Ebay 95

• 59 613
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Прочетох, че при отказ от спечелена стока, трябва да се свържа с продавача. Какво следва, ако той обаче откаже да ми анулира наддаването?

# 541
Заплатих няколко доста изгодни дрехи в ebay. До колко дни трябва да ми ги изпрати търговецът, защото ми се струва, че на тези страхотни цени може и нищо да не получа. И до колкото разбрах ще получа имейл от ebay когато стоката е пратена? Правилно ли съм разбрала и ако не получа имейл до колко време може да  отворя диспут. Помагайте моля  baby_neutral baby_neutral

На самите листинги пише до колко дни изпраща продавачът.
Може и да не получиш имейл за шипването на стоката, тъй като продавачът не е длъжен да го отбелязва.
Диспут се пуска в ПейПал, в ebay  е кейс - 30 дни след крайната дата за доставка.

Ако си купила от китайците на страхотни цени - запаси се с нерви да чакаш и имай едно наум.

Мерси много, а как се процедира тогава. Пиша на търговеца ли?

# 542
Скрит текст:
Здравейте!
За първи път поръчвам от ибей с доставка по пощите (и като цяло - за втори път поръчвам изобщо от ибей ...  Embarassed ) та искам да питам - получих имейл за проследяващ тракинг. Когато се опитам да проверя номера, ми излиза съобщение, че не е намерен. Моля ви, кажете - и на вас ли ви пристигат такива съобщения за проследяващия номер или при мен има някакъв проблем и съобщението не е истинско?
Продуктът трябва да дойде от Щатите. Това е съобщението за тракинга:
Скрит текст:
Your order has been shipped!
от:   
tracking@shipstation.com
дата:   18.11.2015 23:19
до:   

Dear Rumyana Ivanova,

Thank you for your order from Beautychain! We wanted to let you know that your order (#1207942) was shipped via USPS, International Priority Airmail on 11/18/2015.  You can track your package at any time using the link below.

Shipped To:
(тук са посочени имената и адреса ми за доставка)

Track Your Shipment: LN357450305US

This shipment includes the following items:

Item #   Description   Qty
Seche Vite Dry Fast Top Coat/seche Clear Base Coat Duo   1

Thank you for your business and we look forward to serving you in the future!

Phone:
Email: mqiyi888@yahoo.com
Website: www.beautychain.net 
Praynig
Благодаря предварително на отзовалите се!  bouquet

Пробвай утре пак и то към края на деня тук в БГ и ще видиш вече раздвижване.

Първо да благодаря на БебОле и на Flash за включването  bouquet
И да споделя с вас приятната изненада, която изпитах. Явно имам късмета на начинаещия ...  hahaha
Четейки ви, бях се подготвила да чакам доста поръчката си (която беше от Щатите). Тайничко се надявах да пристигне до Коледа  Praynig Хора, пристигна за точно една седмица  newsm44 Чак не повярвах, когато видях, че имам съобщение в пощата си за получаване на пакета ...

# 543
  3. Какво значи Collection in Person/Pick Up и какво да правя сега?  Означава, че купувачът трябва да си вземе стоката директно от продавача. В тези случаи си намираме куриер, който да осъществи взимането вместо нас.

5. Поръчах нещо с безплатна доставка, къде му е тракинг номер?  Безплатните и евтините доставки нямат проследяване.

Здравейте, за пръв път ще поръчвам и всичко ми е много странно. Пазарувал съм успешно от други чужди сайтове, но тук ми е доста странно #Crazy

Това Collection in Person/Pick Up (3 точка от цитата) къде го пише? В самата обява ли? Сега гледам една обява и в нея никъде не виждам това. Как да разбера със сигурност дали трябва да търся куриер, или те ще го доставят по-стандартен начин (от други сайтове колета идва директно в пощата).

# 544
Във всяка отделна обява, продавачът е упоменал какъв начин за пращане на стоката използва.

# 545
В това което ме интересува пише Free Shipping - това достатъчно ли е за да съм сигурен, че не трябва да търся куриерска фирма да отиде да го вземе, или трябва да търся и друга информация в обявата?

# 546
Ибей отдавна взимат комисионна и от пощенските. И мисля не е 50 цента, а процент както и при стоката.
Аз да попитам, мога ли да върна артикул защото ми е малък при положение, че търговеца пише "RETURNS WILL ONLY BE ACCEPTED IF THE ITEM IS FAULTY OR THERE IS A ERROR IN THE LISTING"
Пейпал нещо сменяха политиката си на връщане скоро, мога ли нещо през тях да направя?

# 547
  • Пловдив
В това което ме интересува пише Free Shipping - това достатъчно ли е за да съм сигурен, че не трябва да търся куриерска фирма да отиде да го вземе, или трябва да търся и друга информация в обявата?

Да, достатъчно е.

# 548
  • Бургас
Здравейте.Имам нужда от помощ.
Продадох ботуши които са доста скъпи и тежки.
Изпратих ги с оригиналната им кутия която се е скъсала при транспорта,но на ботушите им няма нищо.
Купувача повдигна кейс за стока която не отговаря на описанието,тъй като били за подарък и не можел да ги подари така.
Поиска ми рефънд от 30 паунда.Аз не се съгласих и той повдигна кейс за връщане на стока като продължи да иска рефънд и писа че иска да задържи ботушите.
Ядосах се и му върнах парите.Но сега не ми отговаря на въпросите как ще ми върне ботушите.
Те тежат доста и пощенските до тук ще са над 20 паунда.
Свързах се със съпорта и попитах може ли да се върнат до адре в англия .
Казаха да ,но трябва да рзпечатам етикет за връщане от куриер.
Въпроса ми е каде да търся въпросния етикет и за моя сметка ли става връщането(най-веротно).

# 549
  • София
Здравейте,
Според вас оригинална ли е четката или китайско менте?

# 550
  • Бургас
Допълнителните глави със сигурност са менте.За четката не съм сигурна.

# 551
  • София
Привет,

За първи път купувам от Германия, като артикулът трябваше да пристигне на 01.12., но още не е дошъл.
Няма тракинг номер, пише че е пуснат с Deutsche Post Brief.

Предполагам, че трябва да дойде по пощата, но ако е задържан на митницата, в какъв срок би трябвало да получа бележка от там?

Отделно се притеснявам, че имам един комшия който напук има навика да ми задига разни неща от пощенската кутия и ако случаят е такъв, мога ли да напиша пълномощно на трето лице на лист/готова бланка, понеже няма да имам възможност да ида лично?

Последна редакция: пт, 04 дек 2015, 09:44 от daniabc

# 552
Здравейте.  Simple Smile
Имам въпрос към тези, които продават в Ebay - От къде да премахна плащането да не минава през PayPal, когато продавам ?   Thinking

# 553
Предполагам, че трябва да дойде по пощата, но ако е задържан на митницата, в какъв срок би трябвало да получа бележка от там?

Каква митница, при положение че артикулът идва от Германия?

# 554
Върнаха ми парите за една чанта, но през това време сметката ми не беше добавена в paypal акаунта ми, бях я remove-нала за малко. Сега пак я добавих, в history пише, че са ми върнати пари, но тях ги няма в наличността на сметката ми.  newsm78
Как да оправя това дали имате идеи

Общи условия

Активация на акаунт