NEXTDIRECT.COM - 9

• 71 738
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
На четвъртия ден ми пристигна поръчката. Поръчах във вторник и днес петък си я получих.
Все повече се убеждавам, че панталоните и дънките на некст не са за слаби момчета. Моля да споделите марка, сайт с дънки и панталони подходящи за слаби деца.  Tired

Ето този сайт погледни, панталоните имат 3 вида - слим, нормален и пълен. Аз поръчах тези от линка слим за малкият ми син (на който всичко му пада) и са наистина доста тесни, доволна съм. Поръчах и дънки за детето на приятелка и тя остана много доволна, че са слим по крака, а не широки:
http://www.vertbaudet.com/En/boy-s-slim-cut-stretch-twill-trouse … leur=6729&t=1

Ако нямаш регистрация ще ти пратя покана, така ще получиш намаление от 15 евро за първа поръчка.

Иначе имаме и на некст за баткото от модели, които се извиват надолу и са добре (не мога да ги намеря на сайта.

# 451
Аз май все избирам есенни якета. Някой може ли да каже да е поръчал зимно яке за момиченце и да е хубаво.

# 452
Момичета,
някой успя ли да си смени адреса с новия на KD ?
Ако има, моля да сподели как

# 453
Аз май все избирам есенни якета. Някой може ли да каже да е поръчал зимно яке за момиченце и да е хубаво.

Аз получих това яке,много е хубаво и доста дебело,идеално е за зимата  Peace
  http://www.next.co.uk/x6d2530s6#141645x56 

# 454
Да, с долнищата при определена кройка няма проблем, много добре стоят, но панталони и дънки са му като торба около дупето. А имат такива хубави модели  Crossing Arms
И при нас така стоят като торба, трудно му намирам от некст дънки и долнички.

# 455
Здравейте,
дали има някой, който е получил от зимните момчешки якета, размер 4-5 или
5-6 да каже размери в см?   bouquet
Синът ми е 112 см, на 4,8 г. и много се колебая кой размер да му взема- притеснявам се да не му е като торба, ако взема по- голямото  newsm78
Благодаря предварително, ако някой има инфо!

# 456
  • Berlin
Аз съм написала по-назад в темата едни размери за 4-5.

# 457

Какъв размер от този модел яке би паснал за дете 120 см, 19 кг?

# 458
  • София
Здравейте,
питах преди няколко дни за връщане, но никой не ми отговори, за това ще си позволя пак да питам.
Получих плик заедно с дрехите, имам нали и адреса за да го залепя на плика. От 1стр прочетох и съветите за връщане, но трябва ли да сложа някакво писмо вътре причината за връщането и в моя случай като искам да сменя с по малък номер трябва ли да им го напиша вътре.
Дали да им пиша че искам да ги сменя или просто да ги върна, а да си поръчам по малък номер.
Някой дали е връщал пратка с БГ пощите. Едно време много губеха пратки и пътуваха по месец. Сега дали знаете как е и по колко време пътуват. Някой дали е връщал по друг начин- с DHL или друг куриер и колко му е излязло до там.

# 459
Не съм връщала дрехи, но на задната страна на лепенката с адреса има друга лепенка с таблица с номерата на артикулите и причини за връщането, изброени с букви А, B, C, D и тн. Срещу всяка буква е описана причина. Избираш си причината и пишеш буквата в таблицата срещу артикулния номер и залепяш цялата бележка върху найлончето на дрехата.

# 460
Здравейте, имам един въпрос. В момента се опитвам да поръчам от английския некст, попълних име, адрес, информация за плащане не съм, но ми вади това -

Цитат
Sorry

A problem has occurred and we are unable to complete your request.
We are working to restore the service as soon as possible, so please try again later.

If you wish to place an order, please call us on 0333 777 8000.
Lines Are Open: 24 Hours, 7 days a week. For call charges contact your service provider

Our apologies for any inconvenience this may cause.

Не мога да разбера дали е наред всичко, сега го рефрешвам, но има ли вероятност да се оправи според вас и каква може да е причината?

# 461
  • Sofia
Причината е, че не позволява с български  IP address да се пазарува от английския сайт. И аз все до това стигам.

guerry, не знам какво точно ще връщаш, но най-евтино е с БГ пощи и цената зависи от теглото на пратката. ТУК можеш да си изчислиш, като за Англия отмяташ препоръка и предимство  Peace От куриерските фирми, цените на Интерлогистика са най-добри. Не знам дали ще си струва връщането  Rolling Eyes

# 462
  • Berlin
guerry,не заменят. Връщаш и си поръчваш наново. Обяснили са как се посочва причина на връщане, нищо не пишеш.

# 463
  • София
много ви благодаря  Hug

# 464

Мерси, много ми харесва, но няма нейния размер, изчерпан е.

Някой има ли това, доста дебело изглежда? http://bg.nextdirect.com/en/g83120s4

Общи условия

Активация на акаунт