Filorga - красива всеки ден! - тема 5

• 127 115
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Моля някой да ми опише и сравни консистенцията на кремовете Filorga Optim-Eyes и на Filorga Time Filler Eyes... Praynig Кой препоръчвате от двата (въпрос към тези, които са ползвали и двата крема)? Мисля да си поръчам един от двата крема без проба от тестери и ми е интересно каква им е консистенцията (лека бяла и нежна или по-гъста и като мас)...  newsm78 Rolling Eyes

Optim-Eyes е доста по-лек и с бяла консистенция. Размазва се лесно. Повече хидратация. Друг ефект не видях. В момента съм с него.

Time Filler Eyes доста по-хард. При мен има видимо опъване на очния контур, но само докато е на очите. По-мазен. Размазва се трудно. Представи си вазелин, който се размеква едва при допир с топлата кожа. Нещо такова. За мен лично е вариант за през зимата. Не знам обаче как ще се спогоди с грим.

За мен лично са добър вариант, защото са може би единствените околочни от които не се алергизирам. Което е добър атестат за съдържанието на кремовете. Тестувана съм и имам алергии към ред метали и консерванти в декоративната козметика.

# 721
Благодаря момичета... bouquet Аз още се колебая дали да е Филорга или доста по-евтиния, но много хвален Weleda с нар... newsm78

# 722
Благодаря момичета... bouquet Аз още се колебая дали да е Филорга или доста по-евтиния, но много хвален Weleda с нар... newsm78

Въпрос на предпочитания.Ползвала съм Weleda, не бих я отличила особено - определено е за по- млада кожа!

# 723
  • в 1001-та нощ
Bliss, 2 пъти взима Time Filler Eyes и няма такова нещо - при мен лека консистенция. Да не би да е стигнал до теб променен?

Лунна пътека, хубаво е да пробваш, ако имаш възможност - поне за реакция Simple Smile Аз много харесвам и двата продукта, правени са за мен, предпочитам, обаче - Time Filler Eyes Simple Smile Съвършен за потребностите на моята кожа Simple Smile Обаче кожите на хората са различни Simple Smile За теб не мога да кажа какво би било най-добре:)

# 724
perfectr, Алена, благодаря и на вас...  bouquet
Аз понеже както казах имам някои разочарования от Филорга, а кремовете им за очи не съм ползвала и за това се колебая...  Thinking Но разбира се не ми пречи да пробвам, аз между другото още не съм намерила моя околоочен крем и сред другите марки, така че.... Laughing

# 725
Аз пък днес какво се зарових по разни линкове със статии за вредните съставки в козметиката,то не че можеш да ги избегнеш,повсеместно са вложени в де що има,обаче не очаквах ,че в Изо структура и Слийп енд пил  има парабени,та не един,а по пет различни.В Тайм филър и Time Filler Eyes не ги открих.
И аз харесвам Time Filler Eyes,мазничък е,но не е плътен чак като вазелин,много добре ми се разнася, Изо структурата е като маргарин.

# 726
За съжаление вредни неща се откриват и при уж качествените марки. Примерно аз не очаквах да има химичен слънцезащитен филтър на челни позиции в хиалуроновия им серум. Само това ме спря да го взема. А също и точно се наканих на измивната им пяна и гледам, че е на основата на SLS... Не я взех.

# 727
А аз измивната пяна много я харесвам и мицеларната вода също.... newsm78
А UV-крема с 50+ с какви ли филтри е? Защото много го харесвах като консистенция, но след неговото ползване през април на една екзотична почивка, се прибрах с няколко пигментни петна по лицето... Спрях го и си купих друга слънцезащита, явно само на него не може да се разчита...  Confused

# 728
Мицеларната не съм пробвала, а за пяната много ми допадна по описание, но като видях sls... Абсурд да си измия лицето в това. Кожата ми е склонна към акне, а това е съставка, която много ми влияе.
Ув-кремът е с химични филтри.  Peace

# 729
състава конкретно на мицеларната не съм гледала /по принцип имам намерение да я взема, но аз най-често измивам този тип продукти/, но за съставките на марката съм съгласна - хич не са щадящи и безвредни, преди половин или една година рових и не ми харесаха  Tired

# 730
Не знам дали не са щадящи или безвредни, но имам алергия към повечето парабени. Доказано с тест. Реагирам веднага. Много остра реакция на сърбеж и лющеща се кожа. Нямам такава реакция нито към Изо структура, нито към Слийп енд пил. Освен това имам комбинирана алергия към доста от металите използвани в козметиката.

Алена, не знам дали не се е скапал. Беше купен от Фармашоп. Консистенцията му беше като по-лек вазелин и леко жълтеше(съвсем леко). Не съм си и помислила, че е проблемен защото нямах реакция на кожата си с него.

# 731
   Парабените и вредните съставки...дълга тема. Никой крем не прониква толкова дълбоко в кожата,иначе жив човек да не е останал.Важи за козметиката за лице,коса,тяло,лакове за нокти,парфюми и за храната,естествено.
  Познавам "био" жени-никога с нищо не се мажат и не се гримират,ползват домашен сапун и т.н.Не изглеждат добре,ама въобще.

# 732
   Парабените и вредните съставки...дълга тема. Никой крем не прониква толкова дълбоко в кожата,иначе жив човек да не е останал.Важи за козметиката за лице,коса,тяло,лакове за нокти,парфюми и за храната,естествено.
  Познавам "био" жени-никога с нищо не се мажат и не се гримират,ползват домашен сапун и т.н.Не изглеждат добре,ама въобще.
Много добре казано, абсолютно те подкрепям!

# 733
  • Варна
Може ли мнение за Time Filler mat от някой, който го е ползвал? Матира ли в жегите?
 bouquet

# 734
  • Пловдив
ползвам точно Time Filler mat, започвам втора опаковка, на мен ми матира много добре, е, към следобед в горещите дни леко се поомазнява пак кожата, но е приемливо, друг ефект не виждам от крема, но поне матира добре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт