Домашни маски срещу косопад

• 8 559
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте. След като родих намирам навсякъде моя коса. Това е кошмарно. Мисля да я подстрижа малко за да се освежи, но само това едва ли ще помогне. Моля ви дайте ми съвети и рецепти за домашни маски, които са ви подействали. Благодаря предварително.

# 1
Аз не съм имала нужда досега, но мои познати са изпробвали и са доволни от маска, за която фризьорка им е казала. Един жълтък, една супена лъжица зехтин, една супена лъжица ракия, една супена лъжица мед. Всичко това се разбърква добре и се втрива в корените на косата. След това е добре да си сложиш шапка или кърпа и да стоиш поне един час преди да си измиеш косата. Прави се веднъж седмично.

# 2
Моята беше само жълтък и супена лъжица кисело мляко. Втрива се в корените. Фармацевт ми я препоръча.
Правих я няколко години след раждане половин или час, преди миене на косата.
Не съм я покривала с нищо.

# 3
Ще пробвам и двете маски. Моля казвяйте още варианта за домашни маски.
Вече от два месеца е така. Днес обрах космите от горнището си и след половин час отново косми..

# 4
Не се притеснявай, даже без маски косата ще се възстанови.
Всички сме минали през този стрес с косата след раждане.
 Hug

# 5
Просто личното ми време вече е кът и нищо не правя за косата си. Преди я глезех, правих и маски за лицето си. Просто падат повече от 50 косми на ден, а нали това число се приема за нормално.
Ако някой има предложения за добри шампоани или нещо за косата да пише.

# 6
  • гр.Пловдив
записвам се да следя,че и при мен е ужасно положението с косопада ooooh!
Лошото е,че ми се причинява от това,че съм по 12 часа вързана ,защото на работа не мога да съм със спусната коса и оттам е проблема Cry
Ще започна и аз с домашни маски,тази с жълтъка и киселото мляко много ми допадна  Mr. Green

# 7
  • гр.Пловдив
Моята беше само жълтък и супена лъжица кисело мляко. Втрива се в корените. Фармацевт ми я препоръча.

И имаше ли ефект?

# 8

И имаше ли ефект?
Според мен, Да.

# 9
Сега си взех една ампули от една фризьорка срещу косопад, че да видим.
Lotion Bioxil е продукта.

# 10
Много добро за косопад е маска с хума. Peace
Правя кашичка с вода и хума и нанасям върху влажна коса,слагам шапка и стоя колкото по вече толкоз по добре.

Общи условия

Активация на акаунт