Нашата сватба през 2015 - тема 8

• 33 375
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте

Аз все още очаквам да ни се обадят за халките. Чакам и кутията за пликовете и чашите да пристигнат.
Момичета, от къде мога да намеря такива шишета, само че 700 мл?

Мис, много е хубав гримът. Не е прекалени тежък, нито пък много лек. Супер е Simple Smile Роклята също е много хубава. Simple Smile

I ♥, много ми хареса шампанското с чашите.

Алечка, много хубави подаръци си получила.  Laughing

Патенце, не се притеснявай за времето. Каквото, такова. Не си разваляй настроението, мислейки само за това, защото това са неща независещи от нас. Стискам палци времето да е с вас.  Hug

Зая, браво на теб. Три месеца преди сватбата сте готови с всичко. Признавам ти, много си добра.  Hug Много си хубава и гримът е супер.  Blush

Кис, роклята е много красива и с този величествен воал е супер.  Hug

Ралица, много се радвам, че денят ви е бил прекрасен. Въпреки малките недоразумения, важното е, че ще останат само хубавите спомени.

skailes, от това, което пишеш си личи, че партито е било много забавно. Laughing

azzezell, добре дошла и спокойна подготовка.  Hug

tsvetyyy, много са хубави поканите ви. Simple Smile

# 706
Някоя питаше за воала - моя официално е 110лв - тип испански, с дантела леко блестяща, каквато е и на роклята, дължината ....ами не помня то нали веднъж се видях и в радостта ми се губи, но е под лактите със сигурност. Има го метнат върху роклята в албума ми, ако можете да прецените.Казах официално, защото той + роклята са с отстъпка и няма точна цена кое колко е накрая.
За споделените игри по моминското - прекрасни, много идейни, и на мен ми се иска такива оригинални неща. Дано да са ми креативни приятелките като вашите умници Mr. Green
Kisses, не бях ти виждала транспаранта с датата. Като идея съм си го отделила от месеци, но не го бях виждала на живо и отблизо. Супер е! Видях сега и роклята, много ми харесва с воала Heart Eyes
Рале, много хубави снимки от сватбата! Букета е нестандратен , но много нежен!
Мис Б, остава и прическа и грим и си готова булкааа Grinning
azzezell, добре дошла в редиците ни!
Аз да се похваля, вече имам слаби следи от вируса, хубавото е че неусетно стопих 3 кг. Това ме надъха и от днес почнах домашни тренировки като преди. Една година така се бях надъхала, свалих 8кг и до ден днешен си ги поддържам с +/- 2кг.

# 707
  • София
Мария, аз тамън вчера поръчах подобни бутилки, точно 700 мл от тук: http://www.wed.bg/shop/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D0% … D0%BC%D0%BB..html

edit: Сега гледам, че съм поръчала бутилки за вино  ooooh!

Предполагам, че и ти си гледала този сайт, единствената бутилка за ракия 500 мл е с друга форма: http://www.wed.bg/shop/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D0% … D0%BC%D0%BB..html

Ох, голяма съм патица  Whistling

Добре, че беше ти, та да забележа каква грешка съм допуснала, хаха.

# 708
Шоколадче,  трансперанта с датата се прави много много лесно - принтирах си само един шаблон от нета, изрязах го. На други листа принтирах цифрите и после наложих шаблона, очертах и изрязах. После с перфоратор дупчици и промушваш панделка. Заслужава си да се направи според мен Simple Smile

# 709
Кис, и аз веднага го обработих мисловно  в "направи си сам " стил и така си го представих. Ама то и място трябва  да му се измисли Laughing Евентуално на фотосесията да го държим в двата края.

# 710
Здравейте на всички,

Аз понеже доста чета от темата, но до сега не съм писала, защото все още не сме запазили дата и нищо не съм започнала да правя.
Искаме да си организараме събитието през октомври и вероятно ще бъде 17.10. в Пловдив.Дано да успея с организацията, но съм малко по-спокойна, защото мислим гостите ни да са около 60 човека, може би ще ми е по-лесно с по-малко гости.. Grinning

Много полезни неща споделяте, с радост ще ви чета, а защо не и да се консултирам с вас Simple Smile

Rolling Eyes Rolling Eyes Party Party Party

# 711
Добре дошли на новите булки! За София за малко хора мога да предложа да видите Шато в Драгалевци - много го харесвам местенцето, но си е за малка сватба.

# 712
Здравейте отново момичета! Дълго време не съм писала, но имах доста други неща да правя преди да започна да се занимавам със сватбата ни, която ще е на 27.09.15г. Сега пред мен стой една дилема свързана с фотото. Ако имате впечатления от фотографи във Варна моля ви споделете ги, защото сега съм се спряла на Фотев - баща, но все пак би било добре да разгледам и други.

# 713
Варна - Яна Пенева - с 5 ръце и 2 крака.

# 714
Здравейте момичета,аз хващам тен хапвам рибка и с моя съпруг грабим колкото може от почивката ,но утре се прибираме и ще остане само спомена от лудата последна седмица . Ще ви дам съвет на всички предстоящи булки дори да има недоразумения на сватбата да не ви пука на моята церемония малка доста плака и това не попречи да бъде много красиво и тържествено за мен ,някой ден ще се смеете на всички тези дреболии аз вече им се смея аз не се затормозявах с тези неща и ми беше много щастливо въпреки всичко .

# 715
А така, Рале, събирай тен и хапвай рибка. Звучи простичко и щастливо!
Аз от днес днес почнах с 4 мин солариум. Минах и през общината да проверя Ок ли е всичко, след като миналата седмица по тел всичко беше шест с новия час и място. И представете си ужаса ми, когато като питах ми казаха "че как, то няма кой, и двата екипа са заети" Shocked Шок и ужас! Викам ама казаха ми от обредната зала, че е ок, ще ви уведомят за промяната. Не и не, "как така къде са гледали"ме питат.Понеже тук може да се изнася книгата, а явно повечето искат изнесени ритуали не могат да обходят града. 4.20 единствена възможна дупка. Без да питам мъжа то ще не ще няма кога иначе и с молби една идея по-късно да е стана 16:30ч официално вписано!  ooooh!Ама да сме дойдели по-раничко, чак ме притесниха дали може да ни претупат за 5 мин. Що за безотговорност. Отидох в обредната и там да запишат викам как казахте ми едно, в общината се оказа друго. Оная в небрано лозе и се измъкна "ааа ми то колежката ви е казала". И тъй записа ни и ме изпрати по живо по здраво. Поне ми дадоха декларациите да си попълвам вкъщи.
Извинявайте за фермана, но останах като гръмната, ако не бях проверила какво щеше да стане без длъжностно лице! Embarassed

# 716
Шоколадче, добре че си проверила! Понякога вътрешният глас те кара да направиш последна проверка и направо може да ти се изправи косата!!! Добре, че си успяла да реагираш навреме!

Добре дошли на новите булки!   bouquet

Някой пита за фотограф във Варна: препоръчвам Красимир Ламбов!!! Има и негови клипове във vbox  Joy

Mariq91, благодаря и от името на ММ- без него нямаше как да се справя все пак! bowuu

Veti, Mariq91, и аз съм на вълна халки. Харесахме ги и към края на месеца ще ги поръчаме, че не можем да се засечем да почиваме заедно и да отидем до ателието. Не си спомням да сте казвали какви сте избрали, ще споделите ли пак?

Рали, почивайте си и се наслаждавайте на всеки миг заедно: заслужавате го!

Буб, като стана на въпрос за бутилки се замислих и реших да измайсторя висящи етикети за каничките с ракия, които ни предоставя ресторанта, както и за бутилките вино, уиски и водка  Joy Ще "виси" на всяка от тях сентенция на тема пийване, хапване, приятелсто, сватба и каквото тематично мога още да намеря  Crazy Laughing

# 717
Бубулеса, гледах го и аз този сайт. Ние в крайна сметка поръчахме май същите бутилки само, че от сайта Напълни си сам и са по-евтини. Поръчахме и тапи от там. Ще видим какво ще пристигне.  Laughing
Не се терзай толкова. И на нашите пише, че са за вино.  Blush
Все пак промени ли поръчката или вече е късно?

Мимсито, добре дошла и приятна подготовка. Имаш достатъчно време за всичко.  Simple Smile

Зори, аз не съм от Варна, но също съм виждала много хубави снимки на Яна Пенева. Предполагам, че е взима по-скъпо, но не съм сигурна напълно.

Ралица, браво на вас. Почивайте си, все пак ви се полага след такава подготовка. Simple Smile

Шоколадче, добре, че си проверила, защото не ми се мисли какво ще се случи, ако направо бяхте отишли в уговорения час и да разберете, че няма място за вас.  ooooh!

Зая, нашите халки съвсем случайно си ги харесахме, обикаляйки за пореден път. Влязохме в един златарски магазин, който по принцип работи със Сара Трейд. Естествено, нямаха нищо налично, само каталози. Колкото и да гледаме, пръстени не си харесахме. Едва си изсмукахме от пръстите 2-3 модела, за който попитахме какво биха ни посъветвали. Ние по принцип искахме комбинация от бяло и жълто злато. Та, казаха ни, че бялото злато на тези модели, които си бяхме "харесали" е само покритие и след известно време ще се промени цвета. И тогава ММ ги попита дали все пак нямат нещо налично, поне да видим как е изработката. Имаха две халки, поръчани от младоженци, които все още не си ги бяха взели. Много ги харесахме и казахме, че и нашите искаме да са такива. Само от жълто злато са, но решихме, че ще са тези. Моята има и камъчета. Попитах дали са на Сара Трейд златарят ми каза, че не са, а някакъв човек от София ги правел. Дано поне когато си ги получим да разберем от къде са.  Simple Smile Иначе вече с нетърпение си ги очакваме.  Simple Smile

Краси Ламбов до колкото знам е видеооператор. И аз много исках да ни е той, но съм сигурна, че хонорарът му не е малък, пък и е доста далеч от моя град.  Simple Smile Иначе е много добър. Има много хубави клипчета, наистина.

Зая, от тебе все интересни неща очаквам. Много ми се иска да видя какво представляват тези висящи етикети.  Hug

# 718
  • София
Зайче, страхотна идея, много интересно ще стане! Ще се радвам да ги видя като ги измайсториш, сигурна съм, че ще са страхотни  Hug Все ти се възхищавам на идеите!

Мария
, успях да променя поръчката! Много съм доволна, как може да съм такава овца, с такова убеждение разправях на всички, че съм поръчала бутилки за ракия 700 мл, пък то... добре, че беше ти  Mr. Green

Шоколадче  Shocked Както казаха и другите момичета, добре, че си проверила - не ми се мисли как щях да се чувствам, ако в деня на сватбата изведнъж се окажеше, че има объркване и няма пред кой да сключим брак законно. Наистина интуицията е страшна сила  Grinning

# 719
mariq91 много красиви бутилки си си наумила да имаш.Нашите са подобни
ето тези,ние обаче ги взехме от ресторанта,сега ще ги украсяваме с декупаж и рози в праскова и ще наливаме ракия,гостите ще могат да си вземат за спомен,на масата ще има по една от тях и нищо друго излишно,много ми харесват този тип бутилки точно защото са високи,нежни,красиви са.Не знам откъде да ги звемеш освен да си ги купиш.На нас ни ги дават,защото имаме връзки в хотела, а и така или иначе не им трябват.
http://s15.postimg.org/lby28uuyz/rakiya_burgas_63_barel_500ml.jpg

Мимсито добре дошла!Може би това,че са по-малко гостите би те улеснило,на не е от ограмно значение,защото организацията си е една и съща.
На всички минали булки честито!Попътен вятър и щастие в общия ви път!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт