NEXTDIRECT.COM - 9

• 71 720
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • ГО
Ако даден артикул е изчерпан, какъв е шансът да го пуснат отново, при все, че не пише, че ще има зареждане след еди колко си седмици?

# 481
  • NE
kama4e Може и да не го заредят, но трябва да се следи за всеки случай.
miss_74 Стискам палци да пасне като при мен. Peace Якето си заслужава.

# 482
  • Sofia
Ако даден артикул е изчерпан, какъв е шансът да го пуснат отново, при все, че не пише, че ще има зареждане след еди колко си седмици?

По мои наблюдения, ако в БГ сайт е изчерпан, но в английския го има и слага в кошницата с надпис, че ще е наличен след Х седмици, след толкова време ще се появи и в БГ сайта. Ако и в УК го дава солд аут, значи е разпродаден.

# 483
  • ГО
И там е разпродаден, направо нямам шанс Sad

# 484
  • Sofia
И аз страдам по една тройка къси панталонки, но от 2-3 седмици ги следя, все повече се изчерпват и в английския сайт Sad

# 485
  • ГО
Като казвате, че зимните якета по принцип са умалени, ако преди съм вземала 5-6, а сега поръчам 7, ще сбъркам ли?

# 486
  • София-Младост
Изключително бързи, вчера направих поръчка, преди малко ми я донесоха.
Поръчах 3бр потници и едни дънки, за съжаление са слим...а моят младеж никак не ги харесва:(
Според вас пише ли някъде, че са слим:
http://bg.nextdirect.com/en/g412454s3#900575

Не мога да му намеря свястни панталони или дънки, които да не са впити като клин...

# 487
Като казвате, че зимните якета по принцип са умалени, ако преди съм вземала 5-6, а сега поръчам 7, ще сбъркам ли?

Според мен няма да сбъркаш,то зависи и какво яке си харесала,но ако е от тези по-дебелите с каракула от вътре,наистина са умалени. Дъщеря ми е висока 138см, поръчах размер 11г. т.е. 146см. и и е тамън  Peace

# 488
  • Sofia
Момичета, някой да има наблюдение върху дебелината на тези клинове:
http://bg.nextdirect.com/en/g41362s7#779413
 Hug

# 489
  • Berlin
Ала-Бала, даже виждам regular, че пише. Слим са от др модел, до тях, този хич не ми се вижда слим. Пиши им един мейл за всеки случай, може да решат, че са сгрешили и да ги върнеш за тяхна сметка.

# 490
  • София-Младост
Ала-Бала, даже виждам regular, че пише. Слим са от др модел, до тях, този хич не ми се вижда слим. Пиши им един мейл за всеки случай, може да решат, че са сгрешили и да ги върнеш за тяхна сметка.
Категорично пише regular, затова и ги поръчах. На тях също го пише, обаче with slim leg...
Ще му ги пробвам довечера, ако ги хареса добре, ако не отиват за размяна...и ще им пиша един мейл все пак.
А потниците са много хубава материя.

# 491
  • на последния етаж
От тези потници не съм доволна - миналата година взех за малкия, разтегнаха се на ширина и се разбридиха шевовете отдолу. Голямо разочарование.  Confused

# 492
Понеже обсъждате зимните якета, посъветвайте ме какъв размер да взема за 10-месечен младеж, 78 см и 10.5 кг. Р-р 12-18 м. го дават за 80-86 см, а 1.5-2 г. е за 86-92 см.
Искам да не му умалее до края на зимата, но да не му стои като подарено.  Mr. Green

# 493
  • Варна
От тези потници не съм доволна - миналата година взех за малкия, разтегнаха се на ширина и се разбридиха шевовете отдолу. Голямо разочарование.  Confused

+1

Дори тази есен предпочетох да купя от Лидл. По-доволна съм.

# 494
  • на последния етаж
Точно! Аз същото направих. Те не мърдат!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт