Filorga - красива всеки ден! - тема 5

• 127 117
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря denis.  bouquet при мен проблема е че съм от малък град и няма от къде да взема мостри за да пробвам, а трябва направо да си поръчам крема. Промяната в Sleep & Peel каква ще е ? Питам за да знам да си взимам ли още от наличния или да изчакам новият  Simple Smile
Не зная, но предполагам подобрена формула, само да не стане като с Мезо Уайт, който беше заменен с Pigment perfect  - първият беше по-хубав / според мен/

Не зная и кога ще го пуснат на пазара.

# 646
Привет на Филорга фен клуба!

Бихте ли ми обяснили как разшифровате срока на годност на продукта, на който е изписан код с букви и цифри?

Денис, подобренията винаги са с тенденция на ценово повишаване , за съжаление не в наша полза!
 И аз умувам дали да не се позапася !!!

# 647
Denis моля за съвет,на кой серум да се спра,40год.,смесена кожа, с не толкова изразени бръчки но с отпуснат овал.Ползвам iso-strukture/time filer за дневен/редувам ги,sleep and peel за нощен.Но искам нещо за стягане контура,овала на лицето.Благодаря предварително

# 648
  • София
Denis моля за съвет,на кой серум да се спра,40год.,смесена кожа, с не толкова изразени бръчки но с отпуснат овал.Ползвам iso-strukture/time filer за дневен/редувам ги,sleep and peel за нощен.Но искам нещо за стягане контура,овала на лицето.Благодаря предварително
Skin structure -  много е хубав, има и моментален лифтинг ефект и е добра комбинация с Iso structure
Meso +  също е хубав.
По-принцип, всичките им серуми са хубави - аз напр. ги редувам

# 649
Благодаря Denis!

# 650
  • София
Filorga Medi-Cosmetique Perfection  age peel пилинг за възстановяване на кожата в две стъпки
Тази маска си поръчах,но козметичката ме посъветва лятото да е прилагам веднъж на две седмици

# 651
  • Пловдив
Сега подходяюо ли е да ползвам C-recover?Иска ми се преди летния сезон да изравня тена,та да може после слънчевия загар да е равномерен  Joy
Аз по принцип го ползвам вечер,но все пак............   newsm78

# 652
  • София
Сега подходяюо ли е да ползвам C-recover?Иска ми се преди летния сезон да изравня тена,та да може после слънчевия загар да е равномерен  Joy
Аз по принцип го ползвам вечер,но все пак............   newsm78
Ако нямаш тен - да.
Аз в момента го ползвам / на втория флакон съм/

# 653
  • в 1001-та нощ
Такаааааа от около 3г. ползвам Филорга и нямам никакви забележки.Sleep & Peel  е забележителен, но за сега спирам неговата употреба. TIME-FILLER е просто уникален , ползвам го за дневен, нощен и околоочен. Предните лета ми понасяше добре, но сега със затоплянето забелязвам, че се получава кир ефекта. Дайте ми моля съвет с какво да го заместя за лятото.

Възможно е кир ефект да има заради продукта, който ползваш преди крема - почистващ или друг. Пробвай да го смениш и да не нанасяш на влажна кожа, а на суха и вероятно няма да има  Peace

# 654
  • Под люляка
Благодаря a.l.e.n.a  bouquet

# 655
Аз съм с нова чуденка...
Вечер ползвам Скин Абсолют като редувам от време на време със S&P. И ми е супер.
Обаче май ми се иска сутрин да вмъкна нещо между тоника и минералния екран. Преди слагах Тайм Филът Мат, но започна прекалено много да ми опъва и пресушава. А кожата ми е комбинирана и склонна към акне, с разширени пори.
И се чудя дали да е някой от серумите:
- Meso +
- Perfect +
- Hyal Defence
- Hydra Hyal
Или пък дневния Скин Абсолют???
Съвети моля!!!

# 656
  • Бургас
Епона, аз имам същата кожа и при мен се получи подобен ефект от TIME-FILLER MAT. Пробвах от тестер HYDRA-FILLER  и бях много приятно изненадана, но разбрах, че той е за възраст 30 - 35 години. Ако ти е подходящ като възрастова група, ти препоръчвам да го пробваш - много лек, супер хидратиращ, без да е мазен.
Аз се чудя дали да не взема SKIN STRUCTURE серума, но не можах да намеря тестер и се притеснявам да не е като консистенция като Мезо +. За мен той е много тежък. Бих била благодарна, ако някой сподели впечатления от него. Прилича ли примерно на Hyal Defence и Hydra Hyal? Ползвала съм и двата и бях доволна от тях, но май и те са за около 30 години. Всъщност къде бих могла да прочета повече за това кой продукт на Филорга за каква възраст е подходящ?

# 657
Козметиката на Филорга не е обвързана с възраст, а с нужда на кожата. SKIN STRUCTURE и Hydra Hyal са ми любимите серуми, но имат различно предназначение. Първият предимно стяга, макар и да има сериозен хидратиращ ефект. Вторият изпълва кожата с влага без да омазнява.

# 658
  • София
Аз ползвам HYDRA-FILLER от доста време,на 40 години съм и ми е супер.Козметиката на Филорга не е обвързана с годините,а с нуждите на кожата. Peace

# 659
  • София
Аз съм с нова чуденка...
Скрит текст:
Вечер ползвам Скин Абсолют като редувам от време на време със S&P. И ми е супер.
Обаче май ми се иска сутрин да вмъкна нещо между тоника и минералния екран. Преди слагах Тайм Филът Мат, но започна прекалено много да ми опъва и пресушава. А кожата ми е комбинирана и склонна към акне, с разширени пори.
И се чудя дали да е някой от серумите:
- Meso +
- Perfect +
- Hyal Defence
- Hydra Hyal
Или пък дневния Скин Абсолют???
Съвети моля!!!
Според мен, Hydra Hyal / при акне е супер, ХК лекува акнето/ или Perfect + / той е на водна основа, попива бързо и не оставя никакви следи. При мен дори леко опъва кожата и трябва задължително да нанасям крем.

Елария
Skin Structure е на водна основа и усещането след нанасяне е близко до Hyal Defence, докато Мезо + е мазен и богат серум, може да се ползва и самостоятелно.

Общи условия

Активация на акаунт