . Мисли ги по-глобално нещата и не се се подхлъзвай по трънливия път на " сватбеното съревнование " . Не е важно на кой роклята му е била по-хубава, музиката по-весела или тортата по-сладка , важно е че сте семейство , другото са подробности .

И аз мисля като Alady, Мис.: не откачай за глупости, ще има далеч по-важни и стресиращи неща в живота ти, за които ще си струва да си блъскаш главата  Peace

Колкото за тенденциите, фризьорката се заигра да ми показва снимки да си гукаме...абе с две думи- българките сме крайно ограничени, консервативни, истерични на тема дължина на косата и подходящ цвят.   Joy Масово жени на важни позиции в обществото залагат на асиметрични прически, смели цветове: в това число синьо, зелено и оранж. Нестандартният вид е приет изключително добре и никой не се вживява колко му е дълга косата и коя фризьорка колко реже. Момичетата смело сядат на стола и се оставят в ръцете на коафьора. Похвали ме за избора на раздвижен кок, плитките в него били също актуални.

За моя грим: благодаря ви отново за мненията!

One, ще имаме фотосесия сред поляна със самолети, а ако времето е намусено ще сме в огромен и много светъл нов хангар. Та при всички положения ще имаме много снимки на дневна светлина. За мен това и една идея по-силно е оптималния вариант, защото не ми отиват прекалено силните сенки. Другият важен фактор е думата "панда", която ММ използва, за да изрази прекаленото акцентиране в сиво, черно, кафяво, лилаво и т.н в грима на очите. Ужасно мрази прекалено гримирани жени и на път за пробния грим ми се примоли... "Не се прави само на панда..."  Shocked hahaha Ххаххаха как да не го обичам? Та аз искам да съм най-красива в неговите очи!  Blush

Рали, прекрасни сте! Бъдете много щастливи!   bouquet

Кис, страхотна си с роклята!

Пепи, работа те чака, но щом живееш в града където е събитието може да си се моткаш още, аз просто с две пътувания трябваше да съм готова. Но се радвам, сега ще мога да си обмислям на спокойствие и да правя рокади, ако се наложи в различните часове. Щом твоя ММ не обича да обикаля: може да вземете негов приятел с вас: съвсем сериозно! Ще има с кой да си говори, яде, мотка и обсъжда глупости в някое кафе а ти да се разцепиш от мерене без никой да ти дава зор! Това съм го тествала  hahaha Викала съм го само за консулт, а на теб за роклята няма да ти трябва той изобщо.

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 20:39 от З_A_Я

# 679
Мисс, кое е по-важно за теб? Какво мислят хората, гримът ти, как ще излезеш на снимки, или че се омъжваш за човека, с който искаш да прекараш живота си? И на мен ми се струва, че прекалено много се вдаваш за глупости, които хич не са важни.
И какво, ако неговата сватба е по-яка от вашата? Винаги ще има по-яка сватба, примерно "Платинени сватби" са невероятни за близо милион долара. Това трябва ли да ти скапе настроението и да решиш, че твоята сватба не струва?
А и още повече, както казваш, че не носиш на майтап и си тънкообидна-и аз бих постъпила по същия начин като твоя кум.

Ралица, много сте хубави и щастливи!

Зая, аз пък смятам, че гримът ти е напълно достатъчен. Толкова си хубава и лъчезарна, че нямаш нужда да се "китосваш" със 100 кила фон дьо тен и всичко останало  Peace

# 680
Изобщо не ми е важно кой ккаво мисли за всичко това.Важно ми е аз да изглеждам добре в своите очи.За чуждите не ме интересева.Просто съм си такава-перфекционстка,искам всичко да е много добре-визията ми,ресторанта,всичко.Не виждам нищо лошо в това да искаш всичко да е наред на сватбата ти,да е така,както си го представяш.Веднъж се жени човек-така мисля.
Да си мисля,че моята сватба не струва-крайно е,никога не съм казала такова нещо и не си го мисля.Просто съм си такава.Впрягам се доста-за всичко съм така още от много малка.Знам,че не е хубаво,но това е характер.
Аз пък не бих постъпила с никого по този начин-просто съм различно устроена, не обичам майтапи и проски малоумни шеги от този сорт.
Зайка,всеки сам знае какво му отива.И моят не харесва тежък грим,то не знам има ли мъж,който да харесва такъв грим.Грим тип панда не е сватбен по принцип-споменате цветове от теб изобщо не се използват за сатба.Важно е да има мярка във всичко,с една дума златната среда. Simple Smile
това,че българките не са склонни да икспериментират с косите си донякъде е вярно.И аз съм почитателка на дълга коса,етажирана или на черта.Това ми харесва.Консерва съм в това отношение.
Много сте прави момичета,че има по-важни неща,но какво да се прави като съм толкова чувствителна кажате?!
Прави се сте,ще се постарая да не обръщам внимание.„
И една добра новина-записах се при най-вървежната гримьорка,вдигна се тела и сега трябва да откажа другата.Радвам се,дано да съм направила правилния избор.

# 681
Аз в никакъв случай не съм плоска и малоумна, но ако някой покрай мен постоянно се вайка за нещо, бих се пошегувала. Просто аз пък не обичам излишните драматизации. Характер-и аз съм си такава от малка.

# 682
Аз в никакъв случай не съм плоска и малоумна, но ако някой покрай мен постоянно се вайка за нещо, бих се пошегувала. Просто аз пък не обичам излишните драматизации. Характер-и аз съм си такава от малка.

+ 1  Peace
  И аз точно за това говорих , мисля че изместваш центъра от наистина важното към подробностите . Няколко  страници разсъждение на тема - нюанса на тена и дали жълтее или бронзее  newsm78 При все че имаш още тооолкова време до сватбата , не ме разбирай погрешно не искам да се заяждам . Само си вредиш така , като го мислиш толкова всеки детайл  . Да вярно човек веднъж се жени ( е някой по няколко пъти ) , но пък това колкото и специален ден да е , е просо един ден . Не се вживявай толкова , че до септември ще си на валериани . И с по-малко притеснение съм сигурна ,че сватбата и пак ще се получи много добре  Peace  Живота е в обикновените дни и малките неща , там е истински ценното .

# 683
  • На остров
 "Живота е в обикновените дни и малките неща , там е истински ценното " много хубаво казано и аз така мисля   bouquet .

За веднъж, два пъти или 5 пъти не се се заричайте момичета, живота е пълен с изненади Peace .

# 684
не съм изписала няколко страници на тази тема. Simple Smile споменала съм точно веднъж,че не искам жълт тена,а и другите момичета се включиха Peace
знам,че не се заяждате момичета,знам,че сте прави,не се сърдя,не се обиждам на никой.Просто споделих и това е. Simple Smile
Алъди,на валериан няма да съм,не е толкова зле положението  Laughing Mr. Green не го приемам така,на мен не ми пречи,защото просто съм си такава Simple Smileзасега обаче запазвам идеален душевен баланс и спокойствие,ще видим като наближи как ще е.
И за да кажа нещо весело-направих рокличките-късмети за моминското парти,поръчах и лентите,но не при момичето,коието Алечка препоръча,защото много ще се замотае и не може да ги направи в срок.
Момичетата,на които партитата са минали-имахте ли стриптизьрои,какви подарэци получихте,наккави по-специални неща и игри-сега съм на тази вълна. Simple Smile

# 685
Ти хубаво не се обиждаш, то няма и за какво. Но, ако ти бях казала индиректно, че си проста и малоумна, едва ли перфектционистката ти душа щеше да остане спокойна.
Добре, че  сме различни и съм много широко скроена, та не ми правят впечатление такива неща.
Но не е лошо като си перфекционист, да си такава и в отвошението ти към хората. Защото те са много по-важни от оттенъка на грима ти, или роклите на шаферките ти.

# 686
Здравейте момичета  Hug

Аз мога да се похваля - имаме си и халки вече. Ще кача снимките тези дни. С организацията стигнахме финала - избрахме си украса - покривките и калъфите за столове ще са шампанско, а панделките и лентата на масите ще е цвят корал. Ще има по един среден букет от три цвята рози в средата на всяка маса в средата на който ще има чашка със свещ, на нашата маса ще има същия букет,  но доста по-голям. Пътеката, по която ще влизаме ще бъде украсена с листа от рози отстрани и ще бъде опънато бяло платно с листа от рози. Решихме, че няма да има младоженска маса - ще сме на една голяма маса общо 12 човека. Останалите гости ще бъдат разположени според познанствата им - 1 маса 15 човека и 2 маси по 10 човека. В крайна сметка това ще е приятелска вечеря и ще е по-забавно, ако сме повече хора на една маса, вместо само ние с кумовете. Менюто също сме уточнили - няма да има индивидуално меню за всеки. Ще има плата с два вида салати, плата сухи мезета /луканки, суджуци, пастърма и т.н./, плата със сирена /бри, синьо сирене, ементал, прясно сирене/, ядки, плата с панировки /пил. хапки, кашкавал, топени сиренца със сладко от боровинки/ и плата със скара. Всеки ще си взима това, което му харесва. Алкохол ще има всякакъв - червено, бяло вино, розе, водка, джин, ракия, уиски, за булката специално Мохито, че си пада много по него  Mr. Green Отказахме се от тортата, защото когато се разреже тортата и се поднесе десерта обикновено означава, че се подканят гостите да си тръгват. А ние искаме да си стоим до късно с приятелите и да си пийваме, затова се отказахме от нея - ако някой иска десерт ще си поръча. Остана само да актуализираме списъка с гостите и сме готови.
С дрехите сме готови - ММ си взе костюм и обувки - остана вратовръзка и риза, децата са облечени - останаха само обувките и за баткото вратовръзка, аз съм готова изцяло

Относно грима - и аз ходих на пробен грим, уж ме направи добре, обаче някак не се възприех, та сега в сряда имам среща и с друга гримьорка. Ще ги пробвам и двете и ще избера една.

Относно прическата - там вече е решено - много ми хареса как ме направи, затова не мърдам от там

Miss_Bingley - не им се ядосвай на вашите кумове - не си заслужава да си разваляте празника или отношенията заради едно тъпо изказване. Разбирам напълно реакцията ти - аз също съм много обидчива, не че се обиждам лесно, но има теми, на които просто не нося на майтап - сватбата ми е една от тях. Не бих приела някой да си направи подобна шега и също бих се засегнала. Лошото е, че очаквам хората срещу мен да са достатъчно възпитани и премерени, за да знаят с кое може и с кое не може да се прави шега в определен момент, но не всеки е такъв. Затова само не позволявай това да ти повлияе. Вярно е, че за всеки сватбата му си е най-хубава и е тъпо да се правят такива коментари. Аз разбира се съм далеч от идеята, че нашата сватба ще е страхотна - била съм на наистина уникални сватби и не смятам, че нашата ще е нещо кой знае какво, но за мен е важно, че ще бъде точно такава, каквато я искаме и си я представяме и двамата.
Съвета ми е - направи си празника такъв, какъвто ти искаш да бъде и не обръщай внимание на нечии коментари. В крайна сметка най-важното в този ден е вие да бъдете щастливи и да се радвате един на друг  Hug

# 687
Ти хубаво не се обиждаш, то няма и за какво. Но, ако ти бях казала индиректно, че си проста и малоумна, едва ли перфектционистката ти душа щеше да остане спокойна.
Добре, че  сме различни и съм много широко скроена, та не ми правят впечатление такива неща.
Но не е лошо като си перфекционист, да си такава и в отвошението ти към хората. Защото те са много по-важни от оттенъка на грима ти, или роклите на шаферките ти.
Нищо лично към теб,не знам защо така си го приела.  Peace Просто обобщих какво поведение не ми харесва и не смятам за правилно.В никакъв случай не съм искала да те обидя Simple Smile Съвети за отношенията ми към хората,обаче ще те помоля да не ми даваш.А също и да не ме определеяш-защото не ме познаваш.
Вяра,благодаря ти за разбирането.И аз не бих приела това.Явно не съм толкова широко скроена-и да,наистина не съм,но какво да се прави,хората сме различни.Не обичам обаче да ме определят.
Аз също очаквам, останалите хора да са поне малко съобразителни и внимателни,колкото аз съм,но явно понякога ще си оставам само с очакването.
Не става и дума за разваляне на отношенията Просто се позасегнах,това е исках да го споделя.Мисля, че е нормално толкова емоции покрай сватбите.[/color]

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 22:58 от Miss_Bingley

# 688
Мис на моето моминско момичета бяха подготвили пораръци и аз трябваше да позная кой от кого е.Ако не улуча човека ме караха за наказание да пия шот заведно с грешно посоченото момиче Joy
Подаръците ми бяха секси нощничка, тиган, декоративна свещ, катинарче, ръкавици за чистене, албум за снимки, часовник и памперс+тест за бременност+биберон.Всеки подарък носеше послание, което всяко момиче ми отправи като пожелание.Много мило се получи  Grinning
После бяха подготвили един списък с въпроси, които предварителнио бяха задали на ММ.На всеки мой отговор, който се разминаваше от неговия пак трябваше да пия шот Simple Smile
После играхме на играта Никога не съм - всеки казваше нещо което никога не е правил (неща свързани със сексуалния живот)  Embarassed и ако се окаже, че някой го е правил трябваше да пие шот  Mr. Green
Друга игра, която бяха подготвили беше под формата на презентация в две части.В първата се задават въпроси с а,б,в и този който е посочил отговор, който се различава от болшинството трябваше да пие шот.Във втората част пак имаше въпроси с а,б,в които описватдо някъде мен и този който посочи отговор различен от моя трябваше да пие шот Simple Smile
От всичко написано до тук предполагам че си личи че стабилно сме се отрязали и се оказа, че алкохла свършил  Joy
Леле поста стана много дълъг Simple Smile  Надявамю седа съм била полезна Simple Smile

# 689
Малко са излишни тези спорове момичета - всяка една от нас се жени с идеята, че това й е последна сватба, отделила е ужасно много време, усилия и средства и желае да бъде  нейната сватба да е най-хубавата. Тъпо е да се дразниш и да го приемаш навътре, когато човек просто на шега го е казъл, това е така. Все пак и хората са различни, с различни вкусове и възприятия и не можем да кажем коя е по-хубава сватба, защото сватбите са много различни една от друга.

А за гримът, аз също се включих, но мисля, че много от нас научиха нещо полезно - аз лично не знаех, че фдт с фактор на снимки излиза бял. Смятам, че е добре да се знае попринцип.

Също така по-добре да си изливаме мислите тук вместо да се тормозим сами вътрешно - един пост лесно може да бъде пропуснат. И не на последно място - трябва да уважаваме различията си и да бъдем толерантни едни към други, нормално е с наближаване на датата да сме по-уязвими, по-притеснени и т.н. и т.н.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт